TokenMarket obté l’aprovació FCA mentre s’associa amb CMS equIP

Dos passos endavant

La setmana passada ens ha aportat múltiples novetats destacables de TokenMarket. Aquests anuncis no només incloïen una nova associació, sinó també l’aprovació reglamentària. Això marca un moment emocionant per a TokenMarket, ja que la seva dura tasca per oferir STOs finalment arriba a bon port.

Pròximes STOs

Per començar, TokenMarket ha rebut oficialment un document formal aprovació per a la realització del seu propi STO. Aquesta llum verda va ser donada per la FCA i obre el camí, no només per a TokenMarket STO, sinó perquè la plataforma comenci a organitzar esdeveniments de token per a diverses empreses.

Amb això en ment, diverses empreses estan a l’espera de completar les seves pròpies vendes a través de TokenMarket. S’espera que els tres següents siguin els primers a fer-ho.

 • DOVU
 • Sistema de recompensa i amortització per a recompenses basades en la mobilitat
 • Ametlla
  • Incentivar hàbits de despesa sostenibles mitjançant blockchain
  • Cryotech Nordic
   • Salut i benestar a través de ‘Cryo Cabins’
   • Quan se li va concedir l’entrada a la zona de proves FCA, el director gerent de TokenMarket, Ryan Hanley, va parlar a les notícies. Va afirmar,

    “Estem encantats d’anunciar l’aprovació de la FCA per a la nostra STO, amb el llançament previst imminentment. Esperem sortir del sandbox, completar la nostra recaptació de fons i l’emissió de renda variable simbolitzada, i després continuar amb el llançament de STOs per a altres empreses ambicioses … L’accés al finançament segueix sent un gran problema per a les pimes; continua sent difícil i car, i això es manté. recolzar el creixement econòmic i la creació d’ocupació i riquesa. Esperem que la nostra pròpia STO pugui demostrar que podeu utilitzar la tecnologia blockchain per transformar la manera com es capta capital “.

    Va continuar,

    “Al mateix temps, volem oferir a la nostra àmplia i profunda piscina d’inversors internacionals el tipus d’oportunitats d’inversió apassionants que anteriorment se’ls tancava. Creiem que les STO no prometen res menys que la transformació i democratització dels mercats de capitals “.

    Associacions

    Portant a la seva anunci pel que fa a la FCA, TokenMarket també va anunciar una associació estratègica amb CMS equIP.

    Aquesta associació es va formar en un esforç per oferir als clients (pimes) una experiència més completa quan s’organitza una STO. Tot i que TokenMarket oferirà una plataforma que facilita aquests esdeveniments simbòlics, CMS equIP és capaç d’assumir les funcions d’assessor legal, entrenador i treball en xarxa. En conjunt, aquestes dues empreses ofereixen un servei superior a la suma de les seves peces.

    El següent és el que van dir els representants de cada empresa sobre l’associació.

    Ryan Hanley, Va dir el director general de TokenMarket,

    “Les pimes són l’eix vertebrador de qualsevol economia moderna, però moltes es veuen frenades per l’escassetat i la despesa del finançament del creixement. Les STO obren una nova manera més barata i senzilla a les empreses ambicioses de captar capital. L’anunci d’avui és una fita apassionant per portar les STO a la corrent general. En associar-nos amb CMS equIP, no només identificarem empreses amb la promesa més comercial, sinó que oferirem a aquestes empreses un altre nivell crucial de suport per navegar pel món del finançament STO. “

    Charles Kerrigan, Va dir el soci bancari de CMS equIP,

    “Ens complau col·laborar amb TokenMarket. TokenMarket és una empresa jove i innovadora que representa una sèrie d’empreses apassionants de tota la comunitat blockchain que compten amb qualitats excepcionals que busquem d’empreses en fase inicial que s’uneixin al programa CMS equIP. La nostra associació també proporcionarà un valor real per als membres d’equIP que estiguin interessats en explorar el marc de finançament STO a través de la plataforma i la comunitat d’inversions de TokenMarket. Estem encantats de treballar amb TokenMarket i els seus clients i esperem amb interès les sinergies que aportarà aquesta associació “.

    TokenMarket

    TokenMarket és una empresa europea fundada el 2016. L’empresa manté la seu central a Gibraltar i orienta les seves operacions a proporcionar una plataforma de finançament col·lectiu. Això inclou serveis que faciliten l’emissió de fitxes de seguretat.

    Les operacions de la companyia estan supervisades pel director general, Ryan Hanley.

    CMS equIP

    CMS equIP és una empresa amb seu al Regne Unit, que es va fundar el 2015. Com el seu nom suggeriria, funcionen de manera que equipin les pimes amb les eines per completar un esdeveniment de generació de capital. Això es dóna principalment en forma d’assessorament legal, però s’inclou a la formació i les oportunitats de creació de xarxes.

    A altres notícies

    Durant els darrers mesos, hem detallat els esdeveniments relacionats amb TokenMarket diverses vegades. Això inclou empreses que tenen la intenció d’acollir una pròxima STO a través de la seva plataforma. Consulteu els articles següents per obtenir més informació sobre aquestes ofertes i sobre la companyia que us les ofereix.

    TokenMarket per allotjar l’oferta de token de seguretat

    Ametlla: és el canvi que necessita la terra

    Sèrie d’entrevistes: Oliver Bolton, conseller delegat d’Almond

    DOVU anuncia les dates STO d’abril

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Our Socials
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner