1X es llança com a primera borsa de valors privats amb llicència a Singapur

Llançaments de 1exchange (1X)

Ara s’ha llançat un dels primers borses de valors privats regulats i amb llicència del món, 1exchange (1X).

1exchange és una empresa de Singapur que ha construït el seu intercanvi a la xarxa Ethereum. Aquesta plataforma ha obtingut el suport de grans jugadors com Singapore Exchange (SGX), CapBridge, ConsenSys i molt més..

El llançament d’aquesta plataforma proporciona a les pimes la possibilitat d’accedir més fàcilment al capital, a més de proporcionar als inversors una major liquiditat i rendibilitat de les seves participacions.

Primer fora de les Portes

Amb la publicació de la plataforma, els inversors no van haver d’esperar molt per conèixer el primer actiu admès a la plataforma. Es tractaria de Aggregate Asset Management (AAM), una empresa de gestió de fons amb seu a Singapur.

Això suposa el primer dels molts títols previstos que es negociaran a la plataforma en un futur proper. Les empreses que cotitzen valors a la plataforma són elegibles per cotitzar fins a un 30% de participacions en accions. Per a AAM, això representa 5,6 milions de dòlars esterlines disponibles per negociar a 1exchange.

Comentari

Els representants de les diverses empreses implicades en aquest esforç es van dedicar el temps, en una recent cerimònia de llançament a Singapur, a comentar el desenvolupament. El següent és el que van dir algunes d’aquestes persones sobre l’esdeveniment.

Mohamed Ismail, Vicepresident sènior & Head Equity Capital Markets, SGX, va declarar,

“Reconeixem que les empreses en una etapa de creixement anterior poden necessitar accés al capital abans que estiguin preparades per a una cotització pública. Vam donar suport a 1exchange per crear un ecosistema virtuós de flux de capital que atenia les empreses en la fase mitja i tardana del creixement, cosa que augmentava la dinamització dels mercats de capitals a Singapur. Amb 1exchange, empreses com Aggregate Asset Management ara tenen més opcions de recaptació de fons, així com un mitjà per proporcionar als accionistes i altres inversors interessats un mercat per a aquestes accions privades negociables. Ens complau donar suport a aquesta sèrie de llistats privats i esperem poder ajudar les empreses a preparar-se per a un llistat públic eventual quan estiguin llestos “.

Kevin Tok, Va afirmar el cofundador d’Aggregate Asset Management,

“Quan vam fundar la nostra empresa, vam ser dels primers gestors de fons a no cobrar comissions de gestió. Avui tornem a obrir nous camins i a convertir-nos en la primera empresa de cotització privada de Singapur a 1exchange. Aquesta cotització privada arrenca el proper capítol de creixement per a nosaltres i esperem aportar més valor als nostres accionistes i accionistes “.

Choo Haiping, Va dir el CEO de 1X,


“1X agraeix el suport de molts dels nostres grups d’interès, inclosos els reguladors, SGX, els nostres socis de la indústria financera i les empreses i inversors que continuen creient en la nostra missió de crear un mercat de capital privat dinàmic i vibrant a través de renda variable privada. ”

1intercanvi

1exchange (1X), és una empresa de Singapur fundada el 2018. En rebre una llicència d’operador de mercat reconegut de l’Autoritat Monetària de Singapur (MAS), 1exchange va poder desenvolupar i oferir els seus serveis. Això va convertir la companyia en el primer i actualment únic intercanvi de valors dins del país.

Actualment, el CEO, Choo Haiping, supervisa les operacions de l’empresa.

ConsenSys

ConsenSys és una empresa de programari amb seu a Nova York, fundada el 2014. Sobretot, ConsenSys treballa per proporcionar a les empreses solucions integrades a la xarxa Ethereum. ConsenSys va proporcionar notablement l’assistència tècnica necessària per a 1exchange durant tot el procés de desenvolupament d’aquesta intercanviadora.

Borsa de Singapur

The Singapore Exchange (SGX) és una borsa líder que ha tingut un paper actiu en el desenvolupament de diverses empreses relacionades amb els valors digitals. El SGX no només és un inversor en 1exchange, sinó que també actua com a soci estratègic en les seves operacions.

A altres notícies

Tot i que 1exchange pot ser el primer d’aquest tipus a Singapur, hi ha diverses altres empreses que treballen per llançar productes similars a altres parts del món. A continuació, es detallen alguns exemples d’intercanvis que s’han iniciat o s’espera que es llancin en un futur proper.

Gemini Exchange sol·licita una llicència de broker-dealer

BnkToTheFuture per utilitzar Altcoin.io per a l’intercanvi de token de seguretat

STX.Swiss: un intercanvi de token de seguretat descentralitzat

Sèrie d’entrevistes: Graham Rodford, CEO d’Archax

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map