El Consorci de Valors Digitals es va formar entre participants de la indústria

Consorci

En un esforç per accelerar l’expansió mundial de valors digitals dins de les finances modernes, un parell d’empreses amb seu al Canadà s’han unit. Polymath i KABN realitzen aquest esforç, entre d’altres. Ha donat lloc al que anomenen “consorci”.

La idea que hi ha darrere d’aquest consorci és que “el que és bo per a un és bo per a tothom.” Tot i que les empreses participants poden superposar-se a determinats serveis, en fer créixer la indústria en general, cadascuna en beneficiarà enormement..

L’objectiu final d’aquest consorci és el seu atractiu per als emissors de tokens mitjançant la simplificació de l’accés i l’ús dels serveis necessaris per emetre valors digitals. Mitjançant la posada en comú dels seus recursos, aquest parell d’empreses ara pot oferir un conjunt complet de serveis que asseguraran un procés de tokenització fàcil per a les empreses interessades..

Crida de rol

Com s’ha dit, aquest consorci no es limita a Polymath i KABN. Tot i que cadascun tindrà un paper fonamental, les empreses següents es dediquen inicialment a l’esforç, i la llista segurament creixerà amb el temps..

 • Tokenise.io (Regne Unit)
 • MLG Blockchain (Canadà)
 • Hyperion Technologies (EUA)
 • Hassans (Gibraltar)
 • Crypto SA (Austràlia)
 • Ten Capital (EUA)
 • Razlin Capital (Regne Unit)
 • Xarxa Global Blockchain (EUA)
 • Evoke Capital (Canadà)
 • Mercats digitals segurs (Canadà)
 • Gestió d’Actius Digitals (Gibraltar)

Com es pot veure a la llista anterior, proporcionada per la declaració emesa per Polymath, aquest consorci és realment un esforç mundial. Les empreses que ofereixen diversos serveis estan presents en diverses parts del món.

Comentari

Després de l’anunci del consorci previst, els consellers delegats de KABN i Polymath van parlar sobre la necessitat d’aquest esforç.

Kevin North, CEO de Polymath, va afirmar,

“La nostra solució admet la creació de valors digitals a partir d’una àmplia gamma d’actius tradicionals i no tradicionals … La intenció d’aquesta associació és crear un model de bones pràctiques per a clients que necessiten ajuda amb el cicle de vida complet d’una STO (Security Token Offering) . En aquest model, l’emissor treballaria amb una xarxa integrada de proveïdors que es comprometen a garantir que les ofertes compleixin les lleis, normes i regulacions sobre valors de diverses jurisdiccions i plataformes de negociació, augmentant la proposta de valor reduint la distància i la fricció entre els inversors. i emissors. Fins ara, el camí complet de STO no està clar per a la majoria dels nostres emissors, de manera que vam formar aquesta associació amb la intenció de fer d’aquest un viatge menys descoratjador ”.

Ben Kessler, CEO de KABN, va afirmar,

“Treballant amb Polymath, KABN dóna suport als requisits de compliment dels valors digitals amb la seva solució Always On que proporciona una solució més ràpida, millor i més econòmica per a emissors i inversors per validar i verificar la identitat, KYC i AML, i gestionar programes de liquiditat … KABN també és el primera empresa que simbolitza els actius de la seva empresa i crea valors digitals amb aquest procés, demostrant el model i obrint el camí perquè altres facin el mateix d’una manera que compleixi les normes i regulacions jurisdiccionals de valors i doni suport a una proposta de valor per a les parts interessades, la comunitat Blockchain, emissors i inversors “.

KABN


KABN és una empresa amb seu a Vancouver fundada el 2017. L’empresa s’especialitza en serveis financers moderns que van des de la identificació basada en blockchain fins a una targeta endossada VISA vinculada a fons criptogràfics..

Polymath

Polymath és una empresa amb seu a Toronto, fundada el 2017. La companyia s’esforça per afavorir el desenvolupament i l’adopció de valors digitals dins de les finances modernes. En un esforç per aconseguir-ho, han desenvolupat múltiples estàndards de token, facilitant el procés de tokenització a qualsevol empresa interessada.

A altres notícies

Polymath és líder al món dels valors digitals. Tenint en compte això, no hauria de ser una sorpresa que hagin vist els nostres titulars diverses vegades recentment. A continuació es detallen alguns articles que detallen els esforços i desenvolupaments passats de Polymath en els darrers mesos.

Polymath demostra el concepte de testimoni de seguretat DEX

LeadBest i Polymath formen una associació per crear un sistema de seguretat de token

Plataforma de testimoni de seguretat, Polymath (POLY), que apareix en un nombre creixent d’intercanvis

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map