Jugant a la “Tokenization Sandbox” amb Vertalo

Dia de llançament

Els valors digitals són aquí. Sabem què poden fer i les oportunitats que poden obrir. Tot el que es necessita ara és una bona presentació de vendes i arribarà l’adopció; Un llançament que no només promet, sinó que compleix amb coses com,

 • Estalvi de costos
 • Plataformes intuïtives
 • Accessible
 • Flexible

En un esforç per agilitzar aquesta adopció, Vertalo acaba d’anunciar el llançament del seu ‘Tokenization Sandbox’ gratuït. Amb això, esperen comprovar tots aquests punts i molt més. Vertalo té el següent a dir,

“A través d’aquesta nova iniciativa, els participants de la indústria d’actius digitals poden, sense cap cost inicial, implementar i aprendre mitjançant la simbolització d’actius digitals en transaccions que d’una altra manera suposarien costos de desenvolupament de programari i tarifes de consultoria que costen habitualment més de 50.000 dòlars per tokenització d’un actiu. . “

Sandbox

Llavors, què és exactament un Sandbox i per què són importants?

Tots necessitem un espai segur, i això és exactament el que és un Sandbox: un entorn de proves que actua com un espai segur per experimentar i provar coses noves. En aquest cas concret, el Sandbox té un tema: la tokenització.

Necessitem areneres perquè faciliten el canvi. Això podria canviar-se a la normativa demostrant a aquells que les fan que hi ha noves formes d’assolir els objectius antics amb seguretat. O potser és un escenari, com ara el que es descriu avui, on un nou sector intenta obtenir nous usuaris i adoptar-los mitjançant la validació del potencial de les seves ofertes.

Per què ara??

Vertalo ha afirmat que l’objectiu d’aquest llançament és impulsar l’adopció de valors digitals. Per què ara, però?

Bé, l’economia del món està canviant. Els mitjans tradicionals d’inversió i els serveis que ho fan possible han de canviar.

Amb l’estat actual de flux que envolta les operacions d’inversió a tot el món, el moment és tan bo com qualsevol altre per començar a impulsar realment l’adopció de noves normes; Estàndards que Vertalo treballa intensament per desenvolupar i fomenta l’adopció.

Algú escolta?

Ara que hem establert què és un sandbox i per què se’n necessita ara, hi ha algú realment interessat a participar-hi?

Abans d’haver-se posat en marxa, 27 empreses, i comptant, ja han sol·licitat participar-hi, essencialment transmetent un rotund ‘SÍ’.

Alguns dels noms més destacats entre els que participaran són:,

Què hi ha a la caixa?

Els que s’uneixin a la diversió a la caixa de sorra de Tokenization poden esperar una gran varietat de funcions i funcions. Enumeren les solucions següents que s’inclouen:

 • Taula de majúscules i càrrega de fitxers de la llista d’inversors.
 • Tokenització de la taula de majúscules o de la llista de clients en qüestió de minuts.
 • Desplegament del testimoni recentment publicat en una taula de límit o llista de clients en qüestió de minuts.
 • Creació de carteres sense clau en qüestió de minuts als quals s’accedeix a través del web mitjançant adreça de correu electrònic i contrasenya.
 • Accés dels inversors a la seva cartera sense clau a través d’un lloc web impulsat per correu electrònic / contrasenya.
 • Opció per als inversors d’utilitzar carteres autosoberanes en lloc de les seves carteres sense clau.
 • Implementació d’una funció de controlador per permetre als emissors d’abordar transaccions, abandonaments, esquitxos i transferències fraudulentes o equivocades en cas de defunció.
 • Capacitat per canviar cadenes en qüestió de minuts sense afectar la seguretat subjacent ni els seus inversors.
 • Connexió a proveïdors de serveis prèviament integrats

Tot i que Vertalo continua donant suport a múltiples cadenes de blocs, han deixat clar que consideren que Tezos és la resposta, avançant, per diversos motius, que vam fer una ullada AQUÍ.

Qui és elegible?

Amb l’objectiu de l’adopció, és convenient que el Tokenization Sandbox estigui obert a una àmplia varietat de candidats. Aquells elegibles per a la participació inclouen:

 • Emissors de tokens
 • Corredors-Distribuïdors
 • Custodios
 • Intercanvis
 • Sistemes de negociació alternatius (ATS)

Amb 27 persones just fora de la porta, no hauria de ser una sorpresa veure com hi participaven empreses que s’adaptaven a cada punt.

Comentari

Juntament amb el llançament del Tokenization Sandbox, Dave Hendricks, CEO de Vertalo, es va dedicar el temps a compartir els seus pensaments sobre el que el programa pot oferir. Va afirmar,

“El programa Vertalo Sandbox és una innovació dissenyada per reduir els obstacles a la transformació d’actius digitals i capacitar els participants del mercat … Per crear confiança en els programes de transformació digital, hem de passar serveis costosos per a transaccions de productes bàsics com l’emissió de tokens. ”

Continua,

“La manera de fer això de Vertalo és capacitar les empreses per modelar i aprendre de les seves activitats de tokenització, de manera freemium i sense risc, a la caixa de sorra de tokenització Vertalo. A mesura que les empreses finalitzen la seva estructura de capital, l’estratègia de recaptació de fons i el procés d’emissió, Vertalo pot ajudar aquestes empreses passant a la producció o pot buscar els serveis d’un altre proveïdor si Vertalo no és adequat. Exposar els bancs d’inversió, els emissors i els corredors de corredors a la plataforma fàcil d’utilitzar de Vertalo ens portarà molt per davant d’on som avui “.

Construint impuls

Si reconeixeu el nom de “Vertalo”, pot ser per la nostra recent mirada sobre el seu treball amb RECM. En aquest aspecte, discutim la simbolització de fins a 300 milions de dòlars en béns arrels, amb Vertalo que sustenta tot el procés.

Vertalo reforçarà l’esforç de tokenització que envolta la cartera RECM

Vertalo

Amb seu a Austin, Texas, Vertalo es va fundar el 2017. Tot i que s’especialitzava en la gestió de taules límit, Vertalo ha ampliat les seves capacitats, proporcionant un conjunt divers de serveis al voltant dels valors digitals.

Actualment, el CEO, Dave Hendricks, supervisa les operacions de la companyia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner