OKEx си партнира с Paxful, предоставяйки 100 милиона потребители достъп до обширни методи на плащане и инструменти за търговия

OKEx (www.okex.com), най-голямата фючърсна борса за биткойни в света, обяви стратегическо партньорство с водещия Peer-to-peer биткойн (BTC) пазар Paxful (www.paxful.com). Чрез обединяването на усилията двамата индустриални титани се стремят допълнително да ускорят приемането на криптовалути по целия свят.

Paxful Kiosk ще бъде интегриран директно в платформата OKEx, за да позволи на нови и съществуващи потребители да се възползват от голямо разнообразие от възможности за плащане и усъвършенствани инструменти за търговия.

Paxful ще действа като ключов фиат към криптовалута на рампа за OKEx чрез разнообразието от начини на плащане за закупуване на биткойн, особено важно в развиващите се страни. Партньорството също така ще предостави на потребителите на OKEx възможността да купуват биткойн с повече от 160 фиатни валути, включително турската лира, индийската рупия и аржентинското песо, използвайки удобни местни методи за плащане, разрешени от платформата Paxful. Те включват банкови преводи, вътрешни проводници, онлайн портфейли и карти за подарък, наред с други.

Изпълнителният директор и съосновател на Paxful, Рей Юсеф, заяви в изявление за партньорството:

„В Paxful една от нашите цели е да помогнем за разрастването на крипто общността. Възхищаваме се на работата на OKEx и знаем, че нашите ценности и стратегия са изравнени. С това партньорство се надяваме да продължим да изграждаме заедно екосистемата и да направим крипто по-достъпно като реален начин на плащане. “

Чрез интеграцията потребителите могат незабавно да съвпадат с продавачи, които отговарят на критериите на техните търговски нужди по отношение на валута и начин на плащане, чрез платформата Paxful или OKEx. Като цяло повече от 100 милиона потребители ще се възползват от тази интеграция, не само по отношение на опциите за свобода на плащане, но и чрез излагане на високата ликвидност, функциите за студено съхранение на OKEx и богат набор от търговски продукти и инструменти.

За първи път потребителите на Paxful ще имат достъп до сложни опции за търговия, като спот, маржин и фючърсна търговия на OKEx. Те могат също да участват в търговия с опции чрез OKEx DEX, като им предоставят нови възможности на пазарите на деривати, които преди това не са били на разположение за тях.

Джей Хао, главен изпълнителен директор на OKEx, също говори за важността да се достигне до повече хора с множество опции на рампата, като заяви:

„Изключително сме ентусиазирани от нашето партньорство с Paxful като един от най-широко използваните и уважавани BTC пазари на партньори. Ние твърдо вярваме в сътрудничеството на OKEx и разбираме, че трябва да работим заедно, за да накараме повече хора да криптовалута. Никой не трябва да работи като изолиран остров. Ползите от това партньорство са огромни както за потребителите на Paxful, така и за OKEx. Заедно можем да достигнем и да дадем повече възможности на поне 100 милиона потребители." 

Партньорството бележи голяма стъпка за OKEx по отношение на присъствието му в развиващите се региони на света, включително страни като Индия, Индонезия, Нигерия, Турция, Русия и Аржентина, където криптовалутната сцена се разраства бързо. Работейки заедно, двете компании ще осигурят по-лесен достъп до глобалния пазар на криптовалути. Това ще бъде печеливша за съществуващите потребители на Paxful и OKEx, които сега имат по-голямо разнообразие от методи за плащане, инструменти за търговия и подобрена функционалност.

За повече информация или за достъп до Paxful Kiosk на OKEx потребителите могат да посетят: https://bit.ly/3hrnuLj

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

За Paxful

Paxful е задвижван от хората пазар за парични преводи с всеки, навсякъде и по всяко време. Тяхната мисия е да дадат възможност на забравените четири милиарда необезпечени и недостатъчно банкови по целия свят да имат контрол над парите си, използвайки трансакции между партньори. Компанията, основана през 2015 г., има над 3 милиона клиенти в световен мащаб, с които можете незабавно да купувате и продавате биткойни – използвайки над 300 различни начина на плащане.

Като част от тяхната мисия Paxful също стартира #BuiltWithBitcoin, социално добра инициатива с цел изграждане на 100 училища, финансирани изцяло от биткойн на всички нововъзникващи пазари. Paxful е съосновател през 2015 г. от Рей Юсеф, главен изпълнителен директор и Артур Шабак, главен оперативен директор.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner