Smartlands comença la realineació amb els ulls de la Llei de blockchain de Liechtenstein

Un marc divers

Com qualsevol empresa avançada, la plataforma de tokenització, Smartlands, es troba en un estat de creixement constant. Això significa pivotar amb els desenvolupaments del sector de valors digitals, en un esforç per continuar oferint a la seva clientela la millor experiència possible..

Amb això en ment, l’equip de Smartlands va anunciar recentment que estaria buscant aprofitar una regulació amigable, cap a la tokenització, presentada per Liechtenstein.

L’empresa afirma que vol «revisar i ampliar el marc legal». A més, “basaran els futurs projectes en la llei de Liechtenstein”.

Ilia Obraztsov, CEO de Smartlands, elabora,

“Seguim creient en el finançament col·lectiu … però no ens fixem en els èxits passats del llibre de Smartlands. Estem entusiasmats amb les possibilitats que la Llei de Liechtenstein Blockchain ofereix als inversors i emissors en relació amb la tokenització directa de qualsevol actiu mitjançant fitxes blockchain com a contenidors de qualsevol actiu. Armada amb una legislació d’avantguarda sobre fons d’inversió, la jurisdicció de Liechtenstein és ideal per estructurar bàsicament qualsevol producte financer que hi pugui haver a la cadena de blocs. Els SICAV de Liechtenstein (o fons de capital lliure) són estàndards de la indústria i un dels tipus de fons més populars a la UE. Les SICAV es poden utilitzar com a fons generals per a diversos subfons. Aquesta estructura proporciona una manera eficaç i ràpida d’introduir noves idees i oportunitats d’inversió en blockchain en una de les jurisdiccions de fons més prestigioses. És possible simbolitzar qualsevol actiu amb un subfons dedicat “.

Alineació de la plataforma

Les notícies sobre la “realineació” de la plataforma que envolta Smartlands van ser divulgades per primera vegada per l’equip a principis del 2020. Tot i que el 2019 va ser un any de gran creixement per al sector de valors digitals, malauradament no va estar a l’alçada de les expectatives de molts.

Amb l’objectiu de realitzar aquest creixement, el 2020, Smartlands va anunciar aquesta realineació de les seves accions, per servir millor a individus, empreses, etc. amb un valor net elevat, en oposició a l’inversor minorista. Això, però, no vol dir que l’empresa també s’allunyi completament del crowdfunding basat en la venda al detall.

Yaroslava Tkalich, CMO de Smartlands, estats,

“El finançament col·lectiu és una àrea de captació de fons molt emocionant, especialment al Regne Unit, amb els densos mercats financers del país i les normatives estrictes. Aquestes condicions prèvies ens permeten involucrar tot tipus d’inversors minoristes en campanyes d’accions tokenitzades en pràcticament qualsevol classe d’actius “.

Grans esperances

El ‘Llei de proveïdors de serveis de tokens i TT; TVTG ”o“ Liechtenstein Blockchain Act ”, el que ha provocat que Smartlands es replantegés les seves estratègies, va ser anunciat originalment pel govern de Liechtenstein a mitjan 2018. Tanmateix, el marc establert mitjançant la seva implementació només va entrar en vigor el gener de 2020.

L’acte va ser estructurat específicament pel govern de Liechtenstein, per permetre el creixement esperat al món de la cadena de blocs. Això significava escriure una llei que, tot i ser àmplia, encara permetria establir les proteccions adequades.


En el moment de l’anunci, el govern de Liechtenstein va afirmar,

“A causa del ràpid ritme de desenvolupament de la tecnologia blockchain i les seves àrees d’aplicació, és molt important redactar una llei prou abstractament per garantir que sigui aplicable per a les generacions tecnològiques posteriors. És per això que en aquesta llei s’utilitza el terme “sistemes de transaccions basats en tecnologies fiables (sistemes TT)” per als sistemes de cadenes de blocs. A causa de l’enorme potencial de la cadena de blocs com a tecnologia bàsica, el Govern ha decidit crear una base legal per a les àrees d’aplicació de l’economia simbòlica i no només per regular les aplicacions actuals, en particular les criptomonedes o les ofertes inicials de monedes (ICO). . L’objectiu és garantir que no s’hagi de crear una nova llei per a cada cas d’aplicació, sinó també crear seguretat jurídica per als nombrosos casos que només comencen a sorgir a la pràctica i que probablement es desenvoluparan en un futur proper. Tot i això, el Govern deixa oberta l’opció de regular les aplicacions properes al mercat financer en un pas més “.

S’espera que la flexibilitat que ofereix aquesta llei atraurà moltes empreses, similars a Smartlands, durant l’any que ve, ja que pretenen simbolitzar bàsicament qualsevol cosa. Smartlands és simplement un dels primers a anunciar públicament la seva intenció.

Smartlands

Fundada el 2017, Smartlands manté operacions a Londres, Anglaterra. Per sobre de tot, Smartlands actua com una plataforma de tokenització, que opera sota la vigilància de l’Autoritat de Conducta Financera (FCA).

Actualment, la directora general, Ilia Obraztsov, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Més enllà del creixement del seu enfocament de mercat, Smartlands ha treballat molt, no només en productes de consum viables, sinó en la simbolització de projectes immobiliaris. Els articles següents són exemples de cadascun d’aquests.

Smartee busca canviar la forma en què els inversors emmagatzemen, utilitzen i accedeixen als recursos digitals

Tokenizing London Penthouses i Greek Island Villas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map