Търговията с криптовалута ще се промени завинаги с AI Trader

Една от най-важните компании, базирани на GPU, известна като Kingdom Mining, обяви стартирането на автономна платформа за търговия с криптовалути, известна като AI Trader. Само две седмици след стартирането, AI Trader сега обявява режим за промяна на играта OCO Trading Mode.

Компанията обясни:

„Разработихме екосистемата AI с екип от експертни търговци от утвърдени финансови фирми като Morgan Stanley и Deutsche Bank и специалисти в областта на машинното обучение и изкуствения интелект. Имахме поразителен отговор от общността и приемаме нови абонаменти до 20.07.2018г след което само тези с валидна препратка ще бъдат на борда “

Екосистемата се основава на два основни принципа: простота и прозрачност. Основната цел зад нея е да наруши всички парадигми на търговията. Системата вече работи и предлага на своите абонати опции за търговия с валута и лостове за търговия.

Ами представянето?

AI е успял да смекчи загубите от HODL за създателите и разработчиците на платформата, той е в състояние да донесе 82% средно месечна възвръщаемост, докато търгува с криптовалути. Освен това той е в състояние да регистрира 120% възвръщаемост, като същевременно използва лоста за търговия във всички различни поддържани стратегии.

Всички резултати се публикуват на уебсайта им и се актуализират в реално време. Потребителите могат да изтеглят и да видят всички подробности за всяка отделна транзакция, направена от AI.

Търговия с валута

AI Trader работи с изкуствен интелект (AI) за преглед на минали пазарни тенденции и вземане на търговски решения въз основа на информация в реално време. AI екосистемата е в състояние да разпознае оптимални пазарни условия за търговия и да реализира печалби от пазара. В момента платформата се захранва от Binance, но в бъдеще тя ще включва множество други борси. Потребителите могат да търгуват в автономни AI търговия или OCO режими на търговия.

AI режим на търговия

Потребителите могат просто да активират желана стратегия и системата AI ще започне да търгува автономно в търсене на оптимални резултати. Вградените динамични протоколи за управление на собствения капитал позволяват на ИИ да възстановява всички загуби чрез връщане на сделки с дълбоко обучение и по-високи суми. Подобна стратегия, прилагана и от хората.

Потребителите могат да видят как AI се представя през последните 30 дни и могат да изтеглят пълна история на транзакциите на всяка отделна сделка. Приложението включва различни нагласи за AI Trading, изградени върху стратегии, базирани на времето. Всички нагласи задействат определено поведение на ИИ.

OCO режим на търговия – НОВО!

AI Trader е първата по рода си платформа за търговия, която позволява на потребителите да търгуват с OCO (One Cancels Other). За разлика от други платформи, при които може да се зададе ИЛИ стоп загуба ИЛИ тейк печалба, AI Trader предоставя на потребителя уникална възможност, което дава възможност да търгувате на ВСИЧКИ двойки с възможност за едновременно поставяне и на стоп загуба, и на тейк печалба. Deep Learning AI изучава настоящите пазарни модели, използвайки многобройни индикатори и стриктно тествани алгоритми за машинно обучение, които анализират тенденции и нововъзникващи модели, предоставяйки на потребителите сигнал за покупка в реално време.

Търговия с ливъридж


Освен това AI Trader е първата по рода си платформа, която предлага автономна търговия, задвижвана от Bitmex. Борсата позволява на потребителите да търгуват с един от най-високите лостове на пазара.

AI Trader използва силата на машинното обучение за разбиране и интерпретиране на модели и вземане на бързи търговски решения. С вградените инструменти за дълбоко обучение тези решения могат да се вземат въз основа на всички големи данни, съхранявани в тяхното хранилище. В момента потребителите могат да търгуват на всяка двойка криптовалута, предоставена от Bitmex.

AI Trader препоръчва на потребителите да зададат ливъридж 20x преди да активират AI Trader, за да търгуват от тяхно име. Освен това е възможно да започнете търговски дейности само с 1 USD.

Реферална програма

Платформата обяви една от най-печелившите и атрактивни реферални програми на пазара. Инфлуенсърите имат 10% комисионна за целия живот на препоръчания клиент. Клиентът също така ще получи 10% отстъпка за цял живот при регистрация с помощта на препоръчаната връзка.

Подробности за абонамента

AI Trader предлага три различни абонаментни пакета. Основният пакет започва от $ 150 долара. Плащанията се приемат в Litecoin, Bitcoin Cash, кредитна карта и PayPal. Важно е да се спомене, че поради непреодолимия отговор на криптотърговската общност, нови абонаменти ще бъдат затворени на 20/7/2018 до допълнително известие.

Заключение

AI Trader е уникална платформа, която има за цел да наруши начина, по който се извършва търговията с криптовалута. Той разклаща настоящата парадигма на търговията, опростявайки я до степен, невиждана досега на пазара за крипто търговия.

Има и 10% отстъпка за цялата ни аудитория, можете да заявите същото, като кликнете върху следната връзка: https://app.aitrader.ai/referral/usethebitcoin

Това е ограничено времево предложение и изтича на 01.07.2018 г. в 24:00 GMT

Ето независим преглед от Bitcoin Trading Challenge, търговец на криптовалути, който обучава други търговци на този пазар. https://www.youtube.com/watch?v=3udlmtxDNoU&t = 16s

Преглед на платформата: https://vimeo.com/271853160

Следвайте AI Trader в Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Относно AI Trader: https://aitrader.ai/about

Свържете се с AI Trader: [имейл защитен]

За повече информация относно AI Trader и неговите функции посетете https://aitrader.ai/

* Търговията е обект на пазарни рискове и AI Trader под никаква форма не гарантира възвръщаемост.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map