Atomyze anuncia el llançament suau de la plataforma de tokenització

Aneu al llançament

Tot i que hi ha diverses plataformes de tokenització ja existents –i més en camí–, una de les més esperades és la d’Atomyze.

El producte TokenTrustAg acaba d’aconseguir va anunciar la prova-llançament del seu servei. El principal factor impulsor de l’anticipació d’aquesta plataforma recau en les seves relacions establertes. Per exemple, Vladimir Potanin, l’home més ric de Rússia i president de Norilsk Nickel (Nornickel), ha manifestat públicament la seva intenció de simbolitzar diversos productes bàsics per al comerç a la plataforma.

Cal tenir en compte que el període de proves de la plataforma Atomyze es limita només a les empreses; En concret, aquelles empreses que formen la seva llista de socis.

La companyia assenyala que en rebre llicències completes, les operacions s’ampliaran per incloure un abast més ampli d’inversors.

Capacitats

La tokenització d’actius no es limita únicament als valors. L’ús de blockchain i DLT es pot estendre bàsicament a qualsevol cosa de valor, inclosos els productes bàsics de negociació habitual.

Independentment de l’actiu subjacent, Atomyze assenyala que, mitjançant la utilització de blockchain i DLT, els clients de la seva plataforma es beneficiaran d’una varietat de funcions, incloses, entre d’altres, les següents:.

 • Vista permesa de les transaccions
 • Augment de la velocitat de les transaccions
 • Finançament
 • Pont entre empreses i inversors

Recursos del “Get-Go”

Tot i que s’espera que hi hagi molts recursos per poblar la plataforma Atomyze a temps, hi ha tres productes destacats que estaran disponibles durant aquesta fase de proves.

 • Pal·ladi
 • Cobalt
 • Coure

Cadascun d’aquests són actius clau per a Nornickel i les seves operacions. Com a tals, cadascun serà simbolitzat, i els inversors podran negociar aquests tokens recolzats en actius.

Associant-se

Com hem al·ludit anteriorment en aquest article, Atomyze ha aconseguit establir una impressionant llista de socis en el seu intent de crear alguna cosa especial. Tot i que la presència de Vladimir Potanin i Nornickel és important per si sola, les companyies següents també estan en la barreja, aportant influència i potencial a Atomyze.

 • IBM
 • Umicore
 • Trafigura
 • Fons Global Palladium
 • Traxys

Matèries primeres contra valors


Més enllà de la intriga proporcionada pels seus èxits fins ara, mitjançant Atomyze, TokenTrustAg no té intenció de limitar-se a tractar només amb productes bàsics..

Actualment, l’empresa sol·licita múltiples designacions que permetin a ells i a les seves filials aprofundir en el món dels valors tokenitzats. Si s’atorguen amb èxit, aquestes designacions veuran que TokenTrustAg es converteix tant en una “organització autoregulada” com en una empresa de valors autoritzada a Suïssa..

Comentari

En anunciar el llançament de la prova, representants d’Atomyze, així com diversos socis, es van dedicar el temps a comentar.

Va afirmar Marco Grossi, conseller delegat d’Atomyze,

“La idea principal de la tokenització no consisteix en comprar ni negociar criptomonedes; rau en la creació d’un mecanisme modern i transparent per a la digitalització d’actius i en la creació de nous mercats digitals, on la tokenització és un servei que ajuda els emissors a transferir els drets dels seus actius a una forma digital ”.

Manish Chawla, director general d’Energia & Indústries de recursos naturals a IBM, va afirmar,

“Els esforços conjunts entre Atomyze, IBM i Nornickel han permès desenvolupar una solució de la indústria veritablement poderosa i única. El comerç d’actius / productes bàsics és només una de les moltes oportunitats de la nostra indústria, on la tokenització pot transformar els processos empresarials actuals … Com a líder en la creació de xarxes de cadenes de blocs privades autoritzades i governades per obtenir resultats de la indústria, estem ansiosos per ajudar a avançar en la idea d’un nou testimoni. amb aquest projecte basat en l’economia ”.

El magnat

Vladimir Potanin és un magnat rus conegut per la seva gran riquesa. Riquesa que va ser possible gràcies al gegant miner, Nornickel, on exerceix de president de la companyia. El 2020, es creu que la seva riquesa supera els 27.000 milions de dòlars, cosa que el converteix en un dels individus més rics de tot el món i el més ric de Rússia..

Es va prendre el temps per aprofundir en la seva visió de la digitalització i sobre com Nornickel s’està configurant per seguir sent competitius en el futur mitjançant Atomyze..

“L’economia s’està digitalitzant, és a dir, el flux de capital s’estén des de l’economia tradicional fins a l’economia digital. Nornickel inverteix en diverses solucions digitals per a aplicacions industrials. La simbolització de les liquidacions de pagament és una d’elles. Nornickel serà la primera empresa entre els líders de la indústria extractiva que començarà a negociar amb fitxes. Nornickel està interessat en aquest projecte perquè permetrà a la companyia popularitzar el pal·ladi i altres metalls passant als mètodes de comerç digital ”.

Atomitzar

Per sobre de tot, Atomyze funciona com a plataforma de tokenització, mentre manté la seu central a la “vall criptogràfica” de Suïssa. L’empresa funciona com a producte de TokenTrustAg. S’espera un llançament complet dels serveis a finals del 2020.

Actualment, el CEO, Marco Grossi, supervisa les operacions de l’empresa.

A altres notícies

De moment, el llançament d’Atomyze només fa operacions realitzades en mode de prova. Això proporcionarà als clients de la plataforma temps per familiaritzar-se amb les seves ofertes, en previsió d’un llançament en directe a finals del 2020.

Aquesta espera fins a finals del 2020 es deu en part als canvis imminents que envolten la regulació russa dels actius digitals. Recentment vam fer una breu mirada a l’objectiu de Rússia de modificar les regulacions anteriors, en un intent de modernitzar el seu enfocament.

El Banc de Rússia preveu la normativa Retcon sobre els actius digitals

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map