Как да печелите награди за препоръчани лица и комисионни за партньори на OKEx

Ръководство за печелене на награди и комисионни с програмите OKEx Referral и OKEx Affiliate

Въпреки популярността си днес, криптовалутните пазари са сравнително нови за финансовото пространство. За да подпомогне растежа си, OKEx предлага програми за препоръки OKEx и OKEx Affiliate, които насърчават потребителите да популяризират крипто пространството и да разпространяват осведоменост в замяна на награди и комисионни. Новите абонаменти също са добре дошли с програмата OKEx Rewards, която позволява на начинаещите да изискват до $ 80 чрез изпълнение на различни задачи и дейности.

Това ръководство ще бъде полезно за потребители, които искат да спечелят награди и комисионни за покана на своите контакти да се присъединят към OKEx и да започнат да търгуват с крипто.

Препращаща програма OKEx

С програмата OKEx Referral можете да спечелите награди, като поканите приятелите си да създадат акаунти в OKEx и да започнат да търгуват. Тъй като един от вашите реферали изпълнява следните три задачи в рамките на 180 дни след регистрацията им, ще спечелите награди от $ 10 за всяка:

  1. Купете крипто: Ще получите $ 10 в BTC, когато съдията завърши покупката на крипто на стойност поне $ 100 в първата им поръчка.
  2. Депозиране на крипто: Ще получите карта за отстъпка от 10 USDT, когато съдията премине ниво за проверка на KYC 2 и направи първи депозит на стойност $ 100 в крипто.
  3. Търговия: Ще получите $ 10 в BTC, когато вашият съдия изпълни крайните етапи на търговията, което ще им спечели $ 50 в BTC.

Имайте предвид, че наградите за препоръчани ще бъдат кредитирани във вашия основен акаунт само на следващия ден в 18:00 ч. (UTC +8).

Партньорска програма OKEx

Партньорската програма OKEx ви дава възможност да печелите безплатни биткойни и минимум 30% комисионна, когато някой от препоръчаните ви потребители търгува на OKEx. Можете да станете член на OKEx, ако 10 от поканените ви приятели са изпълнили първата задача на началната страница на наградите: Спечелете $ 10 в BTC.

Като филиал на OKEx имате право на редица предимства освен комисионни за търговия. Например, ще получите подкрепа от OKEx по отношение на задълбочено съдържание и сътрудничество в общността, като airdrops и AMA сесии.

Освен това ще станете редовен партньор на OKEx на различни конференции и годишни събития, което също ще ви помогне да разширите мрежата си. И накрая, ще получите и специални подаръци за местни и международни фестивали, празнувани от OKEx.

Моля, имайте предвид обаче, че след като станете член на OKEx, вече нямате право да получавате награди чрез програмата за препоръки OKEx.

Стъпките по-долу ще ви помогнат да започнете както с програмата OKEx Referral, така и с партньорските програми OKEx.

Стъпка 1: Прегледайте наградите, налични в OKEx

Отидете на началната страница на OKEx, отворете "| Повече ▼" в горното меню и кликнете върху Награди под "Други" раздел.


Начинаещите в OKEx могат да спечелят награди до $ 80, като изпълнят следните задачи:

  1. Спечелете $ 10 в BTC чрез закупуване на крипто на стойност най-малко 100 долара в първата поръчка.
  2. Вземете карта с отстъпка от USDT 20 след депозиране на крипто на стойност най-малко $ 100 в първата поръчка.
  3. Спечелете $ 50 в BTC за търговия след завършване на ниво 2 от проверката на KYC и завършване на търговските задачи.

За да помогнат на начинаещите да се запознаят с търговската среда, те получават 5 BTC в демо сметка за търговия, когато кликнат Започнете да търгувате на началната страница на наградите.

Стъпка 2: Отидете в секцията за препоръки и поканете приятели

След като прегледате наличните награди в OKEx, щракнете върху | Повече ▼ и изберете Препращане под "Други" от началната страница на OKEx.

Превъртете надолу под "Ежедневни мисии" и кликнете върху Поканете приятели сега.

Това ще отвори нова страница, където можете да въведете имейл адресите на приятелите си, за да им изпратите покани. Освен това можете да копирате връзката си за препоръки и да я споделите директно с приятелите си.

Стъпка 3: Станете партньор на OKEx и печелете комисионни

Като партньор на OKEx, можете да печелите комисионни, когато 10 потребители са се регистрирали чрез вашата връзка за покана. Можете да спечелите до 40% комисионни от търговските дейности на вашите поканени по три начина:

  1. 30% комисионна за търговия от нови потребители.
  2. 30% комисионна за търговия от повтарящи се потребители.
  3. 10% комисионна за търговия от филиали. Това важи, когато поканените ви станат свързани с OKEx.

Комисионни за търговия за партньорска програма OKEx

Обхватът на комисионните за търговия по партньорската програма OKEx включва спот търговия, маржин търговия и търговия с опции. Комисионните за търговия, обозначени в USDT, ще бъдат кредитирани по сметката ви за финансиране в T + 1 ден. Моля, обърнете внимание, че подсметките не отговарят на условията за партньорска програма OKEx и схемата за комисионна за търговия не се прилага за VIP клиенти.

Не сте търговец на OKEx? Научете как да започнете да търгувате!

OKEx Insights представя пазарни анализи, задълбочени функции, оригинални изследвания & подбрани новини от крипто професионалисти.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map