Adam Vaziri, conseller delegat de Blockpass – Interview Series

Adam és el fundador i CEO de Blockpass, una aplicació d’identitat autònoma per a indústries regulades. Els antecedents d’Adam Vaziri són com a advocat de blockchain i van crear Diacle el 2013 per ajudar els projectes de blockchain a complir-los. És un empresari incansable de blockchain i va ser etiquetat com a “pioner en bitcoins” per la revista Bitcoin.

Podríeu explicar què és Blockpass i com beneficia la plataforma els inversors?

Blockpass fa que el compliment de blockchain i altres serveis financers sigui fàcil i ràpid d’adoptar. És l’únic KYC & Verificació AML SaaS que les empreses poden subscriure i realitzar en qüestió de minuts comprovacions de conformitat als clients que s’incorporen. Està totalment automatitzat i allotjat al núvol i no requereix cap cost d’integració ni de configuració. Podeu configurar el vostre compte immediatament i provar el servei gratuïtament. Per als inversors i altres persones, Blockpass és una porta d’accés segura i centrada en l’usuari cap als serveis financers i altres ofertes regulades, que permet enviar un clic KYC.

 

Teniu antecedents legals; com vau passar de la llei a la criptomoneda?

Vaig descobrir Bitcoin el 2012 i vaig crear la primera consultoria jurídica a Londres especialitzada en bitcoin. La meva feina consistia en ajudar les empreses de bitcoins a obtenir llicències i fer funcionar el seu negoci de manera adequada. Molts dels problemes que tenien aquestes empreses inicials eren com complir, però no gastar massa en advocats i consultors.

Quan vaig veure que el compliment era car, vaig pensar que era injust que només les grans empreses es poguessin permetre el compliment. Les empreses més petites s’enfronten a moltes responsabilitats de compliment i això només s’afegeix als seus costos. Significa ser un negoci regulat amb èxit que ha de ser gran. Quan arriben les normatives, normalment esperem que a les empreses els costi massa continuar. Per tant, es venen o es mouen. Les regulacions contra el blanqueig de capitals per a empreses criptogràfiques entren en vigor per a tota la indústria aquest any. Això farà que molts negocis criptogràfics quedin fora del negoci.

Per això vam crear Blockpass. Feu-lo molt fàcil i econòmic de complir, però tingueu el millor compliment del mercat.

La majoria dels proveïdors de KYC del mercat retenen els seus clients per contractes de dos o més anys. Ho traiem. Blockpass és pagar a mesura que vagi. Només pagueu pel que feu servir.

Integrar KYC en una empresa és un dolor. De vegades, cal integrar un proveïdor per comprovar els passaports i un proveïdor per comprovar la llista de sancions. És complicat i requereix molt de temps. Amb Blockpass estem eliminant completament aquesta fricció. Una empresa només s’inscriu al nostre lloc web i genera un botó que envien als seus clients. Això és. L’empresa no ha de pensar. Ells trien KYC Connect el nostre paquet KYC complet i saben que ho cobrirem tot.

El mercat de kyc revisa els usuaris una vegada i una altra encara que aquests usuaris ja han estat verificats. És una pèrdua completa de diners. La manera de solucionar-ho és proporcionar als usuaris una identitat digital. Això és el que fem. Per tant, els nostres usuaris verificats de deu mil no necessiten refer el procés de verificació cada vegada que s’inscriuen a una empresa. En no repetir això, podem transmetre els avantatges dels costos a les empreses reduint el cost de la verificació.

Bàsicament, el compliment ha de ser fàcil i econòmic per a les empreses. Aquest és el nostre objectiu. Facilitar el compliment de la llei. Si ho faciliteu, menys empreses cometran errors.

Per als usuaris, la seva experiència d’accés a serveis regulats és terrible en aquests moments. En donar als usuaris una identitat digital, poden començar a gaudir provant nous serveis sense el mal de cap de KYC. Només cal fer un clic a l’aplicació Blockpass i es verificaran.

Com que els bancs tanquen les oficines bancàries i tots els proveïdors de serveis financers estan en línia, també necessiteu una identitat en línia que pugueu reutilitzar per a tots els serveis als quals vulgueu accedir..


A Blockpass, la nostra comunitat és la més important. Donem fitxes PASS a tots els nostres nous membres com a entrada perquè s’uneixin a l’ecosistema que estem construint. Un cop verificades, obtenen avantatges de ser membre i accedir als serveis dels nostres socis amb un sol clic. Volem que les persones que sentin parlar de criptografia per primera vegada vinguin a nosaltres i creïn una identitat digital i tinguin una gran experiència d’elecció de diferents serveis als quals poden accedir en un sol clic i ofertes especials de les nostres empreses associades. Quan vaig descobrir Bitcoin, vaig haver de fer molta feina jo mateix per entendre en qui es podia confiar i què utilitzar. Amb Blockpass volem fer criptogràfic fàcil per a la gent, compatible i segur.

Un cop verificats els inversors, amb quina freqüència hauran d’actualitzar la seva documentació KYC?

Això depèn del comerciant i de la jurisdicció. A la consola Blockpass, el comerciant pot establir la freqüència de les actualitzacions.

Està dissenyat per a la indústria de la cadena de blocs, però es pot utilitzar per a moltes més aplicacions. Podeu compartir quins tipus de comerciants es beneficiarien d’aquesta aplicació??

Podria ser utilitzat per qualsevol empresa que operi en una indústria regulada, com ara la banca, el comerç de valors, el comerç de metalls preciosos i gemmes, les assegurances i el joc..

Blockpass té les fitxes d’utilitat PASS, per a què serveixen aquestes fitxes i són necessàries per utilitzar la plataforma?

Les fitxes PASS tenen KYC dins del testimoni. Hem creat un testimoni que necessita que es verifiqui el remitent per enviar el testimoni a una altra persona. Les nostres fitxes són com registrem els nous membres a l’ecosistema Blockpass. A això en diem PASS Club. Els membres del PASS Club tenen accés al contingut i a ofertes especials dels nostres comerciants, com ara comissions de corretatge de bitcoins gratuïtes, emmagatzematge d’or o una exempció de tarifes per a l’obertura d’un compte bancari.

Les fitxes PASS també permeten accedir al club PASS. Què és exactament aquest club??

Volem crear una comunitat de persones en criptografia que adoptin la criptografia i tinguin accés a informació fiable sobre els proveïdors de l’espai criptogràfic. PASS Club tracta que els usuaris també tinguin accés a les millors ofertes dels comerciants que afegim al nostre mercat. Si tenen una oferta especial, volem donar-la als membres del nostre club PASS.

Ens podríeu explicar el Blockpass Identity Lab i la seva col·laboració amb la Universitat Napier d’Edimburg??

Vam fundar el Laboratori d’identitats Blockpass el setembre de 2018, que està liderat pel reconegut científic britànic en informàtica, el professor Bill Buchanan.

També oferiu PASS Verify que pot beneficiar els desenvolupadors de Dapp, què és exactament això??

PASS Verify és essencialment un nivell de verificació inferior en comparació amb el nostre producte insígnia: KYC Connect. PASS Verify només proporciona serveis de Face Match i AML Monitoring, mentre que KYC Connect, a més de Face Match i AML, també inclou autenticació de documents d’identificació i verificació de prova d’adreça. PASS Verify també és la porta d’entrada dels usuaris per convertir-se en membres de PASS Club, una xarxa de comerç electrònic exclusiva per als entusiastes de les criptografies alimentada per Blockpass i el testimoni PASS.

Per obtenir més informació visiteu Blockpass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map