Red Swan s’associa amb Polymath en tokenització de 2,2 milions de dòlars

La firma immobiliària comercial amb seu a la ciutat de Nova York, Red Swan, acaba d’augmentar l’avantatge en la carrera per integrar la tokenització al mercat. Aquesta setmana, la firma ha anunciat una nova associació amb la popular plataforma de tokenització, Polymath. L’associació va permetre a l’empresa guanyar 2.200 milions de dòlars en propietats als Estats Units. Les notícies demostren un major maduració del sector de la tokenització immobiliària, així com un dels projectes de tokenització més grans i ambiciosos fins ara.

En parlar de la maniobra, Graeme Moore, cap de tokenització de Polymath, va trigar un moment a parlar sobre alguns dels esforços de tokenització anteriors fets pels competidors. Va explicar que aquests projectes no tenien experiència real en el sector immobiliari. En conseqüència, aquestes empreses tecnològiques mai van ser capaces de crear una solució real per donar servei al sector immobiliari privat de manera que fos propici al creixement..

L’experiència del mercat compta

Concretament, Moore va citar els intents de Harbour en què l’empresa es va veure obligada a abandonar l’estratègia després que els problemes de tràmit van començar a assolar el projecte. A més, va assenyalar altres dos grans fracassos de tokenització dels darrers dos anys, el Fluïdesa i projectes Propellr. Aquests ambiciosos projectes van intentar simbolitzar els fons immobiliaris en milions. Malauradament, tots dos es van retirar tranquil·lament després que les complicacions fessin inviable els conceptes.

Segons documents de la companyia, Red Swan posarà accions per valor de 780 milions de dòlars a disposició dels inversors acreditats mitjançant una venda prèvia. Un cop finalitzada, la firma continuarà amb 4.000 milions de dòlars addicionals en béns immobles que actualment es troba en el seu oleoducte de tokenització. És important destacar que els 2.200 milions de dòlars representen accions de 16 propietats comercials de classe A diferents. Aquestes propietats es troben als Estats Units. Concretament, Austin i Houston, Texas, Brooklyn, Nova York, Oakland, Califòrnia i Ontario, Canadà.

Cigne vermell: triomfar quan altres han fallat

Red Swan creu que té tot el necessari per tirar endavant allà on va fallar la competició. D’una banda, els executius van assenyalar que l’empresa és una empresa immobiliària comercial i no un altre grup tecnològic. En segon lloc, l’empresa té el posicionament necessari per garantir que el seu concepte arribi al mercat de manera oportuna.

Red Swan Ventures a través de la pàgina principal

Red Swan Ventures a través de la pàgina principal

És important destacar que Red Swan té la intenció de mantenir els fons dels inversors en dipòsit fins a la data de distribució a mitjan abril. En aquest moment, la firma espera rebre l’aprovació de la Securities and Exchange Commission dels Estats Units com a assessor d’inversions registrat. Aquesta llicència permetria a l’empresa gestionar actius per als inversors acreditats que avancin.

Polymath: líder de la indústria

Per la seva banda, Polymath va proporcionar tots els aspectes tècnics de la tokenització. Aquests passos incloïen simbolitzar les propietats, programar contractes intel·ligents i mantenir la integritat de la plataforma. Polymath és reconeguda com a líder en el sector de la tokenització. En conseqüència, Red Swan va fer un carreró poderós quan va decidir associar-se amb la firma. Segons els informes, Polymath va simbolitzar els béns immobles mitjançant el seu protocol ST-20 natiu. Aquests tokens ST-20 s’asseuran en una cartera digital custodiada per Prime Trust fins a la data de distribució. A més, aquests fons estan assegurats fins a 1.000 milions de dòlars.

RedSwan a través de Twitter

RedSwan a través de Twitter


És important destacar que els executius van declarar que la firma té intenció d’emetre fitxes en una plataforma exclusiva de blockchain empresarial en un futur molt proper. Aquesta notícia posa de manifest les preocupacions creixents sobre l’ús de les cadenes de blocs públiques al mercat STO. Recentment, diverses plataformes, inclosa Polymath, van canviar les seves fitxes d’Ethereum a cadenes de blocs propietàries, citant preocupacions que van des de l’escalabilitat fins als miners dels països sancionats que aproven transaccions..

Nwokedi també va parlar sobre el desig d’ajudar els inversors de serveis amb nivells de finançament d’entre 500.000 i 10 milions de dòlars. Va afirmar que actualment, aquests inversors han de fer front a projectes més arriscats i de baix nivell. Creu que l’enfocament de Red Swan pot proporcionar a aquests inversors l’accés a les principals propietats de gamma alta d’una manera que abans era inimaginable.

Paper del cigne vermell

Com a part del seu paper en el projecte de tokenització, Red Swan gestionarà totes les relacions relacionades amb la propietat. Aquestes accions inclouen avaluar propietats, avaluar mercats i vendre immobles quan arribi el moment. Tenint en compte la gran quantitat d’experiència directa de mercat que posseeix l’empresa, aquestes tasques no haurien de ser massa difícils. Actualment, Red Swan té més de 30.000 inversors acreditats a la seva plataforma. Segons els documents de l’empresa, la plataforma pren un petit percentatge del patrimoni net emès. Si només un petit percentatge d’aquests usuaris s’aprofiten de les noves ofertes de l’empresa, la companyia estarà preparada per obtenir ingressos importants.

Més liquiditat a l’espai

Un altre aspecte important a tenir en compte pel que fa al projecte de tokenització de Swan vermell és el fet que l’empresa desbloqueja liquiditat que fins ara no es podia arribar al mercat. Per exemple, Red Swan permet als propietaris de propietats simbolitzar el 90% del patrimoni net subjacent a una propietat. En comparació, el vostre banc local només us permetrà utilitzar el 50% del patrimoni net d’una propietat.

Tokenització al mercat immobiliari: inevitable

La simbolització del sector immobiliari mundial proporciona al mercat una gran quantitat de beneficis respecte a les pràctiques tradicionals del mercat actualment aplicades. Per una banda, les propietats simbolitzades es poden vendre a un públic global. Les fitxes de seguretat són molt més fàcils de comprar i transferir en comparació amb les inversions immobiliàries directes.

A més, la tokenització redueix el nivell d’entrada per als inversors que vulguin participar al mercat. En alguns casos, els inversors poden participar en una STO immobiliària simbolitzada per només 100 dòlars. Com a tal, la tokenització aporta nou capital directament al mercat. Red Swan fa aquest concepte un pas més enllà perquè el grup compta amb una enorme xarxa d’empresaris immobiliaris. La impressionant llista d’inversors acreditats de la firma augmentarà amb seguretat aquestes noves oportunitats de mercat al següent nivell.

Cigne vermell: el joc ha canviat

Red Swan ha avançat el mercat immobiliari mundial amb aquesta maniobra. Els propers moviments de la companyia dictaran bona part del ritme del mercat durant els propers mesos. Podeu esperar a veure una gran quantitat d’altres grans empreses immobiliàries unir-se a l’acció després que Red Swan comenci a revelar els seus guanys. De moment, el mercat immobiliari acaba d’aconseguir una important actualització.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map