Llista de multitud per a àngels Primera STO recolzada per actius de patrocini esportiu

Multitud per a àngels, una plataforma de finançament col·lectiu amb seu a Londres, recentment enumerat la primera STO recolzada per patrocinis esportius. L’emissor de tokens de seguretat, Sports Investor Coin, afirma que la majoria dels fons recaptats mitjançant la venda de les seves fitxes s’utilitzaran per comprar actius de patrocini esportiu, creant així un valor simbòlic per als inversors i proporcionant a les organitzacions esportives la liquiditat prestada per a futures vendes de la seva marca. actius.

Llista de multitud per a àngels Primera STO recolzada per actius de patrocini esportiu

“Llançament” de Sports Investor Coin a Crowd for Angels

Els actius de patrocini esportiu s’utilitzen per promocionar altres empreses i les seves marques. Alguns exemples d’aquests recursos inclouen l’espai de les etiquetes d’un cotxe de carreres, els drets de denominació d’un estadi i els acords de col·laboració per equips (per exemple, “beguda esportiva oficial”).

Les fitxes de monedes d’inversors esportius es vendran a través de les xarxes d’actius de patrocini esportiu existents al principi i a través d’intercanvis de fitxes després. Un percentatge dels beneficis es retornarà als titulars de tokens com a dividends emesos mitjançant contractes intel·ligents.

Una plataforma regulada per vendre accions, deutes i tokens

Crowd for Angels va finançar el seu propi llançament mitjançant una ICO de març de 2018 per convertir-se en la primera plataforma de finançament col·lectiu regulat del Regne Unit tant per a empreses privades com públiques que venen fitxes de renda variable, deute i criptografia. Crowd for Angels està autoritzat i regulat per la Financial Conduct Authority (FCA) del Regne Unit. Les empreses que busquen captar capital poden crear, construir i gestionar el que es denomina “pitch” al lloc web CrowdForAngels.com.

Es fan inversions i es recapta capital mitjançant la venda d’accions de renda variable, bons de deute i fitxes criptogràfiques.

Camps de renda variable

La majoria de les vendes d’accions de Crowd for Angels ofereixen generosos beneficis de deducció fiscal proporcionats pel govern per ajudar les empreses d’alt risc en fase inicial a aconseguir finançament de renda variable. Crowd for Angels fa els tràmits per garantir que els inversors puguin reclamar la totalitat de les deduccions fiscals permeses per la llei.

Parcel·les de deutes

Els fundadors que venen bons a Crowd for Angels mantenen la plena propietat de la seva empresa. Es crea una obligació senzilla de devolució dels diners manllevats segons els termes acordats, després dels quals s’acaba la relació amb els prestadors. Els prestadors gaudeixen de tipus d’interès elevats, mentre que els fundadors es beneficien d’una despesa fàcil de preveure en pagaments de préstecs que no fluctuen.

Els bons venuts a Crowd for Angels són títols de deute “d’alt rendiment” emesos per empreses sense qualificació creditícia. Tot i que els bitllets de préstec convertibles estan garantits contra els actius de la companyia, això no garanteix la devolució dels interessos ni del principal. Els bons llistats per a la venda a Crowd for Angels també tenen una prima de liquiditat perquè no hi ha dret a cobrar anticipadament, ja que no hi ha un mercat secundari on vendre’ls..

Parcel·les de venda de tokens


Crowd for Angels permet als fundadors i inversors participar en una ICO en una plataforma de finançament col·lectiu regulada pel Regne Unit. Les startups poden intentar iniciar i escalar el seu projecte tot pagant tarifes només si el seu ICO té èxit.

Com invertir

Les persones i les institucions primer han de registrar-se i estar autoritzades com a inversors a Crowd for Angels. A continuació, poden navegar per les parcel·les, fer clic al quadre de resum de les parcel·les per veure els objectius de finançament mínims i màxims, els fons recaptats fins a la data, els dies restants de la parcel·la, les dades financeres de l’empresa i la biografia de l’equip..

Amb les presentacions de renda variable, l’inversor pot veure el preu de les accions, el nombre d’accions ofertes i l’elegibilitat fiscal. Amb els llançaments del deute, els inversors poden veure el tipus d’interès, la data de conversió (calendari d’amortització) i el termini.

Un cop un inversor tria un producte, fa clic a “Inverteix en aquest pitch” i enllaça un compte bancari. Aquest procediment actua com un compromís fins que el llançament assoleix el seu objectiu mínim.

Els inversors utilitzen el seu tauler Crowd for Angels per seguir les actualitzacions de l’empresa, fer preguntes a l’empresa i als altres inversors al fòrum de discussió del pitch i obtenir accés privat a l’empresa un cop finalitzada la recaptació de fons. Els inversors poden controlar el rendiment de la seva inversió a través de la pestanya “La meva cartera” del seu tauler, inclosos els avisos de conversió, dividends i pagaments d’interessos.

Com llistar

Crear una presentació a Crowd for Angels és un procés completament en línia sense comissions inicials. L’empresa creadora de la presentació emplena un formulari de sol·licitud amb els detalls de l’empresa, l’import o l’interval de recaptació desitjat i detalls sobre com s’utilitzaran els fons. Crowd for Angels revisa l’aplicació i respon en un termini de dos dies laborables.

Una empresa aprovada escriu el llançament, incorpora un vídeo, afegeix biografies de l’equip i penja documents dels inversors. Un cop un llançament arriba a la pujada objectiu, Crowd for Angels crea l’acord de subscripció i després recapta i lliura els fons.

El futur

Crowd for Angels ha recaptat fins ara diversos milions d’euros per a empreses pitch amb una combinació d’ofertes de renda variable i deutes. Ara pretén aprofitar el seu estat regulat per oferir accions i bons simbolitzats com a plataforma STO sancionada pel Regne Unit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map