Patrick Campos, director d’estratègia de Securrency – Sèrie d’entrevistes

Patrick ha treballat amb clients de diverses indústries de tot el món com a consultor estratègic i com a advocat amb tres despatxos d’advocats internacionals de primer nivell, proporcionant-li una profunda experiència transaccional i de projectes, així com una comprensió pràctica de l’inici i el creixement. etapes del desenvolupament de l’empresa.

AT: per als nostres lectors que no estiguin familiaritzats amb Securrency, podríeu compartir amb nosaltres el que fa la vostra empresa??

 

PC: Securrency desenvolupa i ven productes i infraestructures de programari propietaris que donen suport a l’emissió i el comerç de valors digitals conformes a la normativa en forma de fitxes de seguretat. Normalment, el nostre programari es concedeix llicència a persones autoritzades, com ara brokers, i els permet proporcionar una gestió de cicle de vida de tokens de seguretat de punta a punta. A més, els nostres protocols bàsics d’interoperabilitat permeten a les plataformes comercials de tot el món interoperar per al comerç de tokens de seguretat a través d’una xarxa global intercanviat d’intercanvis centralitzats. La tecnologia de Securrency permet intercanvis atòmics de diferents tipus de token, cosa que permet el comerç de tokens no fungibles (NFT) a través d’un intercanvi descentralitzat mundial.

 

AT: a l’octubre vau llançar els protocols CAT-20 i CAT-721, podríeu entrar en alguns detalls sobre les diferències i beneficis d’aquests protocols??

 

PC: els protocols Compliance Aware Token (CAT) permeten als emissors emetre fitxes de seguretat (CAT-20) i fitxes no fungibles (CAT-721) que incorporin les normes reguladores i transaccionals que s’apliquen a aquesta seguretat en particular. En conseqüència, el testimoni es regirà per si mateix i no anirà allà on estigui prohibit. Els protocols CAT també són totalment interoperables amb múltiples cadenes de blocs i sistemes heretats, cosa que permet als tokens encunyats amb el protocol CAT operar en diversos mercats sense perdre les seves característiques de compliment..

 

AT: fa poc es va associar amb QuantmRE per ajudar-vos a construir la vostra plataforma de comerç immobiliari. Podríem obtenir alguns detalls sobre què implica aquesta associació??

 

PC: Securrency proporciona serveis d’integració d’inversors i d’encunyació de fitxes per a l’oferta de fons immobiliaris de QuantmRE proporcionant la seva tecnologia a través de l’API a la plataforma de Quantm. A mesura que s’inverteix capital en el fons Quantm, Securrency crearà fitxes de seguretat EQRE que es distribuiran als inversors de Quantm i proporcionaran a Quantm la funcionalitat de compliment automàtic, incloses les comunicacions LP del fons i les distribucions de dividends..

 

AT: el juliol de 2018 vau anunciar una associació amb SharesPost. Quins beneficis oferirà als vostres clients??


 

PC: SharesPost proporciona una plataforma de negociació específica per als tokens de seguretat, de manera que aquesta associació facilitarà el comerç de tokens encunyats amb tecnologia Securrency a la borsa SharesPost.

 

AT: Un dels vostres productes és el motor RegTex, què és exactament això??

 

PC: RegTex és el nostre conjunt d’eines que s’ofereixen com a portal d’emissions clau en mà o mitjançant API a portals d’emissions existents i sistemes de negociació alternatius (ATS). Aquest PC: permet la incorporació d’inversors (totalment KYC / KYC / KYB / AML) i la inscripció, subscripció, tokenització i emissió de fitxes de seguretat conformes.

 

AT: teniu una gran presència internacional, hi ha determinades regions a les quals esteu orientant la vostra primera prova?

 

PC: hem establert una petjada inicial a Abu Dhabi, Emirats Àrabs Units, on hem estat admesos al laboratori regulador del mercat global d’Abu Dhabi, un centre financer internacional del segle XXI. Des d’aquesta plataforma, pretenem donar suport a persones i emissors autoritzats a tota la regió de l’Orient Mitjà i el nord d’Àfrica (MENA) i més enllà. També estem en procés d’establir presència a Àsia i a Europa.

 

AT: Hi ha alguna propera STO al canal que pugueu revelar als nostres lectors?

 

PC: tenim moltes transaccions en curs, però una que es troba actualment al mercat és Frontier Spirits. Es tracta d’una empresa de begudes espirituoses amb seu a Texas, realment interessant, amb un historial de vendes de Pura Vida Tequila, una nova marca de whisky i una destil·leria de destí que aviat es llançarà. Es tracta d’una pujada de renda variable tradicional que es duu a terme mitjançant la venda de fitxes de seguretat, que és un gran aparador de la intersecció dels mercats de capitals heretats i la nova economia de fitxes de seguretat..

 

AT: teniu la certificació pci dss, quins avantatges ofereix aquesta inversió i transferències bancàries??

 

PC: PCI-DSS no és un estàndard de la indústria de les fitxes de seguretat, ja que és una certificació molt alta amb requisits rigorosos que va ser desenvolupada per i per a la indústria de les targetes de crèdit per protegir el valor financer de les seves xarxes. L’enviament voluntari de Securrency a aquest procés de certificació demostra el nostre compromís amb la seguretat de la xarxa i la protecció del valor dels inversors.

 

AT: La moneda és agnòstica, però hi ha cadenes de blocs amb les quals preferiu treballar?

 

PC: no ens agrada triar els favorits, ja que cada llibre major té certs punts forts i febles. Preferim deixar que els emissors puguin escollir els seus favorits i, al seu torn, donem suport als emissors.

 

AT: Esteu treballant en l’emissió de llibres creuats, quins són els avantatges d’aquest marc?

 

PC: això de nou admet l’elecció de l’emissor. Per exemple, un emissor pot preferir certs aspectes del llibre llibre estel·lar mentre encara vol comercialitzar a la comunitat Ethereum, de manera que emetre simultàniament en tots dos llibres és una opció atractiva.

 

AT: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Securrency?

 

PC: a diferència de moltes de les nostres plataformes competidores que es van construir per donar suport a les ICO amb una gran quantitat de conformitat en l’emissió inicial, Securrency es va construir des del nucli per donar suport i ampliar els grans mercats de capitals existents a través de la increïble funcionalitat de fitxes de seguretat complets i ben elaborats. . Com a resultat, el nostre conjunt propietari de tecnologies de punta a punta aborda els molts punts dolorosos de la formació de capital i el comerç del mercat secundari.

 

AT: Gràcies per l’entrevista informativa.

 

Qualsevol que vulgui obtenir més informació hauria de visitar el Moneda lloc web o hauria de seguir la moneda secreta Twitter compte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map