Stratis es manté fidel al full de ruta del 2019 amb el llançament de la plataforma STO

Plataforma STO

Avui és un gran dia per a una de les empreses més populars de ‘Blockchain-as-a-Service (BaaS) – Stratis. Després de mesos de desenvolupament, la companyia ho ha fet va anunciar el llançament de la seva esperada plataforma STO.

Les notícies del llançament també han provocat un bon augment dels preus simbòlics de la companyia. En el moment de l’escriptura, STRAT és BTC gairebé un 10% el dia.

Característiques

Tot i que la plataforma STO està ben equipada i està preparada per començar a allotjar ofertes de fitxes basades als Estats Units, Stratis s’ha dedicat el temps a destacar tres característiques clau de la seva oferta. El següent és un extracte del seu llançament, que detalla aquests aspectes destacats:

 • Preus en temps real
 • La plataforma accepta pagaments tant en moneda fiduciària (USD) com en moneda digital (BTC i STRAT). Utilitza dades de divises de diversos proveïdors per assegurar-se que els participants STO es beneficien de preus de token en temps real.
 • Emissió de token basada en identificació
  • La plataforma crea identificadors d’usuari únics que permeten a l’administrador STO acreditar de manera fiable i segura les fitxes un cop una persona fa una transferència bancària. Aquest sistema basat en la identificació garanteix el compliment de les lleis KYC i AML.
  • Plataforma basada en carteres per a més seguretat
   • Stratis utilitza carteres deterministes jeràrquiques en lloc de contractes intel·ligents autònoms per afegir una capa addicional d’autoritat i seguretat.
   • Transició ICO

    Stratis ha indicat que la seva recentment anunciada plataforma STO és una derivació de la seva plataforma ICO. Tots dos es construeixen amb / utilitzen C # i.NET Core, mentre que la plataforma STO integra les capacitats necessàries de KYC i AML per mantenir-se conformes amb la normativa vigent imposada per la SEC sobre valors.

    Amb l’empresa comentant, específicament, sobre el compliment de la SEC, és clar que el llançament d’aquesta plataforma està orientat a donar un nom més gran a Stratis als Estats Units..

    La transició d’enfocament des de, simplement, ICOs a la inclusió d’STOs és important. Malauradament, en el moment en què Stratis va ser capaç de desenvolupar i llançar la seva plataforma ICO, la participació dels inversors en aquests esdeveniments s’estava acabant. Amb molts que reconeixen les OTS com el futur reemplaçament d’aquests esdeveniments de generació de capital i amb el 2020 que s’espera que sigui un gran any per al sector, aquesta notícia és definitivament positiva per a Stratis.

    Un exemple perfecte de reconeixement d’aquesta transició es pot veure en les accions d’una empresa afiliada directament a Stratis-Gluon. Aquest proveïdor de mercat d’automoció estava previst inicialment per ser l’ICO inaugural celebrat a través de Stratis. A mesura que avançava el temps, es va fer evident que, per garantir un esdeveniment de generació de capital que compleixi amb èxit, l’oferta de tokens hauria d’estructurar-se com a STO. Avança ràpidament fins avui i, just quan començarien a iniciar la plataforma ICO, Gluon hauria de ser la STO inaugural celebrada a través de Stratis.

    Llançament de la cartera

    Totes poques hores després del llançament de la seva plataforma STO, Stratis també ho ha fet va anunciar el llançament de la seva cartera mòbil.

    Es tracta d’una versió important, juntament amb la plataforma STO, ja que la cartera admet el testimoni d’utilitat de la companyia, ‘STRAT’. Aquest testimoni és un dels tres mitjans de pagament que es poden utilitzar a la plataforma STO; una decisió que segur que farà feliços els titulars de tokens.

    Tot i que actualment la cartera només està disponible en dispositius Android, la companyia indica que, en les properes setmanes, els usuaris d’IOS tindran accés.


    Comentari

    En anunciar el llançament de la seva plataforma STO, el director general de Stratis, Chris Trew, es va dedicar el temps a compartir els seus pensaments. Va afirmar,

    “Estem encantats de llançar la nostra plataforma STO, una de les fites clau del nostre full de ruta de desenvolupament 2019. La plataforma STO es basa en la funcionalitat de la plataforma Stratis ICO amb l’afegit de diverses funcions noves que compleixen els requisits normatius rigorosos necessaris per dur a terme les STO. La nostra plataforma STO és altament segura, flexible i escalable, cosa que facilita a les empreses de qualsevol mida recaptar diners mitjançant la simbolització dels seus actius “.

    Stratis

    Fundada el 2016, Stratis és una empresa del Regne Unit especialitzada en solucions de blockchain. Des del seu llançament, l’equip de Stratis ha desenvolupat una gran varietat de productes, amb l’objectiu de fer que el ‘blockchain sigui senzill’. Alguns d’aquests inclouen una plataforma ICO, contractes intel·ligents, cartera mòbil i molt més.

    Actualment, el director general Chris Trew supervisa les operacions de l’empresa.

    A altres notícies

    L’anunci, que detalla el llançament de la plataforma STO que es parla avui avui, no ens va sorprendre. Fa mesos, vam informar de l’addició d’aquest llançament al full de ruta Stratis del 2019. Consulteu l’article per obtenir més informació sobre com Stratis es va trobar on són avui.

    El full de ruta Stratis indica suport per a les ofertes de token de seguretat

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map