Завръщането у дома: OKEx продължава да блести на срещата на върха на Делта

OKEx призовава крипто борсите и участниците на пазара да се присъединят към инициативата за саморегулирана организация (SRO) за разработване на глобални стандарти за съответствие

OKEx, една от най-големите в света спот и фючърсни борси за цифрови активи, се завръща у дома в Малта и запали срещата на върха на Delta. OKEx се ангажира изцяло с подобряването на клиентския опит, тъй като пазарът се развива в дългосрочен план.

Със седалище в Малта, OKEx е първокласна борса за дигитални активи, предлагаща повече от 400 двойки за търговия с токени и фючърси на милиони клиенти в над 150 държави. OKEx предлага най-разнообразните търговски продукти на пазара, вариращи от спот търговия, фиат-токен търговия, маржин търговия и крипто деривати. Компанията също така помага на търговци, миньори и институционални инвеститори да оптимизират своите инвестиционни стратегии.

„Delta Summit свързва мечтатели и иноватори и ние се гордеем, че сме част от това значимо събитие, за да покажем своите предимства в областта на продуктите. На срещата на върха проведохме много разговори на настоящия пазар и бъдещото развитие на блокчейн. Ще продължим да поемаме водеща роля в подобно развитие оттук, ”каза Анди Чунг, ръководител на операциите на OKEx.

Ето най-важното от това, което OKEx сподели на срещата на върха на Делтата:

Саморегулирана организация (SRO)

OKEx обяви саморегулираща се организация (SRO) да разработи глобални стандарти за съответствие за обмен на криптовалути и да призове борсите и участниците на пазара в глобалната криптовалутна общност да се присъединят към тази инициатива.

На зараждащите се етапи на блокчейн индустрията всяка крипто борса трябва да бъде подравнена, за да защити инвеститорите и търговците и да насърчи иновациите в криптовалутната екосистема. Заедно борсите могат по-ефективно да определят стандарти за въвеждане на финансова сигурност за милиони хора. OKEx кани други борси да се присъединят към компанията при установяването на стандарти за изготвяне на пазари, списъци и делистинг на цифрови активи и други елементи, критични за растежа на цялата индустрия.

Обявен по време на основния доклад на срещата на върха на DELTA от Енцо Вилани, бивш изпълнителен директор на Nasdaq, който се присъедини към OKEx като ръководител на международна стратегия и иновации, това SRO ще бъде независима организация, базирана на членство, която е неутрална и отворена за обмен от всякакъв мащаб и юрисдикции . Обменът на членове ще работи заедно за определяне и приемане на стандарти за насърчаване на приемането на цифрови активи в световен мащаб, обучение на правителствата и регулаторните органи и разработване на показатели и критерии за търговия, списъци и отчитане.

Повече подробности за SRO ще бъдат обявени скоро.

Делта среща на върха

OKEx Pool – иновативен пионер

OKEx Pool е настроен да гарантира стабилно производство на блокове за поддържане на сигурността и стабилността на EOS мрежата. OKEx Pool (акаунт: okcapitalbp1) оглави класацията на EOS Block Producer (BP). След стартирането на услугите за залагане на EOS и IOST, OKEx Pool официално стана супер възел на V Systems (VSYS).

За да се върне на общността, OKEx Pool беше домакин на OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit миналия месец. OKEx Pool е първият пул за копаене, който използва техните гласове, за да улесни цялостното развитие на EOS общността. Той ще продължи да подкрепя и помага на всички BP, които допринасят за екологичното развитие на EOS в бъдеще.

OKEx Pool поддържа както PoW, така и PoS / DPoS добив, пионер в индустрията, който се фокусира върху иновативното развитие. Освен че предлага най-добрите услуги на клиентите, OKEx Pool помага и на проектни екипи да култивират своите качествени проекти в публичната блокчейн EOS, като по този начин насърчават развитието на цялата екосистема.

Портфейл OKEx – основен крипто инструмент

Един от двата важни инструмента в тази революционна цифрова индустрия, крипто портфейлът е от съществено значение за всеки търговец на криптовалути. OKEx Wallet е съвместим с основните маркери и ERC-20 маркери, проектирани с голямо внимание, за да осигурят възможно най-доброто потребителско изживяване. Портфейлът OKEx възприема лесни фрази за начални фрази и прости процедури за архивиране, а управлението на активите никога не е било по-лесно, като всички сметки са на едно място. Неговата многослойна система за сигурност и трезора винаги могат също така да пазят активите на потребителя в сигурна защита.

За най-важните събития, моля, посетете OKEx Twitter.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner