OKEx говори за екологичното развитие на OKB покрай първата си годишнина

OKEx, базираната в Малта световна борса за цифрови активи, приветства първата годишнина на OKB, глобалния токен за комунални услуги, приет от OKEx. Официално стартиран на 22 март 2018 г. от OK Blockchain Foundation, OKB е адаптиран от OKEx и е приложен към глобалната екосистема на OKEx, която включва Честит петък, Търговски пазар на OKB, Гласуване на листинг, OKETT, OKNodes, Глобални партньори, Главни инвеститори и Определени търговци . Междувременно OKEx също обяви да стартира OKDEX, първата децентрализирана борса на OKChain, и да отвори изборите за супер възли за блокчейна.

"Бихме искали да благодарим искрено на всички 1 милион притежатели на OKB, които допринесоха за огромните 15,6 милиарда обем на търговията с OKB през изминалата година. Това бележи важен етап, който ОКБ започва да цъфти след изграждането на конкретна основа," каза Анди Чунг, ръководител на операциите на OKEx. "В OKEx е лесно, ние се стремим да бъдем създатели на тенденции и се ангажираме да изградим стабилна блокчейн екосистема с търговци. С такъв резултат се чувстваме по-силни да продължим да движим напредъка на индустрията на блокчейн и цифрови активи."

1. Кога OKB ще бъде поставен на блокчейн?

Причината, поради която OKB не е бил във веригата, е, че нашият оперативен екип тайно разработва собствена блокчейн – OKChain. В момента OKChain е на последния етап на разработка и очакваме да го стартираме на тестова мрежа през юни 2019 г. Поради голям брой потребители, призоваващи OKB да бъде поставен на блокчейна, след съображения, нашият екип реши да го постави върху блокчейн ERC-20 първо до края на април. Когато OKChain стане стабилен, OKB ще бъде мигриран от мрежата ERC-20 към главната мрежа на OKChain. Дотогава OKB ще бъде родният маркер на мрежата OKChain, който може да се използва за уреждане на такси за транзакции или да се използва в Dapps, разработени на OKChain.

2. Каква е ползата от OKChain?

Ще стартираме първата децентрализирана борса на OKEx (DEX) на OKChain и ще отворим изборите за супер възли за блокчейна. С OKB човек може да гласува за любимия си кандидат за супер възел и да уреди таксите за транзакции на OKDEx. OKB ще се използва и за предварителни продажби на маркери, а екипите по проекти ще трябва да плащат супер възли OKB като такса за обслужване в бъдеще.

3. Общото предлагане на OKB е 1 милиард. Сега, когато 300 милиона вече са в обращение, кога ще бъдат освободени останалите 700 милиона?

В момента има заключени 700 милиона OKB. 300 милиона от тях ще бъдат дадени на потребители на OKEx чрез нашата програма за лоялност, докато останалите 400 милиона принадлежат на фондация OK Blockchain и оперативния екип. За да се изгради по-ефективно екосистемата на OKB, пускането на 700 милиона OKB ще бъде отложено от 2020 до 2022 г. Ще направим допълнително съобщение 6 месеца предварително, за да информираме обществеността дали ще удължим периода на блокиране или пуснете жетоните на партиди.

4. Ще продължи ли щастливият петък?

От първия Честит петък на 20 април 2018 г. вече раздадохме 32954.12BTC на над 1 милион притежатели на OKB. Но от 22 март 2019 г. ще оптимизираме правилото за разпространение. Съотношението на моментната снимка и разпределението ще остане непроменено. Разпределителната сума на BTC обаче първо ще бъде използвана за обратно изкупуване на OKB, а след това сумата на OKB ще бъде разпределена на притежателите на OKB съгласно съществуващите правила за моментна снимка и разпространение.

5. Ще се приложи ли OKB към новата платформа на OKEx – OK Jumpstart?

Като нова платформа за продажба на комунални токени, OKB ще бъде единственият токен, приет на OK Jumpstart. За висококачествени проекти и ранни предприемачи се смята, че IEO моделът е идеален метод за тяхното стартиране. Всички проекти, стартирани на OK Jumpstart, ще бъдат изброени на нашия спот пазар, а тези с изключителни резултати дори ще имат шанс да бъдат включени на нашите C2C и деривативни пазари. OK Jumpstart е посветен на подпомагане на потенциални стартиращи компании. Ние ценим качеството над количеството. Вече сме ангажирани в разговори с екипи по проекти по целия свят. Скоро ще обявим първия проект за старт и ще отворим продажба на потребители на OKEx, които отговарят на нашите KYC изисквания и притежават OKB.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.


Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map