Stellar inverteix en DSTOQ per oferir fitxes de seguretat als mercats emergents

Invertit

Recentment es va anunciar que DSTOQ ha rebut una sòlida inversió de la Stellar Development Foundation (SDF).

Això suposa la inversió inaugural a través del ‘fons empresarial’ de l’SDF: un fons creat per identificar i afavorir el creixement en casos d’ús basats en Stellar. El fons estava format inicialment per 10.000 milions de XLM (el testimoni natiu de Stellar), abans de col·laborar amb DSTOQ.

El cas d’ús presentat per DSTOQ, que va cridar l’atenció dels SDF, és la seva plataforma basada en cadenes de blocs que es construeix per proporcionar una “inversió accessible i assequible”. Això es fa a través d’una plataforma que atorga accés, no només a accions tradicionals, sinó a fitxes de seguretat amb un potencial elevat.

715.000 dòlars

Aquesta inversió en particular consta de 715.000 dòlars per XLM. És important tenir en compte que els fons distribuïts a través del fons empresarial no representen subvencions, sinó inversions reals. Com a tal, el SDF assenyala que, “Les inversions i adquisicions directes donaran una influència especial a SDF sobre els beneficiaris del finançament”.

Inclusió financera

Una cosa que diferencia aquest desenvolupament és l’ethos subjacent demostrat per DSTOQ. Tot i que moltes empreses involucrades en esforços basats en la cadena de blocs es consumeixen amb la idea de facilitar l’adopció institucional, DSTOQ s’ha fixat en la paritat econòmica.

Com a resultat, DSTOQ se centra molt en els mercats emergents. En el seu anunci, SDF i DSTOQ assenyalen els mercats específics en els quals esperen afectar el canvi positiu. Aquests inclouen,

  • Vietnam
  • Sud-àfrica (amb futur creixement africà)
  • Sud Amèrica
  • Àsia

Comentari

En anunciar la inversió de la Fundació de Desenvolupament Estel·lar en DSTOQ, representants de cada banda es van dedicar el temps a comentar. El següent és el que havien de dir al respecte.

Denelle Dixon, Va dir el CEO de la Fundació per al Desenvolupament Estel·lar,

“A SDF, busquem desbloquejar el potencial econòmic del món fent que els diners siguin més fluids, els mercats més oberts i la gent més empoderada. El fort enfocament de DSTOQ en la inversió transfronterera i el seu enfocament únic per ajudar les persones dels mercats emergents a accedir a oportunitats d’inversió a l’estranger parla directament de la nostra missió a SDF. Junts, esperem millorar la vida de milions de persones i alhora crear noves oportunitats de negoci apassionants “.

Craig Mc Gregor, Va afirmar el CEO de DSTOQ,


“Agraïm el vot de confiança de SDF i el suport continuat cap a la nostra visió compartida de construir i millorar el sistema financer mundial. Junts, DSTOQ i SDF pretenen millorar la inclusió financera en mercats que necessiten desesperadament un millor accés als productes globals. Durant massa temps, aquests mercats s’han ignorat; esperem canviar-ho amb aquesta tecnologia apassionant ”.

Esdeveniments similars

Actualment, sembla que les empreses amb plataformes prometedores amb tecnologia, que obren noves possibilitats per a possibles inversors, estan de moda. Avui hem debatut sobre la inversió de Stellar en DSTOQ i només recentment hem debatut sobre esdeveniments similars, ja que SIX va invertir / va col·laborar amb Omniex.

Tot i que cadascun dels desenvolupaments gira al voltant de l’adopció d’actius digitals, sí que varien en el seu enfocament, com s’ha comentat anteriorment. Mentre que Stellar i DSTOQ orienten la seva feina cap als mercats en desenvolupament, SIX i Omniex s’han orientat a l’adopció institucional.

Per obtenir més informació sobre aquestes dues empreses i el seu enfocament variable, assegureu-vos de llegir l’article següent.

‘SIX’ adquireix participació en una plataforma d’inversió basada en criptografia

Estel·lar

Construïda com a cadena de blocs de codi obert, Stellar ha aconseguit convertir-se en una de les xarxes més populars des del seu llançament el 2015. La xarxa ha estat adoptada per moltes vies, cosa que ha provocat el desenvolupament d’una comunitat de suport forta. Això ha proporcionat la possibilitat de llançar-se a nous esforços, com ara el Fons Empresarial Estel·lar, que es va utilitzar en les notícies comentades avui aquí.

Jed McCaleb, cofundador de Stellar, va aprofitar l’ocasió per comentar sobre l’ús de la seva tecnologia per donar suport a la inclusió financera. Va afirmar,

“DSTOQ fa que els mercats siguin accessibles a noves geografies, connectant la infraestructura mundial mundial d’una manera apassionant i innovadora. Ens fa molta il·lusió veure empreses com DSTOQ portar els casos d’ús de la nostra tecnologia al següent nivell ”.

DSTOQ

Fundada el 2016, DSTOQ manté operacions a Berlín i Liechtenstein. La companyia opera principalment com a bossa regulada, oferint als clients la possibilitat d’invertir en diversos instruments financers, com ara accions, bons, ETF i molt més..

Actualment, el CEO, Craig Mc Gregor, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Les notícies d’avui no són la primera vegada que veiem l’adopció de Stellar, en relació amb els valors digitals. Els següents articles aporten llum sobre alguns d’aquests esdeveniments previs, ja que les plataformes populars, Smartlands i Wevest, es van unir a la festa Stellar el 2019.

Smartlands llança la cartera Powered Stellar que admet fitxes de seguretat

Estel·lar triat per Wevest per a la plataforma d’oferta de testimonis de seguretat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map