Bakkt marxa cap al llançament de l’aplicació per a consumidors a l’estiu, mentre es tanca la sèrie B de 300 milions de dòlars

300 milions de dòlars

Tot i que els mercats de criptografia es mantenen en un estat de flux, ja que el món tracta els efectes continus de COVID-19, hi ha una empresa de transport de camions al llarg de la fase, que no està en fase. Bakkt, el popular proveïdor de serveis d’actius digitals, ha anunciat la finalització amb èxit de la seva sèrie B.

Aquest esdeveniment va suposar que la companyia aportés un total de 300 milions de dòlars d’una gran varietat d’inversors. Això fa que la seva recaptació total, fins avui, sigui de gairebé 500 milions de dòlars entre cadascuna de les seves pujades.

Participants

En el procés de recaptar una suma tan forta, Bakkt va veure la participació de diverses empreses a la seva sèrie B. A continuació es mostra una llista d’empreses que van veure / veure la promesa de Bakkt i van decidir alinear els seus objectius amb el conjunt jove..

 • CMT Digital
 • Pantera Capital
 • Socs de cadellera
 • M12
 • Intercanvi intercontinental (ICE)
 • PayU
 • Boston Consulting Group

Si aquests noms sonen, això pot ser, en part, per la seva participació a la sèrie A. inicial de Bakkt. Amb una segona inversió de diverses empreses, sembla que Bakkt ha aconseguit fer una bona impressió a tots els implicats, ja que han navegat per un mercat tumultuós a través de la seva vida útil.

Aplicació per al consumidor

L’aplicació per a consumidors de Bakkt, que té previst llançar-se l’estiu del 2020, és més que una cartera més per a la conservació d’actius digitals. L’aplicació inclou diverses funcions que li permeten separar-se del paquet i atraure l’adopció principal.

Bakkt ha afirmat que l’aplicació es basarà en 4 funcions principals que permeten al seu usuari:

 1. Agregueu una gran varietat d’actius que van des de la criptografia, fins a l’efectiu, els punts de fidelitat i fins i tot les recompenses del joc
 2. Convertiu sense problemes cadascun d’aquests actius a Bitcoin, efectiu i molt més
 3. Comerç actius criptogràfics admesos de manera segura a l’aplicació
 4. Pagaments a través de l’aplicació o mitjançant l’ús d’una “targeta Bakkt”.

Per a molts, les seves carteres estan plenes de targetes de fidelització; Targetes que tenen punts de fidelització no utilitzats. No esteu segur de què utilitzar aquestes milles aèries? Simplement enllaceu-los amb l’aplicació Bakkt i utilitzeu-los de la manera que considereu adequada a través de les funcions enumerades més amunt.

Bàsicament, el que fa l’aplicació Bakkt és maximitzar l’eficiència i la flexibilitat dels programes de fidelització i dels actius digitals, alhora que proporciona una sortida per al seu bescanvi i ús..

Comentari

En anunciar les notícies d’avui, el conseller delegat de Bakkt, Mike Blandina, es va dedicar el temps a compartir la seva il·lusió. La següent afirmació es referia a l’abast del que la companyia ha aconseguit en els seus dos anys des del llançament.

Mike Blandina estats,

“Estic emocionat amb el nostre potencial per desbloquejar gairebé 1 bilió de dòlars d’actius digitals quan l’aplicació Bakkt es llanci aquest estiu. Amb la finalització del finançament de la Sèrie B i la recent adquisició de Bridge2 Solutions, Bakkt és ara un equip de 350 empleats i gestiona els programes de reemborsament de fidelització de 7 de les deu principals institucions financeres i més de 4.500 programes de fidelització i incentius, inclosos dos dels més grans dels Estats Units. línies aèries. Tenim l’oportunitat única d’aprofitar la tecnologia, la infraestructura i els socis de totes les nostres empreses per introduir nous productes innovadors al mercat i, en fer-ho, ampliar l’accés a l’economia global ”.

CPO a CEO

Tot i que només es va llançar fa dos anys, i fins ara es considerava un èxit, Bakkt ja ha vist un canvi de guàrdies a la part superior de la companyia. Aquest canvi va ser la recent promoció de Mike Blandina de CPO a CEO.

Tanmateix, és important assenyalar que la sortida de Kelly Loeffler no es va deure a insuficiències en el rendiment, sinó a una oportunitat que no es va poder deixar passar: un escó al Senat dels Estats Units..

Aquesta oportunitat per a Mike Blandina no va ser només un cop de sort. Després de la seva promoció, l’empresa mare Bakkt, ICE, va assenyalar la seva àmplia experiència com una gran ajuda.

Va afirmar el conseller delegat d’ICE, Jeffrey Sprecher,

“Com a CEO, Mike traçarà la direcció estratègica, els productes de pagament i els mercats de Bakkt, a més de supervisar el rendiment regulatori i financer de l’empresa … Els seus més de 25 anys d’experiència en pagaments entre productes, enginyeria, estratègia i operacions continuaran servint nosaltres bé “.

Far d’Esperança

Quan Bakkt es va llançar per primera vegada el 2018, va ser durant un moment fosc al món de la criptografia / blockchain. Tota la indústria es trobava enmig del que es va conèixer com a “cripto hivern”. La seva entrada al sector era molt anunciada i representava un far d’esperança per a les coses que vindrien en els mesos previs al llançament.

Avança ràpidament fins al 2020 i Bakkt torna a oferir una mica d’esperança de futur a través de la seva esperada aplicació per a consumidors. Aquesta esperança potser es necessita més que mai, ja que la incertesa envolta no només els esforços en criptografia i blockchain, sinó el mercat de valors general; Incertesa que sembla preparada per mantenir-se mentre els mercats tracten la pandèmia mundial de COVID-19.

Grans avenços d’una empresa important, realitzats en els temps foscos d’un mercat suprimit. Esperem que el llançament d’aquest estiu de l’aplicació per a consumidors superi les expectatives ja elevades.

Bakkt

Fundada el 2018, Bakkt és una filial de l’Intercontinental Exchange, que opera a Atlanta, Geòrgia. Per sobre de tot, l’equip de Bakkt treballa per desenvolupar solucions al voltant dels actius digitals. Aquestes solucions van des de contractes de futurs fins a la propera aplicació per a consumidors i molt més.

Actualment, el CEO, Mike Blandina, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Tot i que el motiu de cada empresa és diferent, Bakkt comparteix la seva reeixida recaptació amb altres empreses per fer el mateix en els darrers mesos. Els articles següents detallen alguns d’aquests esdeveniments, que van veure com empreses prometedores van invertir milions d’inversions, que van des dels 5 milions fins als 200 milions de dòlars.

Horizon Globex sacseja l’equip mentre organitza una sèrie A reeixida

La divisa obté 17,75 milions de dòlars durant la sèrie A amb èxit

Ripple aconsegueix una valoració de 10 mil milions de dòlars després de la sèrie C de 200 milions de dòlars

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner