Una perspectiva global – Edició del Regne Unit

Amb el tancament de l’any i la dècada, a security.io vam considerar prudent avaluar el sentiment de la indústria tal com es troba a escala mundial. Quin és l’estat actual del sector dels valors digitals? És millor avui que ahir? Potser aquells que no ho saben tenen la sensació que encara s’ha de fer una feina estratègica.

Totes aquestes són consultes que poden tenir molts, inclosos nosaltres com a security.io. Amb això en ment, hem contactat amb diversos representants del sector. Cadascun prové de diferents regions del món.

El següent comentari aporta informació sobre els seus processos de pensament i sobre com els entorns reguladors poden configurar la percepció del mercat.

Influencers mundials

Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica del Nord i el Regne Unit són les regions que hem decidit examinar de manera individual.

Les següents empreses i els seus clients potencials s’han dedicat el temps a compartir els seus pensaments.

  • MERJ (Àfrica)
  • InvestaX (Àsia)
  • Fintelum (Europa)
  • Vertalo (Amèrica del Nord)
  • Smartlands (Regne Unit)

Aquesta edició se centrarà en Smartlands (Regne Unit), i les entrades posteriors a la sèrie es publicaran les properes setmanes.

Cèntim pels teus pensaments?

La nostra metodologia era senzilla: feu les mateixes 5 preguntes simples relacionades amb els valors digitals a 5 consellers delegats / directors de tot el món.

L’objectiu? Obtenir informació sobre les variacions de percepció i adopció del sector, basades en la geografia; una cosa que creiem que és una mètrica important, atès el potencial del sector per influir en FinTech a escala mundial.

Regne Unit – Ilia Obraztsov, CEO de Smartlands

Des que es va fundar el 2017, Smartlands ha mantingut operacions a Londres, Anglaterra. A partir d’aquí, la directora general, Ilia Obraztsov, supervisa el desenvolupament i el desplegament de la seva plataforma basada en Stellar mentre la companyia treballa cap a l’objectiu de simbolitzar actius de 1.000 milions de dòlars..

Fins ara, Smartlands s’ha consolidat com un líder en la indústria, amb múltiples operacions d’èxit al seu abast.

Invertir en propietat fraccionada a Smartlands: explicatInvertir en propietat fraccionada a Smartlands: explicat


Mireu aquest vídeo a YouTube

  1. Segons la vostra opinió, el que representa el major assoliment / obstacle de la indústria eliminat fins ara?

Un dels èxits més significatius fins a la data és que el concepte de fitxes de seguretat (valors digitals de la cadena de blocs) s’ha definit finalment en termes legals a banda i banda del Pacífic i a la majoria de mercats de tot el món. Particularment, un recent grup de legisladors va concloure que sota la jurisdicció del Regne Unit els actius digitals ara són propietat. Com podeu imaginar, sent una plataforma basada al Regne Unit per a la tokenització d’actius, Smartlands acull amb satisfacció el pas. La digitalització de valors està guanyant força reguladora, reduint així els riscos associats per a tots els participants de l’espai. Les principals institucions governamentals i de mercat han validat les UVP (propostes de valor finals) de les fitxes de seguretat en la mesura que ens permet afirmar amb certesa que el procés de digitalització de tots els valors és inevitable i irreversible..

Aquesta realització recolzada per empreses, reguladors i entitats independents és crucial a la llum de la promesa inicial de blockchain, que ara estem intentant mantenir; avui la “utilitat” de les fitxes utilitat deixa molt poc marge per a la interpretació i l’especulació: tots sabem què són i quin propòsit serveixen, i alguna cosa completament diferent del propòsit darrere de l’ecosistema de fitxes de seguretat.

  1. Amb els èxits esmentats que estableixen les bases per a la indústria, el que continua sent l’obstacle més gran per avançar?

Ara sabem què és el testimoni de seguretat i com es diferencia dels altres tipus de vehicles d’inversió i instruments financers. No obstant això, quan es tracta de què es pot fer amb ell i on, el repte encara hi és. El que falta a la majoria de jurisdiccions és la decisió dels reguladors. Encara necessitem més claredat, necessitem diverses proteccions i garanties que permetin proliferar i prosperar la indústria.

El vector de recentralització és un altre signe alarmant. La comunitat d’inversors encara no està preparada per operar en un entorn poc fiable. Ho hem d’admetre i aprendre a tractar amb diversos intermediaris que continuen exercint funcions de custòdia i d’altres funcions, que més o menys van en contra del missatge original de la tecnologia blockchain.

Un altre repte és crear consciència general sobre la tokenització d’actius i el seu funcionament. Que no es tracta d’un nou tipus d’inversió, es tracta d’afegir valor al model existent: millorar la velocitat i la seguretat, permetre que hi entrin més persones. Però és més una qüestió de temps que un obstacle..

  1. Pel que fa a la regulació “amigable” i l’acceptació del govern, heu notat que alguns països deixaven la resta?

És clar. Per exemple, a l’octubre, el Parlament de Liechtenstein va aprovar la Llei de proveïdors de serveis de Token i TT (la “Llei Blockchain”), convertint Liechtenstein en el primer país a tenir una regulació integral de l’economia simbòlica. Molts altres estats promulguen normatives progressives centrades en qüestions de dret civil en relació amb la protecció del client i la protecció d’actius, una supervisió adequada de l’economia simbòlica i estableixen mesures addicionals per combatre el blanqueig de diners.

Definitivament, el Regne Unit, amb la seva experiència reguladora en sandbox, condueix a una de les normes més clares i millor articulades de l’espai. Lituània, Singapur i altres, de nou, molts governs adopten la nova cultura i es mostren cada vegada més oberts a les innovacions en el camp dels valors digitalitzats.

  1. S’ha fet molt sobre les capacitats transformadores dels valors digitals. Amb la possibilitat d’afectar el canvi en moltes indústries, que creieu que podreu beneficiar al màxim del sector de valors digitals?

Literalment, qualsevol indústria o classe d’actius pot i hauria de beneficiar-se de les nombroses comoditats que aporta la tokenització. Podem simbolitzar accions d’actius il·lícits anteriorment (béns immobles comercials / residencials), facilitant una major liquiditat. Podem evitar les startups de la cultura tòxica actual de valoracions poc realistes i, posteriorment, de recaptacions de fons fallides i convertir-les en modes de finançament col·lectiu de nova generació mitjançant vendes directes, públiques i privades d’accions simbolitzades. Podem ajudar a les pimes a accedir a un capital més barat sense haver d’agenollar-se davant els prestadors convencionals. Podem assenyalar tot el New Deal ecològic i tots els seus projectes d’energia verda, amb fins de lucre i sense ànim de lucre, posant a la humanitat al capdavant de la seva transformació per a un futur sostenible.

Podem remodelar completament els mercats financers simbolitzant grans fons de capital, ajudar els inversors a aconseguir una major diversificació i un millor control de les seves carteres, proporcionant en definitiva a cada ciutadà una caixa d’eines per convertir-se en el seu propi fons de pensions..

  1. De cara al futur, on veieu els valors digitals de la trajectòria de creixement en els propers dos i cinc anys?

En dos anys, esperem veure un panorama definitiu per al comerç de fitxes de seguretat a escala mundial. Al cap i a la fi, una major liquiditat i una divisibilitat il·limitada de les fitxes de seguretat continuen sent l’avantatge clau d’aquest instrument, però no és res sense la possibilitat de negociar de forma ràpida, transparent, global i econòmica. Tot això passarà un cop es reconeguin les fitxes de seguretat a nivell governamental i siguin tan rutinàries com les operacions amb el vostre compte corrent, cosa que veig que passa en uns cinc anys.

Conclusió

Doncs allà el tens! Quan el 2019 està a punt d’acabar, hi ha una clara tendència evident al sector: positiva. Tot i que s’han superat i esborrat molts obstacles, en queden molts més a l’horitzó. Malgrat això, el potencial que tenen els valors digitals per remodelar FinTech continua sent tan captivador com sempre.

Tocarem la base d’aquí a uns mesos per reajustar el sentiment de la indústria amb un nou grup d’influències de tot el món. Fins llavors, mantingueu-vos informat freqüentant securities.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map