OK Jumpstart Задайте да стартирате 2-ра продажба на жетони за ALLIVE (ALV) следващата седмица

OKEx, базирана в Малта световна борса за дигитални активи, обяви втория си проект OK Jumpstart, ALLIVE (ALV) и подробностите за продажбата на символи днес. Продажбата на символи на ALV е планирана да стартира на OK Jumpstart в 05:00 ч. На 16 май 2019 г. (UTC, CET + 1).

Интелигентна здравна ера с приложение на Blockchain и AI Technology

ALLIVE е „интелигентна здравна екосистема, базирана на блокчейн технология“, която има за цел да осигури стандартизирани формати за интеграция на здравни данни, да поддържа висока паралелност на потребителите, да защитава поверителността на данните чрез децентрализирано, криптирано съхранение и да поддържа съвместимост с разширения. Екипът на ALLIVE си партнира с Ontology от август 2018 г., за да улесни междубизнес сътрудничеството и споделянето на данни. Такова партньорство има за цел да развие децентрализирана здравна екосистема и интелигентна блокчейн мрежа.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Както винаги, OK Jumpstart претегля потенциала на всеки поддържащ проект и ALLIVE просто улавя същността на блокчейн технологията, като я прилага към нови случаи на употреба. Той дава добър пример за демонстриране на това как технологията може да трансформира здравните процедури и да подобри живота ни, като например да направи електронните медицински досиета по-лесно достъпни за достъпа на лекарите, без да жертва сигурността на личните ни данни," каза Анди Чунг, ръководител на операциите на OKEx. "Преживяхме огромен растеж, който технологията на блокчейн носи за нашата финансова система, но силата на блокчейн е неограничена. Можем да го използваме и за създаване на устойчива интелигентна здравна общност за подобряване на здравната екосистема, така че да бъде по-достъпна и по-достъпна за всички."

Като цяло застаряващото население е изправено пред по-голямо разпространение на хронични заболявания или нови заболявания, а скъпите медицински решения или целенасоченото лечение може да не са достъпна възможност за всички.

С непрекъснато нарастващите разходи за здравеопазване, приемането на блокчейн технология може ефективно да сведе до минимум борбата за управление на медицински и финансови предизвикателства. Освен това непрекъснатите усилия могат да изградят устойчива основа за достъпна, достъпна и висококачествена здравна екосистема в близко бъдеще.

OK Правила за разширена продажба на токени Jumpstart

Както беше обявено при предишната продажба на символи, OKEx прие няколко промени, за да позволи на повече потребители да участват.

Процесът на разпределение на абонамента ще остане, като OKB е единственият приет знак за абонамент и сетълмент. Ще има две абонаментни сесии.

Заинтересованите участници трябва да притежават минимум 500 OKB средно за 15 дни, за да имат право да участват в продажбата на символи. Снимка на всеки акаунт ще се прави ежедневно в произволен момент. Колкото повече OKB притежава, толкова по-голямо разпределение ще бъде възнаградено. (Съвети: задържането ≥ 2500 OKB средно за 15 дни може да постигне максималния коефициент на разпределение.)

1-ва сесия: Лимит за прекален абонамент

Времето за сесия е 10 минути. Въпреки това, сесията може да приключи по-рано, след като бъде достигнат лимитът за прекален абонамент.

(НОВО) 2-ра сесия: НЯМА Ограничение за прекален абонамент

Времето за сесия е 10 минути. Потребителите, които се абонират успешно в рамките на този период, ще отговарят на условията за абонамент.


Изчисляването на разпределението и резултатите от абонамента ще бъдат обявени след приключване на всяка сесия. Разпределението на токените за 1-ва и 2-ра сесия ще бъде оповестено в съобщението за продажба на токени за всеки кръг.

Моля, следете Twitter на OKEx и OK Jumpstart за най-новите актуализации.

КРАЙ

Предупреждение за риск: Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map