Una mirada detallada a Bakkt: per què tot el bombo?

Si seguiu el criptospai, sens dubte heu escoltat gent discutint sobre Bakkt. La plataforma continua essent notícia i hi ha una bona raó per a tot aquest bombo. A part de proporcionar emmagatzematge d’actius digitals a nivell empresarial, el plataforma busca ser dels primers a oferir futurs de Bitcoin.

La plataforma Bakkt és un dels projectes més esperats en l’espai criptogràfic i és fàcil veure per què. Per una banda, el propietari de la Borsa de Nova York, ICE (Intercontinental Exchange Inc.), és el desenvolupador del projecte. La seva experiència i la seva àmplia xarxa ajuden a navegar pels complexos requisits de llicència que el projecte ha de complir primer. Bàsicament, Bakkt té la influència de fer realitat els seus productes únics.

Bakkt Crypto-Storage

A mesura que el criptomercat s’expandeix i les empreses d’inversió a gran escala entren a l’espai, hi ha una demanda creixent d’aquests serveis. Les empreses d’inversió tradicionals han de saber que la seva criptografia no només s’emmagatzema de forma segura, sinó que també està assegurada contra el robatori i altres actes nefastos. Al centre, la plataforma proporciona aquesta seguretat als seus usuaris.

Crypto Thievery

Els robatoris de criptografies augmenten. Una publicada recentment estudiar revelant que es van robar més de 1.700 milions de dòlars en criptografia només el 2018. A més, hi havia més de 356 milions de dòlars en criptografia robat aquest any fins ara. En conseqüència, les empreses d’emmagatzematge d’actius digitals com Bakkt continuen veient un augment dels interessos en els seus serveis.

Futurs de Bitcoin

Tot i els retards reiterats, Bakkt continua fent-ho empènyer per a futurs de Bitcoin. Els futurs són acords per adquirir aquest actiu per un preu acordat en una data posterior. El que fa que els futurs de Bitcoin siguin tan crítics per a l’espai és el fet que les empreses d’inversió a gran escala poden oferir el producte als seus clients sense oferir Bitcoin directament. Aquestes empreses d’inversió tradicionals tenen moltes ganes d’entrar a l’espai, però requereixen més regulacions per poder oferir productes relacionats amb la criptografia als seus clients.

Bakkt: una mirada detallada

Bakkt a través de Twitter

Estratègia de Futurs Bitcoin

Bakkt ho farà incorporar una estratègia de contracte de futurs dual. El primer contracte de futurs serà la liquidació diària de futurs de Bitcoin. Aquest acord permet als inversors interactuar en un mercat del mateix dia. Aquest producte permet als comerciants de cada dia participar en l’acció de futurs. El segon producte que la firma vol integrar són els futurs mensuals de Bitcoins. Els futurs mensuals permeten als inversors operar a través d’una corba de preus avançada.

Monitorització ICE

Per fer realitat el seu concepte, Bakkt incorpora diverses eines financeres tradicionals. Aquestes eines estan destinades a detectar i prevenir l’abús i la manipulació del mercat. Tots dos són preocupacions enormes per al criptomercat actual. A més, tots els contractes estaran marginats per ICE clear US i un servei de custòdia propietari garantirà el compliment de tots els futurs al llarg del seu cicle de vida..


Un llarg camí

Bakkt va anunciar per primera vegada els seus plans per emetre futurs Bitcoin a l’agost del 2018. L’empresa va presentar la seva proposta a la Comissió de Comerç de Futurs de Mercaderies (CFTC) dels Estats Units al desembre. La firma també va presentar una sol·licitud d’exempció al mateix temps. L’exempció, si s’aprova, permet a Bakkt custodiar els bitcoins utilitzats per liquidar els seus contractes de futurs.

Curiosament, l’empresa s’ha mantingut al límit legal des d’aquell moment. Els funcionaris governamentals van esmentar un parell de motius del retard. Aquests motius inclouen l’aturada del govern que va començar el 22 de desembre de 2018 i va durar gairebé cinc setmanes. Malauradament, l’aturada va deixar el CFTC endarrerit amb piles de treball i altres “alta prioritat”Projectes.

Per empitjorar les coses, els analistes van assenyalar que el CFTF encara ha de publicar la proposta de Bakkt de revisió pública. Aquest pas pot trigar més de trenta dies i pot endarrerir la data de llançament del juliol anteriorment anunciada per Bakkt. Discutint els retards, el director del CFTF, Amir Zaidi, va assenyalar ràpidament que el procés d’anàlisi d’un futur relacionat amb la criptografia és molt diferent dels actius tradicionals de la mateixa classe..

Bakkt que Thing Up

Sembla que Bakkt té la seva estratègia en línia i, en aquest moment, podeu esperar que els futurs de Bitcoin arribin a un intercanvi a prop vostre. L’expectació al voltant d’aquest projecte és admirable. A més, els comerciants de Bitcoin esperen una bona bomba de preus un cop aquest producte entri al mercat. De moment, la comunitat criptogràfica espera l’aprovació final de Bakkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map