OKEx засилва поддръжката за растеж на DeFi със своята сигурна ценова емисия, OKEx Oracle

Малта, 12 август 2020 г. – OKEx (www.okex.com), водеща в света криптовалутна спот и борса с деривати, допълнително насърчава растежа на пространството DeFi чрез OKEx Oracle, неговата сигурна подписана ценова емисия, която може да се използва от децентрализирани финансови проекти за получаване на достъп до надеждни цени по веригата. Като високоликвидна глобална борса, OKEx Oracle представя на разработчиците надеждни данни за подписани цени от надежден източник.

Точните данни за цените са жизненоважни за растежа на децентрализираното финансиране, тъй като без него злонамерените участници могат да публикуват грешна информация по веригата и да използват системни уязвимости в протоколите DeFi. Чрез стартирането на OKEx Oracle, OKEx има за цел да допринесе за създаването на по-безопасна среда за всички участници в екосистемата.

OKEx Oracle е API, който е достъпен за всеки, не само за клиентите на OKEx. Емисията с цените се подписва от борсата OKEx, а частният ключ е защитен в здравата си инфраструктура. Всеки може да провери източника на данните по веригата, като използва публичния ключ на OKEx Oracle.

„Наличието на достъп до надеждна ценова емисия, подписана от OKEx, дава на проектите DeFi и на потребителите спокойствието, че данните, които използват, са 100% точни. Това не само помага за изграждането на надеждни основи за допълнителна поддръжка на DeFi, но също така помага да се гарантира сигурността на активите на потребителите и дълголетието на протоколите, които те използват," коментира главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао.

Поддържа основен DeFi протокол Compound

Повечето протоколи DeFi разчитат на ценови емисии, които, въпреки че имат твърдо кодирани предпазни мерки, все още представляват единична точка на отказ и потенциална заплаха за DeFi при разрастването му. В опит да премахне тази уязвимост, водещият протокол DeFi Compound Finance, който позволява на потребителите да печелят лихви от своите крипто активи и да теглет токенизирани заеми, призна необходимостта от надеждна екосистема за подаване на цени, която да позволи на участниците да работят без да разчитат на нито един проект.

Чрез своята Отворена система за подаване на цени (OPF), всяка заинтересована страна може да подпише двойки ключ-стойност, като ценови емисии, използвайки SDK и да ги публикува в блокчейна. OKEx Oracle следва стандартите OPF, за да осигури Compound и други DeFi протоколи с допълнителна надеждна емисия за ценови данни по веригата, които могат да бъдат декодирани и подписани от всеки. Според Джей Хао:

"В OKEx ние вярваме твърдо в DeFi и сме убедени, че това ще доведе до следващата вълна от ценни (базирани на блокчейн) приложения, които в крайна сметка ще помогнат на борда на следващата вълна на крипто осиновители. За мен е чест да мога да поддържам един от водещите протоколи в космоса чрез OKEx Oracle и се надяваме, че усилията на Compound да премахне тази единствена точка на провал за много проекти ще отбележат ключов етап за развитието на DeFi."

OKEx е инвестиран в растежа на DeFi

OKEx е в челните редици на разработките в индустрията на DeFi, област, която нараства експоненциално през последните 12 месеца и в момента има около 4,6 милиарда щатски долара заключена стойност в своите протоколи. В допълнение към OKEx Oracle, иновативната борса се ангажира да подкрепя най-висококачествените и потенциални проекти в космоса, като наскоро изброява много популярни токени за управление на DeFi, включително Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) и Synthetic Network Token (SNX).

OKEx също се превърна в един от първите валидатори в тестовата мрежа на Ethereum Topaz за ETH 2.0 със своя пул за копаене, OKPool, и стартира своята функция C2C Lending по-рано тази година, която позволява на потребителите да заемат средства, използвайки BTC, ETH или OKB като обезпечение – и с някои на най-ниските нива в индустрията. OKEx също така разработва OKChain, децентрализирана публична верига, която OKEx предвижда, ще продължи да развива процъфтяващата индустрия DeFi, позволявайки да се изграждат мащабни търговски DApps върху нея.

За да научите повече за това как работят блокчейн оракулите, моля, посетете: https://bit.ly/2XWnRFD

КРАЙ

Относно OKEx


Водеща в света криптовалутна спот и борса за деривати, OKEx предлага най-разнообразния пазар, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме търговия на място и деривати – включително фючърси, вечен суап и опции – на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map