Smartee vol canviar la forma en què els inversors emmagatzemen, utilitzen i accedeixen als recursos digitals

Smartee

Smartlands hi torna, amb l’anunci d’un altre producte nou. La popular empresa amb seu al Regne Unit ha utilitzat el lema “Una aplicació amigable i segura per a tots els vostres diners” per descriure el que anomenen “Smartee‘.

Els primers passos d’un nou servei sovint poden ser els més difícils. Reconeixent això, Smartlands ha decidit incentivar els usuaris perquè es converteixin en els primers adoptants de Smartee. Ho fan reservant el 10% de les accions a Smartee per als primers 1 milió d’usuaris actius.

Què pot fer??

Aquest nou producte comporta múltiples funcions. Smartee funciona, principalment, com a cartera per emmagatzemar de forma segura actius digitals i monedes FIAT. Més enllà d’emmagatzemar aquests recursos, Smartee també ofereix als usuaris un reembossament en funció de la seva activitat.

El que fa que aquesta oferta sigui més interessant és la capacitat futura de l’aplicació de funcionar com a “robo-assessor” per a inversors acreditats. Aquesta funció agafarà un percentatge predeterminat del compte d’un usuari i invertirà automàticament aquests fons en les OST que s’allotgin a la plataforma Smartlands (juntament amb altres vehicles d’inversió, encara per anunciar). Naturalment, es poden definir preferències per tipus d’inversions, quantitats, etc. El resultat és una cartera d’inversions personalitzada generada passivament.

Per descomptat, com que aquestes oportunitats representen la participació en la compravenda de valors digitals, aquesta característica es limita només als inversors acreditats; el que significa que l’usuari ha d’aprovar els estàndards KYC / AML requerits.

Tot i que aquesta funcionalitat encara no està activa, és una característica que s’afegirà en el futur.

Robo-Advisors

Per a aquells que es preguntin què és un “assessor de robo”, probablement no sou l’únic. El terme normalment es refereix a una forma d’inversió que es basa en algorismes personalitzats.

L’atractiu d’aquest servei és la capacitat d’eliminar les emocions i els biaixos humans de l’acte d’invertir. En fer-ho, es poden reduir les comissions de negociació i es poden reduir / eliminar els saldos mínims.

El principal inconvenient, que les persones associen a aquests serveis, sol ser el mateix que la seva força: la manca d’interacció humana. Tot i que es poden mantenir les taxes i eliminar els biaixos humans, és evident que hi haurà una manca d’interacció humana. És molt més fàcil educar-se i personalitzar una cartera quan s’obre un diàleg amb un ésser humà.

A causa dels seus baixos honoraris i dels saldos mínims baixos que solen requerir-se, els robo-assessors han obert les portes a la inversió per a molts participants no tradicionals.

Alguns dels robo-assessors més populars que inverteixen en mercats tradicionals inclouen,


Comentari

Quan va anunciar Smartee, la CMO de Smartlands, Yaroslava Tkalich, es va prendre el temps per fer comentaris. Va detallar el seu paquet d’incentivació afirmant,

“Smartlands és una empresa d’inspiració comunitària: els nostres inversors tenen dret a vot i poden opinar en els projectes d’inversió que Smartlands ofereix. Estem construint l’ecosistema Smartee amb el mateix enfocament de la primera comunitat i assignem 6 milions d’accions de membres (el 10% de la totalitat del patrimoni net de Smartee) per al primer milió d’usuaris actius de Smartee. Per obtenir la targeta de pagament de copropietari especial i obtenir els primers tres (tres) de les seves accions de membre, els usuaris han de registrar un compte i aprovar KYC “.

El conseller delegat de Smartlands, Ilia Obraztsov, també es va prendre el temps per aprofundir en la futura funcionalitat com a assessor de robo, afirmant,

“Com a inversors acreditats, els clients de Smartee podran configurar el tipus i l’abast de la seva cartera d’inversions en funció de les ofertes disponibles a Smartlands i transferir automàticament, per exemple, l’1% de les seves despeses diàries a una” guardiola digital “. És una autèntica definició d’ingressos passius sense molèsties quan els vostres diners només canten en segon pla les 24 hores del dia treballant tranquil·lament sense la vostra participació directa “.

Parlant amb Arnoldas

Per obtenir més informació sobre Smartlands, assegureu-vos de llegir una entrevista exclusiva que vam realitzar amb Arnoldas Nauseda. Mentre residia com a conseller delegat en aquell moment, des de llavors ha passat al paper de president.

Sèrie d’entrevistes: Arnoldas Nauseda, president de Smartlands

Smartlands

Operant al Regne Unit, Smartlands és una empresa avançada que ha desenvolupat una varietat de solucions basades en valors digitals. L’empresa es troba al capdavant del sector des de la seva fundació el 2017.

Actualment, la directora general, Ilia Obraztsov, supervisa les operacions de la companyia.

Invertir en propietat fraccionada a Smartlands: explicatInvertir en propietat fraccionada a Smartlands: explicat

Mireu aquest vídeo a YouTube

A altres notícies

Smartlands ha tingut una setmana atrafegada, ja que fa dos dies es van trobar amb els titulars. Tot i que la promesa d’una cartera segura, que facilita la inversió automatitzada en transaccions bancàries, és una idea intrigant, en primer lloc hi ha d’haver allotjades transaccions bancàries. Amb això en ment, Smartlands va començar recentment a col·laborar amb Sotheby’s International Realty. La parella vol simbolitzar diverses peces immobiliàries de gamma alta en els propers mesos.

Tokenizing London Penthouses i Greek Island Villas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map