El creixent món dels protocols de testimoni de seguretat

El creixent món dels protocols de testimoni de seguretat

Les fitxes de seguretat són un dels sectors amb més creixement del criptomercat. Aquestes fitxes permeten a les empreses mantenir el compliment del govern i utilitzar la tecnologia blockchain per permetre transaccions comercials més segures. A mesura que s’expandeix el mercat de les fitxes de seguretat, més protocols de fitxes de seguretat estan disponibles per al públic.

El testimoni adequat per al treball

Les fitxes de seguretat contenen protocol de regulació directament dins de la seva codificació. Aquest script autònom és perfecte per utilitzar-lo en escenaris de tokenització. Quan un testimoni representa drets de propietat sobre una propietat, repartiment d’ingressos, seguretat o un altre element regulat, els testimonis de seguretat són l’única opció.

L’adopció de fitxes de seguretat va augmentar significativament en els darrers mesos. Actualment, les fitxes de seguretat representen al voltant del 6,54 per cent del mercat criptogràfic total segons un estudi recent proporcionat per Hashgard. Les fitxes de servei representen el percentatge més gran del mercat en un 49,05 per cent, seguides de fitxes d’utilitat (25,3%) i fitxes híbrides (12,47%). Un altre informe publicat per ICORating va mostrar que el creixement de STO va pujar un 1,66 per cent durant el tercer trimestre de 2018. Al mateix temps, l’emissió de fitxes de serveis públics va disminuir un 10 per cent. 

Més opcions

Actualment, els protocols de testimoni de seguretat tenen molts estils diferents i, segons la funcionalitat del testimoni de seguretat en qüestió, certs protocols són més adequats per gestionar les tasques. En conseqüència, aquesta necessitat de fitxes de seguretat específiques de la funció va donar lloc a una onada de nous protocols de fitxes de seguretat.  

ST-20

El protocol ST-20 de Polymath va ser un dels primers estàndards de fitxes de seguretat que va entrar al mercat. El testimoni compta amb mecanismes integrats de KYC (Know Your Customer) i AML (Anti-MoneyLaundering). Els usuaris de Polymath poden emetre tokens de seguretat personalitzats directament a través de la plataforma mitjançant la interfície simplista. El que fa que el ST-20 sigui únic és que el testimoni s’emet a la cadena de blocs personalitzada de Polymaths.

El creixent món dels protocols de testimoni de seguretat

El testimoni és molt popular ja que Polymath és una de les plataformes de llançament de tokens de seguretat més grans disponibles per al públic. L’empresa va ser la primera empresa que va llançar una conferència global de token de seguretat. Com a entrada anticipada a la cursa de proves de seguretat, Polymath volia agafar totes les deficiències normatives del protocol ERC-20 i oferir a les empreses una alternativa més segura. L’empresa va aconseguir crear un estàndard de testimoni de seguretat àmpliament utilitzat.

SFT (Protocol de transaccions financeres segures)

El SFT protocol va entrar al mercat el 28 de novembre de 2018. Aquest protocol de testimoni de seguretat utilitza Solidity. Solidity és un llenguatge de programació utilitzat pels desenvolupadors d’Ethereum. Les fitxes SFT viuen a la cadena de blocs d’Ethereum.

Aquest protocol inclou moltes de les funcions robustes i modulars que es troben en el popular protocol ERC-20, com la programació de contractes intel·ligents fàcils. Els tokens SFT permeten la tokenització de títols basats en deutes i renda variable..

Hyperlink Capital, amb seu a Alemanya, va entrar al mercat l’1 de juliol de 2018. L’equip de desenvolupament va crear el protocol SFT per a la seva plataforma de valors digitals que té per objectiu ampliar l’adopció de mercats de capitals basats en blockchain. L’empresa té un historial d’activitat a l’espai blockchain. Recentment, Hyperlink Capital s’ha centrat en els títols simbolitzats.

ERC-1450

Les novetats del protocol ERC-1450 van entrar al mercat el novembre de 2018 mitjançant un mitjà publicar pel fundador StartEngine Howard Marks. Aquest protocol es va desenvolupar per crear certificats digitals de valors. L’empresa que hi ha darrere del protocol, StartEngine Secure, busca oferir als empresaris un accés democratitzat al finançament.

StartEngine Secure va entrar al sector de la cadena de blocs el 2012 poc després de la signatura en llei del Jumpstart Our Business StartupsAct, que va suposar un esforç per proporcionar accés a més capital per a les startups. La plataforma ofereix una transparència total i un agent de transferències registrat actualitza els detalls de propietat d’acord amb les lleis sobre valors. Les dades es publiquen a través de la cadena de blocs d’Ethereum.

CAT-20 / CAT – 721

Els protocols CAT-20 i CAT-721 són els primers testimonis de seguretat de diversos llibres del món. Aquestes fitxes es poden transferir a través de cadenes de blocs, incloses Ethereum, Ripple, EoS, GoChain i Stellar. Les fitxes emeses en suport de protocols CAT-20 i CAT-721 MonedaEl conjunt complet d’eines d’emissió de fitxes.

Securrency, amb seu a Washington, va entrar al mercat el 2015. La plataforma Securrency compta amb un sistema automatitzat de verificació de fonts de fons i una interfície d’usuari fàcil d’aprendre. A més, l’empresa que hi ha darrere del protocol, Securrency, utilitza un motor de serveis i regles que manté el compliment del comerç secundari del mercat.

Protocol DS

El protocol DS és una infraestructura de desenvolupament de codi obert dissenyada al voltant de les necessitats de la indústria dels tokens de seguretat. El protocol DS és de codi obert i està dissenyat per donar suport a aplicacions de tercers. Les fitxes emeses en aquest protocol resideixen a la cadena de blocs d’Ethereum.

El creixent món dels protocols de testimoni de seguretat

Titulitzar va emetre el protocol DS el 5 de juny de 2018 mitjançant un nota de premsa. DS inclou serveis integrats de compliment i registre. A més, els titulars de tokens reben actualitzacions periòdiques sobre esdeveniments rellevants a través de les seves fitxes. El DSProtocol se centra a crear més liquiditat dins de l’àmbit de token de seguretat.

R-Token

El R-token estàndard va entrar al mercat el 6 de febrer de 2018. Els tokens R són tokens ERC-20 amb contractes intel·ligents reguladors incorporats. Els serveis reguladors d’aquestes fitxes es configuren per satisfer les necessitats de l’emissor. L’estàndard R-token compta amb serveis integrats de KYC, AML i impostos.

El creixent món dels protocols de testimoni de seguretat

Harbour va desenvolupar el protocol R-token per utilitzar-lo a la seva popular plataforma d’emissió de tokens. A l’abril de 2018, Harbour va recaptar amb èxit 28 milions de dòlars per continuar desenvolupant la seva plataforma de valors simbolitzats. 

SRC20

El SRC20 El protocol permet als usuaris tokenitzar qualsevol element. El protocol és un estàndard criptogràfic amb governança integrada. Els usuaris poden simbolitzar valors, edificis, granges, empreses, fons de cobertura i fins i tot la propietat en projectes de desenvolupament. La flexibilitat del testimoni SRC20 és el seu punt fort.

SRC20 opera a la plataforma SWARM. La plataforma SWARM incentiva els usuaris per les seves contribucions positives. La plataforma aprèn de les vostres campanyes de recaptació de fons i utilitza les dades per facilitar una experiència més fàcil d’utilitzar cada vegada que inicieu una nova campanya.

tZERO

El tZERO protocol integra els avantatges de la tecnologia blockchain als sistemes de mercat existents. La plataforma ThetZERO un dia facilitarà tant les emissions com el fàcil comerç de tokens de seguretat. Els desenvolupadors intenten crear el primer intercanvi nacional de valors dissenyat específicament per a tokens de seguretat.

tZERO és el resultat directe d’una associació estratègica amb BOX Digital Markets. A principis d’any tZERO va presentar un formulari SEC. El formulari D és obligatori per a les empreses que volen emetre valors. SI s’aprova el formulari, tZERO seria la primera plataforma de negociació / emissió de tokens de seguretat regulats per la SEC al criptospai.

Més protocols de testimoni de seguretat a l’horitzó

El sector de les fitxes de seguretat s’està escalfant i podeu esperar moltes més entrades al mercat a mesura que acabi l’any. Les empreses volen que els avantatges de la tecnologia blockchain i els tokens de seguretat proporcionin aquestes funcions sense preocupacions. Serà interessant veure com cada un d’aquests protocols és just en els propers mesos a mesura que augmenta la competència del mercat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner