OKEx Jumpstart Mining Steams напред с още 2 протокола DeFi: MixTrust & Flamingo

Малта, 23 септември 2020 г. – OKEx (www.okex.com), водеща в света криптовалутна борса за спотове и деривати, се движи напред с популярната си инициатива OKEx Jumpstart Mining, стартирайки още два обещаващи проекта DeFi тази седмица. Майнинг на третия си проект, децентрализиран протокол за издаване на синтетични активи MixTrust, ще започне в 6:00 ч. UTC на 24 септември, докато Фламинго, оперативно съвместим, пълен стек децентрализиран финансов протокол, изграден върху блокчейн Neo, започва в 13:00 ч. UTC на 25 септември.

Притежателите на OKB, приетият от глобалния токен за помощна програма на OKEx, могат да залагат OKB, за да добиват MXT токени за 14-дневен период, без да е необходимо заключване. За FLM периодът на копаене започва на 25 септември и продължава до 10 октомври. Спот търговията на MXT ще бъде достъпна от 6:00 ч. UTC на 24 септември, докато спот търговията на FLM ще бъде налична от 28 септември. и двата проекта, индивидуалният лимит на залагане е 2000 OKB и се изисква сертифициране от ниво 2 на KYC. Наградите за залагане в MXT и FML се изчисляват в реално време и могат да бъдат изтеглени по всяко време.

Протоколът MixTrust е базиран на Ethereum и предоставя децентрализирана платформа за търговия на кръстосани вериги за синтетични активи, както и безпроблемен синтез на активи, децентрализирани транзакции между кръстови вериги и ипотечно кредитиране. Потребителите могат също да се възползват от добива на ликвидност на платформата, като залагат своите синтетични активи, за да получат предимства в продуктовата екосистема на MXT.

Сред някои от най-отличителните характеристики на MixTrust е фактът, че протоколът поддържа различни видове продукти DeFi за взаимодействие между кръгове, както и подкрепа на разработчиците на блокчейн да завършат разработването на различни бизнес системи с отворена мрежа за протоколи DeFi. MixTrust също така позволява отворени основни модули в различни разпределени финансови сценарии, за да отговорят на различни изисквания за бизнес приложения.

Фламинго, от друга страна, е децентрализиран финансов протокол, изграден върху блокчейн Neo, съдържащ пет основни компонента. Те включват Wrapper, междинна верига за активи; Суап, доставчик на ликвидност по веригата; Vault, универсален мениджър на активи; Perp, базирана на AMM платформа за вечен договор за търговия; и DAO, децентрализиран механизъм на управление.

Проектът Фламинго е инкубиран от Neo Global Development, подчертавайки визията на Neo за изграждане на интелигентна икономика, от която децентрализираното финансиране е ключов компонент. NGD ще улесни ранното развитие на проекта Фламинго, а механизмът на управление постепенно ще премине от доказателство за власт към DAO, което прави Фламинго в крайна сметка управлявано от общността.

"Радваме се да видим, че толкова много непрекъснати иновации излизат от пространството на DeFi и развитието напредват в този сектор. MixTrust наистина вдига летвата за проектите DeFi с висок фокус върху оперативната съвместимост и транзакциите с различни вериги, а Flamingo, като пълен стек протокол, инкубиран от Neo, подчертава необходимостта от цялостни проекти DeFi, които отговарят на нуждите на повече потребители. Радваме се да предложим такива висококачествени, авангардни продукти на OKEx Jumpstart и с нетърпение очакваме да наблюдаваме техния напредък в космоса," каза главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао, добавяйки:

"Продължаваме да подкрепяме икономиката на DeFi, както и нуждите на нашите клиенти, като им предлагаме достъп до най-добрите проекти, както и шанса да печелят награди чрез OKEx Jumpstart Mining. Досега нашата гъвкава инициатива, която позволява на потребителите да залагат и разглобяват по всяко време, се оказа много популярна и ние продължаваме да имаме големи очаквания за това."

Подробни правила за залагане на MXT

 • Токен заложен: OKB
 • Спечелен токен: MXT
 • Общото количество на копаещите се жетони: 250 000 000 MXT
 • Период на добив: 14 дни
 • Лимит на залагане на човек: 0–2000 OKB
 • Горна граница на общия залог: Няма
 • Правила за залагане: 6:00 ч. До 10:00 ч. UTC, 24 септември (4 часа)
 • Изискване за KYC: KYC 2
 • Време за откриване на търговията с добития токен: 6:00 ч. UTC на 25 септември

За повече информация относно правилата за залагане на MXT, моля, посетете тук.

Подробни правила за залагане на FLM

 • Токен заложен: OKB
 • Спечелен токен: FLM
 • Общото количество на копаещите се жетони: 2 500 000 FLM
 • Период на добив: От 13:00 ч. UTC на 25 септември до 13:00 UTC на 5 октомври
 • Лимит на залагане на човек: 0–2000 OKB
 • Горна граница на общия залог: Няма
 • Правила за залагане: Заложете и извадете по всяко време
 • Изискване за KYC: KYC 2
 • Време за откриване на търговията с добития токен: 28 септември

За повече информация относно правилата на FLM Staking, моля, посетете тук.

КРАЙ

Относно OKEx

Водеща в света криптовалутна спот и борса за деривати, OKEx предлага най-разнообразния пазар, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме търговия на място и деривати – включително фючърси, вечен суап и опции – на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите

Вивиен Чой


Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map