Archax fa un gran pas cap al llançament de la plataforma amb l’autorització FCA

Archax, l’esperat intercanvi de valors digitals, acaba d’anunciar la seva oferta reeixida per convertir-se en un proveïdor de serveis d’actius virtuals (VASP) totalment regulat, custodi de valors digitals i intercanvi de valors digitals.

Aquestes designacions, emeses per l’autoritat de conducta financera del Regne Unit, representen grans fites en el camí de la companyia cap al llançament del seu mercat secundari..

Autorització

Inicialment, s’esperava que Archax llancés el seu intercanvi a la segona meitat del 2019. Això es va endarrerir, ja que l’empresa esperava l’autorització de la FCA.

Sembla que l’espera s’acaba. En aquest anunci positiu, Archax indica que ara està regulat com a mercat de creixement de pimes i mercat secundari d’instruments digitals per al comerç. Això significa que, sota la vigilància de la FCA, Archax ara pot oferir els serveis següents:

El CEO d’Archax, Graham Rodford, va parlar del procés d’autorització i de la seva importància, afirmant,

 “Hem estat parlant amb la FCA durant un temps i el procés de sol·licitud ha estat un viatge difícil, però ens complau haver aconseguit la nostra primera fita significativa mentre ens preparem per llançar el primer intercanvi de valors digitals regulats per la FCA a finals d’aquest any. ”

A més d’aconseguir aquestes autoritzacions per part de la FCA, Archax també ha completat amb èxit el registre com a VASP. Aquesta designació és un requisit recentment obligatori al Regne Unit, que es va imposar a principis del 2020. L’objectiu d’aquest registre és permetre una supervisió suficient de les empreses que s’ocupen d’actius digitals, com ara els tokens de seguretat, ja que la FCA fa la seva part per eliminar diners -activitat de blanqueig i nefasta.

Mercats secundaris

Un mercat secundari fa referència a una plataforma de negociació de valors de propietat anterior, és a dir, es produeixen operacions entre inversors en lloc de fer-ho amb l’emissor inicial d’un valor. Aquestes plataformes són essencials per a la salut dels valors, ja que proporcionen als inversors accés a la liquiditat de les seves participacions.

Tot i que Archax oferirà una varietat de serveis, és probablement el seu mercat secundari el més esperat. Actualment, hi ha molt poques empreses que ofereixen aquests serveis, en part perquè simplement no s’han emès suficients valors digitals per garantir-los. Això està canviant, però, i fa que aquests centres comercials siguin fonamentals per a l’adopció continuada d’aquest prometedor sector.

Actualment, el mercat secundari més conegut per donar suport als valors digitals és OpenFinanceNetwork (OFN). Malauradament, a causa del lent desenvolupament del sector de valors digitals, OFN ha tingut problemes financers recentment, cosa que ha provocat un canvi de tàctica..

David Lester, assessor d’Archax i antic OSC de la Borsa de Londres, va parlar de la importància de la cadena de blocs i del que Archax intenta aconseguir., afirmant,

“En el context econòmic mundial actual, és clau proporcionar noves formes eficients perquè les petites i mitjanes empreses puguin accedir al capital. Blockchain i tokenització són innovacions que poden potenciar mercats més frictius i transparents que, combinats amb un intercanvi regulat per FCA com Archax, poden oferir allò que realment necessiten els proveïdors de capital, líders empresarials i fundadors. El llançament de l’intercanvi Archax ajudarà a apropar les comunitats d’actius institucionals i digitals i obrirà una nova era per a l’espai dels mercats financers mundials ”.

Corrent continu de col·laboradors

Tot i que el llançament del mercat d’Archax ha trigat més del previst inicialment, l’empresa no s’ha quedat de braços creuats, ja que espera la llicència necessària.

Durant el darrer any, Archax ha aconseguit establir diverses associacions. Alguns d’aquests aprofiten els serveis que ofereix Archax, mentre que d’altres actuaran com a propis proveïdors de serveis, ajudant Archax a completar la seva oferta completa. A continuació es detallen algunes d’aquestes empreses que han vist la promesa d’Archax i han decidit treballar junts.

Polymath

Recentment es va anunciar que, al llançar-se, Archax proporcionarà suport total a la col·lecció de valors digitals generats per Polymath.

Tecnologia sense consolidar

Una part d’oferir un conjunt complet de serveis per a valors digitals implica solucions de custòdia. Per a Archax, això es va fer mitjançant una col·laboració amb Unbound Tech, una empresa de Nova York especialitzada en capacitats de custòdia.

Globacap

De manera similar a la seva associació amb Polymath, Archax proporcionarà suport per a valors digitals emesos a través de Globacap i els seus serveis DSO.

Smartlands

Fent marxa al Regne Unit gràcies a la seva simbolització de béns immobles, Smartlands es beneficiarà aviat del llançament del mercat d’Archax, ja que actuarà com a plataforma de llar i comercialització d’aquests actius..

Tokeny

En aquesta col·laboració, el proper mercat d’Archax donarà suport al comerç de valors digitals emesos a través de Tokeny, de la mateixa manera que els acords esmentats amb Polymath, Smartlands i Globacap..

Clearbank

Operar un mercat integral de valors digitals és una tasca complexa que requereix diverses solucions de pagaments, serveis d’API i molt més. Per solucionar-ho, Archax ha col·laborat amb Clearbank, que proporcionarà accés a aquestes necessitats.

Si una cosa es posa de manifest a partir d’aquestes diverses col·laboracions, és que els usuaris del proper mercat no tindran escassetat d’actius per comerciar i estar exposats a.

Conseller delegat d’Archax, Graham Rodford, recentment va comentar sobre aquestes associacions, afirmant,

“Els nostres socis tecnològics són insuperables, tenim un canal de 35 emissions digitals al lloc i estem inscrivint corredors mundials i creadors de mercats preparats per a la publicació”.

Parlant amb Graham

A la nostra sèrie d’entrevistes en curs, a títols.io, hem tingut la sort d’haver completat un debat exclusiu amb el CEO d’Archax, Graham Rodford..

En aquesta discussió, aprendrem més sobre quins són els objectius de l’empresa, com tenen previst assolir-los i què la diferencia de la competència. Assegureu-vos de llegir la discussió AQUÍ per obtenir més informació sobre aquesta prometedora empresa.

Arcax

Fundada el 2018, Archax manté operacions a Londres, Regne Unit. Per sobre de tot, Archax espera servir tant inversors professionals com institucionals mitjançant el llançament imminent del seu mercat de valors digitals.

Actualment, el CEO, Graham Rodford, supervisa les operacions de la companyia.

ArcaxArcax

Mireu aquest vídeo a YouTube

Autoritat de conducta financera (FCA)

Fundada el 2013, la FCA és un regulador de serveis financers al Regne Unit. L’objectiu d’aquest regulador és garantir mercats justos i transparents per a tots els participants.

President executiu, Nikhil Rathi, actualment supervisa les operacions a la FCA.

A altres notícies

Una de les raons per les quals Archax s’ha trobat a la cúspide del llançament del seu producte és el suport dels primers inversors. Recentment, un d’aquests inversors ens va cridar l’atenció, ja que també ha fet passos endavant. Aquest seria SPiCE VC, i la seva recentment formada col·laboració amb Coinbase Custody.

Feu clic AQUÍ per obtenir més informació sobre com els tokens SPICE han trobat un nou refugi segur a través dels serveis de custòdia de Coinbase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner