Dan Doney, conseller delegat de Securrency – Entrevistes

Dan Doney és el conseller delegat de Moneda un dels principals emissors de tokens a l’espai de valors digitals.

Teniu una trajectòria molt distingida en haver exercit diverses funcions a la NSA, al Departament de Seguretat Nacional (DHS), a l’Agència d’Intel·ligència de la Defensa (DIA) i a l’Oficina Federal d’Investigació (FBI). Com vau passar de treballar amb algunes de les agències d’intel·ligència més respectades del món a llançar Securrency? 

He tingut la sort de treballar en algunes de les innovacions tecnològiques més avançades amb les millors ments durant la meva etapa a diverses agències d’intel·ligència, des del DIA fins al FBI, proporcionant el trampolí perfecte per llançar-me Moneda. Això em va donar una idea de com de fragmentada és la transferència d’informació entre agències i les ineficiències inherents als sistemes centralitzats. La meva experiència, combinada amb la meva passió pel desenvolupament de programari, i la ciberseguretat per la intel·ligència artificial i el preu dinàmic dels actius, em van portar davant d’alguns interessants en el sector immobiliari i financer que volien trobar solucions tecnològiques per a problemes generalitzats del sector, com ara la poca liquiditat dels actius. A la recerca d’una solució a aquests problemes, vaig descobrir la tecnologia blockchain i la tokenització i vaig reconèixer l’enorme impacte que podria tenir en els serveis financers. Mitjançant el desenvolupament de Securrency, la nostra visió és transformar l’espai dels actius digitals mitjançant la tokenització per oferir una eficiència real del mercat.

Inicialment, vau dissenyar el servidor d’identitat bàsic de Securrency, el motor de credencials (regles) i els rails interoperants en una arquitectura híbrida (enllaçant funcions dins i fora de la cadena). Què us va fer triar aquesta estructura en comparació amb la solució específica d’un llibre major distribuït (blockchain)?

Atès que la tecnologia d’infraestructura del mercat de Securrency està dissenyada en primer lloc per proporcionar comoditat i suport a tots els creadors del mercat, necessitava abastar tant funcions heretades com blockchain per garantir la participació generalitzada i l’adopció de valors digitals. Francament, la majoria de les STO són ​​ponts cap a enlloc. Sense un mercat integrat, integrat i interoperable en què es puguin moure els actius digitals, no hi ha prou liquiditat de fons per fer que l’exercici valgui la pena per a la majoria d’emissors. Esperem que aquesta infraestructura sigui transformadora a la llarga, però els objectius a curt termini tenen una naturalesa més incremental. És important tenir-ho en compte per poder passar del bombo i cap a l’adopció madura i professional d’aquestes tecnologies.

WisdomTree Investments juntament amb l’Oficina d’Inversions d’Abu Dhabi (ADIO) i altres inversors invertits en Securrency, ja que tenen com a objectiu integrar la tecnologia blockchain a l’ecosistema de fons negociats en borsa (ETF). Podríeu compartir amb nosaltres com s’integrarà la tecnologia de Securrency als intercanvis d’ETF?

WisdomTree és un gestor d’actius de gran perfil i altament creïble i, com a inversor estratègic a Securrency, ofereix una increïble oportunitat per desplegar la seva tecnologia a l’ecosistema d’ETF. La conclusió és que el mercat necessita productes reconeixibles que ja gaudeixin d’una liquiditat considerable, de manera que els ETF són un cas d’ús lògic i emocionant per a la nostra tecnologia. La major part de l’activitat de valors digitals relacionats amb l’ETF s’ha centrat en ETF de criptomoneda i WisdomTree ha estat actiu en aquest espai a Europa. Els ETF no només atrauran els grans intercanvis, agents de transferència i proveïdors de serveis d’inversió, sinó que també facilitaran la participació d’aquests productes d’inversió digital a una base d’inversors molt més àmplia i més segura..

El 7 de gener, Securrency va anunciar la finalització amb èxit d’una pujada de la sèrie A per 17,65 milions de dòlars. Quins són els plans per als fons recaptats?

Securrency té previst utilitzar el finançament de la sèrie A per avançar en el desenvolupament de programari i plataforma, integrar-se amb socis estratègics i altres clients i construir la seva estructura operativa. Gràcies al suport continu dels nostres socis estratègics; l’Oficina d’Inversions d’Abu Dhabi, Monex Group, Inc ,. RRE Ventures, Strawberry Creek Ventures i Panthera Capital Investments, podem assolir la nostra visió i missió estratègica.

Ens podríeu informar més sobre SecManager RegManager ™?


El RegManager de Monedes inclou tant la nostra interfície de Regles del Motor com el marc de certificat de conformitat conscient pendent de patent. El nostre motor de regles és una capa d’abstracció en llenguatge simple que permet a les empreses i als seus advocats no només crear polítiques ràpidament, sinó també poder auditar-les fàcilment i actualitzar-les instantàniament. Aquest nivell de comoditat és essencial per a una adopció generalitzada. La interfície RegManager tracta fonamentalment d’oferir eines de compliment multi-jurisdiccionals i una comoditat sense precedents als proveïdors de serveis financers i als participants del mercat..

També m’interessava conèixer més sobre Securrency InfinXchange ™ i els avantatges que ofereix?

InfinXchange és la tecnologia IP més gran de Securrency. És una ontologia de finançament i biblioteca API que mapea diversos serveis financers a un conjunt de funcions bàsiques, per exemple. formació de capital, pagaments, enrutament d’intercanvis, transferències, accions corporatives, preus d’actius i transferència de valor conforme a xarxes DLT i antigues. És un marc de connectors integrat amb proveïdors de serveis externs.

El 2019 va ser una mica més lent d’un any del que voldríem veure per a l’aparició de fitxes de seguretat, creieu que el 2020 serà diferent?

Esperem veure una acceleració de la tokenització d’actius cotitzats en borsa el 2020. Això, juntament amb els proveïdors de serveis financers que s’associen amb empreses emergents de fitxes de seguretat per simbolitzar actius de nivell institucional, serà una tendència important el 2020. Plataformes de tokenització construïdes per grans empreses tecnològiques com ara Microsoft i Facebook, també probablement apareixeran el 2020, juntament amb les emissions d’actius digitals de firmes d’inversió i gestors d’actius de gran confiança.

Quins són alguns dels projectes en què actualment Securrency està treballant?

El nostre objectiu principal és facilitar emissions de fitxes de gran qualitat i rendibles a mesura que desbloquegem l’accessibilitat que alimenta l’adopció global massiva de tecnologia de llibres distribuïts en serveis financers, el somni dels entusiastes de blockchain durant més d’una dècada. Això requereix treballar estretament amb els reguladors, els participants del mercat i les interfícies d’usuari intuïtives.

Visita Moneda o la nostra fitxa d’empreses de divises per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map