Sia: emmagatzematge al núvol distribuït

Qui és Sia?

Llançat per Nebulas el 2015, Sia té com a objectiu reinventar l’emmagatzematge al núvol. Amb seu a Boston, estan finançats per empreses com el Raptors Group, Fenbushi Capital, First Star Ventures i INBlockchain..

Sia creu plenament en blockchain i utilitza una estructura de monedes combinada per assolir el seu objectiu de convertir-se en la “capa d’emmagatzematge vertebral d’Internet”.

Quin és el problema?

Els humans som acaparadors digitals. Creem més de 2,5 quintilions de bytes de dades diàriament, i aquest nombre creix. Aquesta acumulació de dades presenta un problema important quan se li fa la pregunta de “on les emmagatzemem?”

Tot i que la nova tecnologia ens ha permès transportar terabytes de dades a les nostres butxaques, moltes persones i empreses depenen totalment de l’emmagatzematge al núvol. Malauradament, l’emmagatzematge al núvol és un esforç car. Les granges de servidors necessàries per fer funcionar aquests serveis requereixen molta energia i requereixen un manteniment constant.

Sia: emmagatzematge al núvol distribuït

La plataforma d’agregació de dades DOMO detalla els nostres hàbits de creació.

Tot i que la gent pot creure que l’emmagatzematge al núvol és barat perquè hi ha empreses que l’ofereixen de forma gratuïta, els consumidors encara paguen de manera indirecta. Això pot passar per un augment de la publicitat, tarifes inflades en altres serveis, etc..

A part d’això, sens dubte, la major preocupació per les nostres solucions d’emmagatzematge actuals és la censura. Quan s’utilitza l’emmagatzematge al núvol, els amfitrions del servidor sovint tenen la possibilitat de filtrar, avaluar, informar o censurar la informació.

En una època en què es produeixen infraccions de privadesa habitualment i les persones estan sotmeses a suports filtrats, cal presentar una solució.

Com ho solucionarà Sia?

L’equip de Sia pretén resoldre tots els problemes que acabem d’abordar. Reconeixen que això no és una solució d’un dia per l’altre i entenen que el seu principal objectiu de convertir-se en la columna vertebral d’emmagatzematge d’Internet és un objectiu a llarg termini.

Per aconseguir-ho, Sia combina l’emmagatzematge al núvol amb la tecnologia blockchain. En fer-ho, poden crear una xarxa d’emmagatzematge en núvol descentralitzada. En lloc de confiar en un punt d’emmagatzematge centralitzat, com ara una granja de servidors, la companyia utilitzarà blockchain per confiar en l’espai de disc dur no utilitzat de diversos dispositius. Això vol dir que els 50 gigabytes de dades que no s’utilitzen al telèfon mòbil es poden utilitzar conjuntament amb milions d’altres dispositius per formar una xarxa al núvol. Tot i que tot el procés s’aconseguirà mitjançant l’ús de contractes intel·ligents, SIA ha recorregut a una estructura multitoken per atraure els participants a la seva xarxa.


Fitxes

  • SiaCoins: la primera de les seves fitxes es coneix com SiaCoin. Es tracta d’un testimoni d’utilitat que s’utilitza com a moneda intra-plataforma. S’utilitzarà per premiar aquells que prestin el seu espai de disc dur no utilitzat i requerit dels que emmagatzemen les seves dades a la xarxa..
  • SiaFunds: són un testimoni de seguretat. Això significa que cada testimoni representa una única participació en el capital de l’empresa. Cada vegada que un usuari compra espai d’emmagatzematge a la xarxa amb SiaCoins, es produeix una comissió de transacció. Aquests honoraris es reparteixen entre els titulars de tokens i representen el 3,9% de la despesa contractual.

En recórrer a un mètode com aquest, l’equip de SIA és capaç d’evitar la construcció i el manteniment de costoses granges de servidors. Més important encara, s’aborda el tema de la censura. Com que la xarxa és un servei descentralitzat, sense que cap part única controli el flux d’informació, els usuaris poden estar segurs que no s’estan espiant ni manipulant de cap manera.

L’equip?

David Vorick: conseller delegat, cofundador i desenvolupador principal

Luke Champine: cofundador i desenvolupador principal

Chris Shinerral: desenvolupador bàsic

Zach Herbert – vicepresident d’operacions

Steve Funk – Cap de suport

Que segueix?

SIA va celebrar amb èxit una oferta de fitxes de seguretat a l’abril del 2018. Es va celebrar com una subhasta holandesa modificada. Durant la subhasta, es van vendre 750 fitxes SiaFund a inversors.

Ara que s’ha produït aquesta venda, la companyia ha aconseguit finançament per continuar el seu viatge. La companyia té previst continuar el desenvolupament cap al seu objectiu de convertir-se en la solució d’emmagatzematge troncal d’Internet.

Com qualsevol testimoni de seguretat, un gran atractiu és la liquiditat associada als actius digitals. Cerqueu aquests tokens per aparèixer a les plataformes comercials de seguretat en el futur.

Podeu trobar actualitzacions setmanals a SiaTV.

Per obtenir més informació sobre el projecte, consulteu la nostra pàgina de llistats de token Sia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map