Top 5 fitxes de seguretat per invertir – Opinió

A continuació es mostren els cinc primers tokens de seguretat que personalment crec que tenen més potencial de liquiditat i creixement futur. Com a exempció de responsabilitat, sóc titular de totes les inversions que es detallen a continuació. No es va donar cap compensació econòmica per aquest article. Això es basa exclusivament en la meva opinió personal.

# 5: Lottery.com

Aquesta va ser una de les primeres ITS de l’espai. La visió és recaptar milers de milions de dòlars per ajudar a resoldre les necessitats humanitàries més urgents de tot el món mitjançant rifes benèfiques mundials. Ofereixen als titulars de tokens un 7% de la quota d’ingressos en totes les vendes d’entrades.

Alguns dels inversors notables darrere d’aquest projecte són:

 • Pantera Capital – Joey Krug (codirector d’inversions).
 • Paraag Marathe (Chief Strategy Officer EVP, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Founders Fund, inversor inicial de PayPal).

L’impressionant amb aquest projecte és el progrés actual que han fet, que inclou:

 • El proveïdor d’informació i resultats de loteria més gran del món per al sector dels mitjans digitals per a jocs de loteria nord-americans i nord-americans, inclosos Google i Amazon Alexa.
 • Proveïdor de resultats de loteria a més de 30 països de tot el món.
 • Als EUA, Lottery.com és un servei de jocs de loteria mòbil de primera qualitat amb múltiples aprovacions estatals.

Aquest testimoni es pot comprar a OpenFinance plataforma.

# 4 – tZERO

tZERO treballa en la creació d’un intercanvi regulat per al comerç de fitxes de seguretat i valors digitals. Es dediquen el temps a desenvolupar aquesta plataforma ja que volen assegurar-se que compleixen plenament la llei. Penseu en tZERO com el Binance de fitxes de seguretat regulades.

Si tenen èxit en la seva missió declarada, es convertiran en un líder del mercat en l’espai de valors digitals. Els inversors institucionals i els bancs totalment regulats podran utilitzar aquesta plataforma per a totes les seves necessitats d’intercanvi.

Hem informat amb freqüència sobre tZERO, incloent el dolorós procés de diligència deguda que està frenant el llançament de la plataforma. Respectar plenament la llei és una cosa positiva i preferim que prenguin les coses lentament per garantir el seu compliment i legalitat.

Aquest testimoni es pot comprar directament a tZERO plataforma.

# 3 – Fons 22x


El fons 22X va invertir en 30 empreses emergents pre-verificades que formaven part del lot 22 del programa d’acceleració de llavors i fons de risc en fase inicial de 500 startups. 500 startups han invertit en més de 1200 empreses, algunes d’aquestes inversions destacables inclouen Udemy, Visual.ly, Canva, Twilio, talkdesk, & ipsy.

Totes les empreses del fons 22X formen part del lot 22 de 500 startups que es van dur a terme a San Francisco l’estiu / tardor del 2017. L’accelerador 500 startups té un percentatge d’acceptació del ~ 2%. La majoria ha recaptat finançament anterior i genera ingressos.

Batch22 se centra en FinTech (9 empreses), Data (7 empreses) i Digital Health (4 empreses). Es pot trobar la llista aquí.

Els inversors reben fitxes en 22X, que posseiran entre el 2,5% i el 10% del patrimoni de cada empresa de cartera 22X.

Aquest testimoni es pot comprar a OpenFinance plataforma.

# 2: Blockchain Capital

Aquest va ser el testimoni de seguretat inicial que va iniciar la revolució. Les fitxes BCAP representen fitxes d’un fons de risc gestionat per Blockchain Capital.

Blockchain Capital realment no necessita cap presentació pel que fa al blockchain. Es van fundar el 2013 i tenen inversions tan notables com ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbor, Kraken, Ripple, securititzar, & Templum.

El testimoni BCAP es va llançar a l’abril de 2017 i va recaptar 10 milions de dòlars en sis hores.

Al juny de 2019, Coinbase Custody va anunciar el suport al testimoni BCAP. La importància d’aquestes notícies no es pot subestimar, ja que aquest és el primer testimoni de seguretat que Coinbase admet.

Aquest testimoni es pot comprar a OpenFinance plataforma.

# 1: SpiceVC

El meu favorit personal és SpiceVC i aquest testimoni està gestionat per un equip experimentat que participa molt en l’espai de valors digitals. Estan invertint en el futur de fitxes de seguretat i valors digitals. La seva inversió més destacada és a Securitize. Securitize és l’emissor de tokens que ha mostrat més tracció a l’hora de simbolitzar tokens de seguretat. Han tokenitzat directament o han ofert serveis de tokenització a la majoria de les empreses d’aquesta llista.

Altres inversions destacades de SpiceVC inclouen:

 • SAGA: una propera moneda estable
 • Slice: la simbolització de béns immobles
 • ROX – Tokenització de béns immobles comercials.
 • Archax: es llançarà un intercanvi de valors digitals a Londres, Regne Unit.
 • Lottery.com: un testimoni de seguretat de loteria en línia.
 • Bakkt: empresa d’intercanvi de seguretat d’actius digitals creada per ICE, propietaris de la Borsa de Nova York. Bakkt és un dels intercanvis més esperats a l’espai de les criptomonedes i té el potencial d’invertir a nivell institucional en Bitcoin i criptomoneda..

Aquest testimoni es pot comprar a OpenFinance plataforma.

Exempció de responsabilitat:

Securities.io no està llicenciat ni registrat a la Securities and Exchange Commission dels Estats Units, FINRA o cap altre regulador de serveis financers. En concret, Securities.io no és un distribuïdor intermediari registrat a FINRA i no ofereix ni ven valors ni participa en cap altra activitat de distribuïdor intermediari. Res d’aquest lloc web no constitueix una oferta, distribució, sol·licitud o comercialització de cap seguretat.

A més, Securities.io no és un intercanvi, un sistema de negociació alternatiu, un agent de custòdia o un agent de transferència. Securities.io no proporciona assessorament legal, comptable, fiscal ni regulador, ni té la custòdia de cap efectiu, moneda virtual, testimoni de seguretat o qualsevol altre actiu digital per a tercers o en nom d’ells..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map