Coure per securititzar índexs personalitzats amb “Catalyst”

Catalitzador de coure

Durant els darrers anys, una cosa s’ha posat de manifest als valors digitals. Es tractaria d’una necessitat de desenvolupar serveis que ‘superin la bretxa’ entre els mercats tradicionals i els del futur. Simplement crear nous serveis i ofertes, no necessàriament estimularà l’adopció. Més aviat, proporcionant una transició fàcil per a aquells que ja estan embolicats en els mercats financers, sembla ser un camí més prudent a seguir.

Amb això en ment, Copper ha anunciat la creació i el llançament d’un nou servei, anomenat ‘Copper Catalyst’..

En poques paraules, Copper descriu Catalyst com la possibilitat de “permetre als fons criptogràfics crear i emetre títols en actius digitals de forma ràpida i rendible”..

Què fa? I com?

Catalyst permet als inversors institucionals accedir / exposar-se a criptomonedes, tot eliminant la necessitat d’autoemmagatzematge. Això es fa mitjançant l’ús de certificats gestionats activament (AMC). Com a resultat, mitjançant l’ús d’AMC, Copper permet tractar els índexs de criptomonedes com a valors claros.

Incrementar encara més l’atenció de Catalyst és l’ús d’ISIN suïssos, és a dir, que els títols seran totalment bancables (fàcilment convertibles en efectiu). Com a resultat, l’accés es proporcionarà a través de diferents borses regulades europees.

Fins ara, Catalyst és l’únic servei d’aquest tipus. Segons el seu èxit, segur que hi haurà competidors que sorgeixin en el futur.

ESTÀ DINS

ISIN és l’abreviació de “International Securities Identification Number”. Aquests números s’adjunten a emissions específiques d’accions i proporcionen informació sobre el producte subjacent.

Penseu que un ISIN és similar a un VIN (Vehicle Identification Number) del vostre automòbil. Quan es descodifica, un VIN proporcionarà informació, com ara la data de fabricació, les opcions, etc. De la mateixa manera, quan es descodifica, un ISIN proporcionarà informació, com ara un identificador de valors, un país emissor, etc..

Un ISIN s’utilitza principalment per identificar el producte subjacent, reduint el risc de diverses formes de frau.

Estalvi de costos

Més enllà d’oferir les diverses capacitats comentades anteriorment, Copper assenyala un altre gran atractiu cap a Catalyst: l’estalvi de costos.


Atribueixen aquest estalvi de costos, principalment, al “compliment normatiu inicial i continu”. En oferir diversos serveis, al voltant de KYC / AML, gestió comercial i molt més, Copper suposa que els clients estalviaran, tant temps com diners. Per exemple, proporcionen les següents comparacions entre la utilització de la suite Catalyst i l’aprovisionament independent de serveis.

Catalitzador

  • 25.000 GBP
  • Finalització en dies

Independent

  • 100.000 GBP+
  • Finalització en mesos

Comentari

En anunciar el llançament de Catalyst, el CEO de Copper, Dmitry Tokarev, es va dedicar el temps a fer comentaris. Afirma,

“La indústria dels fons de criptografia ha mostrat un creixement enormement prometedor durant l’última dècada, amb estratègies impressionants i un rendiment excel·lent per als inversors. Però no és cap secret que hi hagi una clara barrera per a la seva incorporació a la inversió principal: la manca d’opcions de titulització factibles. Amb costos elevats i grans problemes de compliment associats a la majoria de les estructures disponibles, hi ha un abisme entre els mercats financers tradicionals i aquesta nova generació de fons: un abisme que cobrirà Copper Catalyst “.

Growing Suite

Amb el llançament de Catalyst, Copper compta ara amb un conjunt de serveis complet. Els següents són només alguns exemples.

A mesura que es completa aquest conjunt de productes, Copper té el potencial de convertir-se en un líder en un sector ple de potencial.

Sèrie A.

El desenvolupament i el llançament de Catalyst és un signe prometedor. Mostra que Copper no malgasta la seva recentment acabada Sèrie A.

Recentment hem cobert l’èxit d’aquesta ronda de finançament, ja que Copper va ser capaç de generar inversions de 8 milions de dòlars a través de diverses empreses. Per obtenir més informació sobre aquesta ronda i els que hi van participar, assegureu-vos de llegir l’article següent.

Els especialistes en custòdia “Copper” atrauen 8 milions de dòlars en inversions a través de la sèrie A

Coure

Fundat el 2018, Copper manté la seu a Londres, Regne Unit. Sobretot, l’equip de Copper treballa per desenvolupar un conjunt complet de serveis, adaptats als actius digitals.

Actualment, el director general, Dmitry Tokarev, supervisa les operacions de la companyia.

Mirades passades

Tot i que els seus serveis s’han expandit molt més enllà del simple servei de custòdia, aquesta és sens dubte una àrea d’especialitat per a l’empresa. Durant l’últim any, hem tractat sobre diversos casos d’adopció, inclòs el de SWARM, ja que van recórrer a Copper per custodiar les fitxes de seguretat.

Coure per proporcionar serveis de custòdia de testimoni de seguretat a SWARM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map