Въведение в екосистемата Ark

ARK е криптовалута, известна като блокчейн валута всичко в едно. Защо е по този начин? Тъй като ARK иска да свърже всички различни блокчейни на всяка една криптовалута на пазара. ARK е роден от ICO, стартирано на 7 ноември 2016 г., което приключва на 11 декември 2016 г. В момента на продажбата на токена цената на ковчега е приблизително 0,0099 $. Като интересна информация, собствениците на ARK биха имали възвръщаемост на инвестициите от 28 263%, ако щяха да я купят при продажбата на символи.

Как работи ARK?

ARK предоставя на потребителите, разработчиците и стартиращите компании иновативни блокчейн технологии. Основното намерение е да се създаде цяла екосистема от свързани вериги и виртуална паяжина от безкрайни случаи на употреба. ARK използва технологията Smart Bridge, която позволява всяка една монета от всяка валута да стане още по-мощна.

На пазара има различни криптовалути. Биткойн, Ethereum и всички други алт-монети. Всеки от тях има специална функция. Но какво предлага ARK тогава? Екипът и разработчиците на ARK търсят най-новите блокчейн технологии, за да разширят обхвата от услуги, които тази криптовалута може да предложи. С внедряването на тези технологии в ARK Core чрез мостови блокчейн (ARK Smart Bridge), екипът на ARK ще изгради нови функции и ще предостави ценни услуги на обикновения потребител. Това ще бъде постигнато с връзките и многофункционалните полета за данни.

Биткойн и Ethereum, единият с блокчейн, а другият с интелигентните договори, ще могат да се възползват от разработките на ARK. Те ще могат да получат функционалностите на всички други алт-монети. Smart Bridge комуникира между блокчейн вериги, позволявайки на различни функционалности да се разпространяват между мрежите.

Например, ако компания разработи приложение, което да се използва само в една блокчейн, това, което ARK прави, е да създаде мост (Smart Bridge) и да разшири употребите на това приложение до друга мрежа. С ARK потребителите имат възможността да стартират всяка специфична функция от една блокчейн, но в друга. За хората, които се интересуват да научат повече за ARK, ето списък с няколко обяснителни видеоклипа:

Какво ще кажете за целите на ARK – Какво е ARK?

Основната цел на ARK Crew е да увеличи приемането от потребителите, като се фокусира върху бърза сигурна технология и практични услуги за реални хора. Платформата ARK ще осигури високо защитена основна блокчейн, интегрирайки ключови децентрализирани технологии и разработвайки случаи на използване, за да покаже способностите на мрежата ARK. Използвайки и интегрирайки тези технологии, с течение на времето екосистемата ARK се адаптира към всички нови предизвикателства.

ARK е общност. Това е разнообразна група от хора и набори от умения. Мениджъри на пари, музиканти, търговци, организатори на социални медии и собственици на бизнес. Всички те ще бъдат посветени на сътрудничеството и развитието на екосистемата и общността на ARK.

ARK е Основен жетон. Той е защитен от криптографска блокчейн мрежа с делегиран алгоритъм за доказателство за залог.

ARK разполага с набор от мостови блокчейн чрез технологията Smart Bridge. Тази иновативна система позволява комуникация между валидирани мостови блок вериги с възможност за изпълнение на задачи и разширени функции. Например, ARK Crew е в състояние да свърже много популярни блокчейн и да създаде обединяваща връзка между различни екосистеми.

Функциите на ARK и нейната мрежа ще бъдат правилно защитени. Сигурността е основен момент за разработчиците на ARK. Екипът ще отговаря за непрекъснат анализ на риска и за вътрешни повтарящи се тестове за проникване, осигурявайки система, която отговаря на високите стандарти, изисквани от околната среда. Що се отнася до сигурността, поверителността е важен въпрос за ARK. Анонимната мрежова интеграция ще даде на потребителите незадължителни настройки за поверителност при изпращане на ARK транзакция в платформата на ARK.

Това, което представлява една от основните точки на екосистемата на ARK, е, че ARK има мисията да направи блокчейн технологията лесно достъпна за потребителите. Те искат потребителите да не чувстват, че използват някаква технология. Намерението е да се изгради мост между виртуалния свят и реалността с уникални услуги, които потребителите искат, разбират и са готови да купуват с помощта на ARK. За повече подробности abotu ARK, можете да проверите техните пътна карта.

Какво ще кажете за бъдещето му?

В момента ARK се търгува на $ 2,83 долара, според CoinCodex. През април цената на валутата беше около 0,05 долара. В края на септември цената му скочи до $ 4 долара, където намери ниво на съпротива.


ARK има голям потенциал да расте през следващите времена. ARK може да позволи на предприятия, потребители и разработчици да използват различни функционалности от различни блокчейни. Връзката, която ARK създаде, ще е необходима в бъдеще, когато всички блокчейн ще имат нужда от нещо от другия. Защо трябва да разчитаме само на един блокчейн, когато други предлагат невероятни инструменти и възможности? Това е точката, в която Smart Bridge на ARK прави разликата.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map