Una perspectiva global – Edició Amèrica del Nord

Una perspectiva global

Amb el tancament de l’any i la dècada, a security.io vam pensar que era prudent avaluar el sentiment de la indústria mundial tal com està. Quin és l’estat actual del sector dels valors digitals? És millor avui que ahir? Potser aquells que no ho saben tenen la sensació que encara s’ha de fer una feina estratègica.

Totes aquestes són consultes que poden tenir molts, inclosos nosaltres com a security.io. Amb això en ment, hem contactat amb diversos representants del sector. Cadascun prové de diferents regions del món.

El següent comentari aporta informació sobre els seus processos de pensament i sobre com els entorns reguladors poden configurar la percepció del mercat.

Influencers

Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica del Nord i el Regne Unit. Aquestes són les regions que hem decidit examinar de manera individual.

Les següents empreses i els seus clients potencials s’han dedicat el temps a compartir els seus pensaments.

  • MERJ (Àfrica)
  • InvestaX (Àsia)
  • Fintelum (Europa)
  • Vertalo (Amèrica del Nord)
  • Smartlands (Regne Unit)

Cèntim pels teus pensaments?

La nostra metodologia era senzilla: feu les mateixes 5 preguntes simples relacionades amb els valors digitals a 5 consellers delegats / directors de tot el món.

L’objectiu? Obtenir informació sobre les variacions de percepció i adopció del sector basades en la geografia. Alguna cosa que creiem és una mètrica important, atès el potencial del sector per influir en FinTech a escala mundial.

Amèrica del Nord – Dave Hendricks, conseller delegat de Vertalo

Vertalo és una empresa amb seu als Estats Units que manté operacions a l’estat de Texas. Liderat pel CEO, Dave Hendricks, Vertalo ha aconseguit consolidar-se com a líder en valors digitals.

El seu enfocament únic, que actua com a “sistema operatiu” de valors digitals, ha vist com la companyia experimenta nivells d’adopció creixents durant el 2019. Ja sigui proporcionant serveis de gestió de cap-table a Prime Trust o rebent una carta d’eficàcia de l’agent de transferències, Vertalo ha demostrat la seva versatilitat i aspecte preparats per continuar aquesta tendència fins al 2020 i més enllà.

Què és Vertalo?Què és Vertalo?


Mireu aquest vídeo a YouTube

  1.    Segons la vostra opinió, el que representa el major assoliment / obstacle de la indústria eliminat fins ara?

Els majors èxits d’aquest sector no es poden mesurar en nombre d’emissions ni en la mida de cap emissió en particular. El que ha estat tan sorprenent en aquesta indústria és el desenvolupament de tants equips que construeixen empreses legítimes a tot el món per aprofitar aquesta tecnologia amb la finalitat de modernitzar la propietat i el comerç d’actius privats del món real..

  1.    Amb els èxits esmentats que estableixen les bases per a la indústria, el que continua sent l’obstacle més gran per avançar?

Totes les empreses que operen en el nostre sector d’actius digitals han de girar el seu seient entre un enfocament en el desenvolupament empresarial i els reptes que suposa el compliment normatiu..

Els “constructors integrats” d’aquesta indústria comparteixen una visió i missió de legitimar el comerç d’actius privats mitjançant tecnologies basades en contractes intel·ligents. No es pot subestimar el nivell de compromís que es requereix per dissenyar i desenvolupar una tecnologia que compleixi i evolucioni simultàniament els mercats regulats. És un repte convèncer els reguladors que vosaltres i els vostres germans són una millora per a projectes que, fa menys de dos anys, intentaven llençar el públic mitjançant estafes de sortida..

  1.    Pel que fa a la regulació “amigable” i l’acceptació del govern, heu notat que alguns països deixaven la resta?

Els països on les coses són “més fàcils” són possiblement els pitjors països a utilitzar com a exemples. Tot i que pot semblar que es mouen més ràpidament que altres, el que realment estan fent és permetre als emissors qüestionables que inverteixin inversors ingenus amb menys restriccions.

És difícil classificar els millors països per a emissors de proveïdors de seguretat i proveïdors de tecnologia; Mantindria que els règims reguladors més estrictes (com els Estats Units) acabaran sent els millors mercats d’actius digitals per la mateixa raó que són els millors mercats d’actius analògics heretats: proteccions dels inversors.

Crec que els Estats Units acabaran liderant aquest sector en termes de claredat i nombre d’ofertes de qualitat en els propers 18 mesos, i ho farà amb el mínim de canvis en la seva llei de valors subjacent. Després dels EUA, veuria Corea, el Japó, Singapur, el Regne Unit i Alemanya com els principals mercats. Un cop els EUA ofereixen el tipus de claredat que podem esperar, el mercat explotarà i normalitzarà absolutament.

  1.    S’ha fet molt sobre les capacitats transformadores dels valors digitals. Amb la possibilitat d’afectar el canvi en moltes indústries, que creieu que podreu beneficiar al màxim del sector de valors digitals?

Els béns immobles són clarament els principals beneficiaris de valors digitals, concretament el sector REIT privat. Després d’això, la classe d’actius finançada per VC dels Estats Units sembla un candidat sòlid per a les capacitats de “propietat directa” i “llista directa” que es produeixen mitjançant la tokenització d’actius digitals..

  1.    Mirant cap endavant, on al llarg de la trajectòria de creixement veieu valors digitals en els propers dos i cinc anys?

Els valors digitals seran un negoci multimilionari en dos anys i normatiu en cinc, però aquest tipus d’adopció depèn de la qüestió reguladora.

Conclusió

Doncs allà el tens! Quan el 2019 està a punt d’acabar, hi ha una clara tendència evident al sector: positiva. Tot i que s’han superat i esborrat molts obstacles, en queden molts més a l’horitzó. Malgrat això, el potencial que tenen els valors digitals per remodelar FinTech continua sent tan captivador com sempre.

Tocarem la base d’aquí a uns mesos per reajustar el sentiment de la indústria amb un nou grup d’influències de tot el món. Fins llavors, mantingueu-vos informat freqüentant securities.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map