Как да печелите крипто с помощта на OKEx Jumpstart Mining

Ръководство за печелене на DeFi токени с помощта на OKB и OKEx Jumpstart Mining

Децентрализираното финансиране или DeFi е модната дума на годината на крипто общността, а ключовите двигатели зад бума на нишата са концепциите за добив на ликвидност и земеделие.

Извличането на ликвидност за първи път придоби привличане след възхода на Compound и позволява на потребителите, които предоставят ликвидност на децентрализиран протокол, да печелят неговите токени в замяна. В сравнение с традиционните методи за печелене на пасивни крипто доходи като спестявания и залагания, възвръщаемостта от добива на ликвидност може да бъде значително висока поради настоящото, зараждащо се състояние на пазарите на DeFi.

За да укрепи допълнително екосистемата DeFi и да предостави на потребителите по-иновативни предложения, OKEx въведе добива на ликвидност като нова функция на своята платформа за продажба на символи, OKEx Jumpstart.

Какво е OKEx Jumpstart?

Стартирал през март 2019 г., OKEx Jumpstart е платформа, която инкубира висококачествени криптопроекти. С появата на DeFi протоколи и силно потребителско търсене, OKEx стартира инициативата Jumpstart Mining, позволявайки на своите потребители да обработват DeFi токени, като същевременно подкрепят избраните от тях проекти, като залагат OKB, екосистемния маркер на OKEx.

Тази статия ще ви преведе през стъпките, за да започнете да печелите токени DeFi чрез OKEx Jumpstart Mining, използвайки както настолни, така и мобилни устройства. Можете също да гледате нашата мобилна версия видео урок или следвайте инструкциите по-долу.

Печелете крипто, използвайки OKEx Jumpstart Mining за уеб потребители

Стъпка 1: Отидете до раздела Jumpstart

От началната страница на OKEx отидете до Финанси в горното меню и кликнете върху Jumpstart за да отворите OKEx Jumpstart.

Стъпка 2: Вижте наличните продажби на токени

Страницата OKEx Jumpstart показва текущите маркери, налични за продажба, както и резюмета на предишни сесии.


В този урок ще участваме в продажбата на ZYRO, която според екранната снимка по-долу беше "На живо" по време на писането. Информационното поле също показва APY (годишна доходност) заедно с други полезни подробности, като начален и краен час и общ брой заложени символи.

Потребителите трябва да прочетат тези подробни правила, преди да използват Jumpstart Mining. След като прочетете и разберете правилата, можете да кликнете върху Започни сега за да продължите.

Стъпка 3: Вижте подробности за залагането

Преди да започнете да залагате вашия OKB, за да спечелите ZYRO, можете да видите важни данни, като цена, APY, правила за залагане, въвеждане на проект, разпределение на токени, период на заключване и т.н..

Стъпка 4: Заложете вашия OKB, за да печелите крипто

Необходимо е да прехвърлите OKB във Вашата сметка за финансиране, за да започнете да ги залагате. Сесията за залагане не изисква KYC и можете да заложите максимум 5000 OKB в тази сесия за залагане.

Забележка: Правилата относно максималните квоти за залагане и изискванията на KYC подлежат на промяна.

След като сте признали правилата за залагане, щракнете Залог за да продължите.

Въведете сумата на OKB, в която искате да заложите, в изскачащото поле и кликнете Добре за да продължите.

Стъпка 5: (По избор) Съберете крипто и свалете OKB

Следвайки горните стъпки, трябва да започнете да печелите ZYRO токени, след като заложите OKB. Ако искате да съберете спечеления ZYRO, щракнете Реколта за да продължите.

Спечеленият ZYRO сега ще бъде разпределен във вашата сметка за финансиране. За да видите транзакцията, можете да кликнете върху Моите активи от горния десен ъгъл на началната страница на OKEx и след това изберете "Център за отчети" и щракнете върху Преглед и изтегляне под "История на акаунта" раздел.

Транзакцията ще се покаже като "Airdrop&Награда" под "Финансов акаунт" раздел.

Можете също така да изтеглите заложената си OKB по всяко време, като кликнете Извадете на началната страница за продажба на токени ZYRO. Не се прилага период на блокиране за сваляне и вашият OKB ще бъде върнат във вашата сметка за финансиране.

Печелете крипто, като използвате OKEx Jumpstart Mining за мобилни потребители

Стъпка 1: Отидете до раздела Jumpstart

Започнете с докосване У дома в долната част на мобилното приложение, последвано от докосване | Повече ▼ в продуктовата лента. Сега докоснете Jumpstart под "Финанси" раздел, за да отворите основния раздел.

Стъпка 2: Вижте наличните продажби на токени

Можете да видите обобщените данни за текущата продажба на маркери и предишните маркери в раздела Jumpstart. Ще заложим на OKB, за да спечелим ZYRO в този пример. Прочетете краткото въведение и графика за продажба на токена ZYRO, преди да започнете Започни сега за да продължите.

Стъпка 3: Заложете вашия OKB

Преди да започнете да залагате вашия OKB, за да спечелите ZYRO, прегледайте важната информация, като цена, APY, правила за залагане, въвеждане на проект, разпределение на маркери, периоди на заключване и т.н..

Можете да натиснете Залог, след това въведете сумата на OKB, която искате да заложите, и докоснете Добре за да продължите.

Стъпка 4: (По избор) Съберете крипто и прегледайте транзакцията

В нашия пример ще започнете да печелите ZYRO, след като заложите OKB. Ако искате да съберете спечеления ZYRO, натиснете Реколта за да продължите.

Спечеленият ZYRO ще бъде разпределен във вашата сметка за финансиране. За да видите транзакцията, можете да докоснете Активи отдолу, последвано от Финансиране и тогава История за преглед на сделката. Транзакцията ще се покаже като "ZYRO Вземете от дейност" под "История" раздел.

Нови проекти за Jumpstart Mining

ZYRO е първият протокол DeFi, изброен за OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining ще продължи да подкрепя растежа на DeFi и ще изброи още висококачествени DeFi проекти в близко бъдеще.

Трябва също да прочетете правилото ни за разширени продажби на маркери, за да разберете ключовите промени и да се подготвите за бъдещо участие.

Не сте търговец на OKEx? Научете как да започнете да търгувате.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map