Les ofertes de testimoni de seguretat (STO) múltiples han superat les expectatives

Guanyant vapor

A mesura que la indústria global de la cadena de blocs continua trobant el seu nivell, les operacions de transferència de dades (STO) i les operacions de transferència de dades continuen cobrant cap endavant. El sector ha estat reconegut per molts, com una tendència creixent, i en aquest moment no presenta signes de fatiga.

Tot i que les xifres que es veuen en aquests esdeveniments de generació de capital no s’assemblen gens al que va veure la indústria durant la moda de l’ICO, ningú esperava que fossin. Aquests esdeveniments estan regulats i controlats en un grau molt superior i, tot i que poden semblar-se a ICO a la superfície, segueixen sent fonamentalment diferents.

Aquests esdeveniments estan dirigits, principalment, només a inversors acreditats, limitant la base d’inversors potencials. Els qualificats, però, estan rebent oportunitats fantàstiques que no s’haurien posat a disposició en el passat.

Encapçalant el camí

Les empreses següents són algunes de les que van reconèixer el potencial d’allotjar un STO / DSO i van decidir fer ús d’aquest nou mètode per recaptar capital. Tot i que cada empresa va experimentar diferents nivells d’èxit, una cosa ha quedat clara amb la finalització d’aquests esdeveniments: tant els inversors com les empreses es beneficien i s’han posat al dia per demostrar-ho..

Tecnologies de la figura

20 milions de dòlars EUA: aquest és el total recaptat en aquesta STO, que representa un dels més grans fins ara. En aquesta STO en particular, els inversors obtenien accés al “finançament basat en actius custodiats a la procedència Blockchain”. L’esdeveniment va permetre a Provenance alliberar-se de la companyia mare, Figure Technologies, i començar a créixer tot sol.

BTG Pactual

Allotjat pel gegant de la indústria, BTG Pactual, tots els ulls estaven posats a l’oferta de fitxes de seguretat REITBZ. Aquest esdeveniment va representar el primer d’aquest tipus que va celebrar un banc d’inversions amb la mida de BTC Pactual, ja que segueixen sent el més gran de l’Amèrica Llatina. Els resultats d’aquest esdeveniment van suposar un total de 3,3 milions de dòlars nord-americans, ja que els inversors van accedir a la participació d’un fons d’inversió avalat per béns immobles.

TokenMarket

Representant a una de les OST més esperades, TokenMarket i els seus inversors no van decebre. Aquest esdeveniment, que encara està en curs, ha aconseguit amb èxit el 136% del seu objectiu durant les primeres 48 hores de la seva venda. Aquests resultats mostren l’interès evident, en nom dels inversors, per projectes de qualitat com TokenMarket. Ara les STO i les DSO proporcionen a aquestes empreses un mitjà per capitalitzar aquest interès de la comunitat.

BitBond

Aquest STO va representar el primer que es va aprovar i completar sota la vigilància de l’organisme regulador alemany, BaFin. Els resultats d ‘aquest esdeveniment van ser reeixits, ja que BitBond va recaptar més de 2,1 milions d’euros d’inversors, que representen 87 països diferents.


Comentari

En acabar aquests esdeveniments, diverses autoritats de la indústria es van dedicar el temps a comentar sobre l’èxit dels seus esforços. El següent és el que cadascú va haver de dir al respecte.

Timothy Spangler, soci de serveis financers de Dechart, va parlar sobre la figura STO, afirmant,

“L’oferta també demostra el progrés constant de la tecnologia blockchain cap a la remodelació de tots els productes i transaccions financeres”.

L’equip de ReitBZ, de BTG Pactual, va comentar,

“Creiem que la tecnologia DLT i criptogràfica pot transformar els mercats de capitals d’un entorn analògic local en un ecosistema digital global. ReitBZ és només el principi “.

Ransu Salovaara, CEO de TokenMarket, va afirmar,

“… Sempre hem cregut que tots els tipus d’inversors haurien de tenir el mateix nivell d’accés a startups perjudicials. Començant per la nostra pròpia oferta a la caixa de sorra FCA, estem ressaltant l’eficiència de la tecnologia blockchain a l’hora de distribuir la renda variable simbolitzada. Veure una reacció tan positiva a la nostra STO en un espai de temps tan curt demostra el dedicat que és realment la nostra comunitat ”.

Futurs contendents

Les quatre empreses esmentades són algunes de les moltes que acullen un STO / DSO. La indústria té diverses vendes de gran perfil que s’espera llançar en un futur proper. Alguns d’aquests inclouen, entre d’altres, els següents.

  • Arbre de la Visió
  • INDX
  • TradeCloud
  • Leonovus

A altres notícies

Durant els darrers mesos, hem detallat les empreses que hem comentat avui aquí amb certa capacitat. A continuació, es detallen alguns articles sobre el llançament i els resultats d’aquests esdeveniments, així com la informació que s’ofereix a través d’una entrevista exclusiva.

BitBond Finance BmbH aconsegueix 2,1 milions d’euros

Oferta de token de seguretat Pactual per allotjar BTG

Sèrie d’entrevistes: Mikko Ohtamaa, director tècnic de TokenMarket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map