Топ 5 най-добри монети с доказателство за залагане – част II

Ако не сте прочели част I от това ръководство, предлагаме ви да го разгледате тук.

В това ръководство ще ви запознаем със следващите пет монети Proof-of-Stake, които според нас съставят списък.

Както беше анализирано по-рано, за разлика от системата за доказателство за работа, която майньорите получават възнаграждение чрез решаване на математически задачи с цел валидиране на транзакциите, Proof-of-Stake е съвсем различен. Човекът, който създава нов блок, се определя по определен начин и това зависи от количеството му държани токени, което иначе е известно като залог.

Каквато и монета да искате да заложите, важно е да получите основния портфейл за тази криптовалута. Връзките в тази статия ви насочват към правилния източник.

Без да губим повече време, отиваме направо към следващите топ монети Proof-of-Stake, които препоръчваме.

PIVX (PIVX)

PIVX – Private Instant Verified Transaction (X) е децентрализирана децентрализирана криптовалута с отворен код. По-рано наречен Darknet (DNET), проектът стартира на 31 януари 2016 г. от двама членове на общността на DASH. Криптовалутата Proof-of-Stake е вилица на DASH (Digital Cash).

Екипът има за цел да създаде виртуална валута, която лесно се обменя / харчи сигурно в ежедневието ни. PIVX, за разлика от другите криптовалути, няма общ набор от доставки, което го прави подобен на фиатната валута. Ще има 2.6 милиона PIVX токени, добивани годишно, докато мрежата работи.

Как да заложите PIVX криптовалути

Преди да можете да заложите своите криптовалути PIVX, трябва да изтеглите официалния портфейл от екипа на PIVX. Натисни тук за да изтеглите портфейла.

След като сте изтеглили и инсталирали, изчакайте портфейла да се синхронизира с най-новия блок.

Изпращайте в някои PIVX криптовалути, колкото повече токени имате, толкова по-голяма е наградата.

За да активирате залагането, кликнете върху менюто с настройки и отключете опцията за портфейла. Въведете паролата за портфейла си и поставете отметка в квадратчето пред „Само за анонимизиране и залагане“. Щракнете върху бутона ОК, изчакайте няколко минути и ще видите стрелка, светеща в зелено в долната част на прозореца на портфейла ви.

Залагането на PIVX токени изисква да оставите компютъра си включен за постоянно.

PIVX, подобно на други PoS монети, ви възнаграждава за дългосрочно задържане на криптовалутата. Инвеститорите получават приблизително 4,8% възвръщаемост на инвестициите годишно за притежание на PIVX. The Калкулатор за залагане на PIVX ви помага да разберете колко получавате за бюджета си.


Bean Cash (BITB)

Bean Cash е нова криптовалута, разработена, за да предложи на потребителите светкавични транзакции и силно мащабируема платформа. Това е PoS алгоритъм, много прилича на PoW алгоритъма. Твърди се, че криптовалутата е първата, която внедри блока от 20MB, който първоначално беше предложен за отстраняване на предизвикателствата за мащабиране на Bitcoin.

Как да заложите криптовалути в Bean Cash (BITB)

Първо, трябва да изтеглите портфейла на Bean Cash тук, инсталирайте и го оставете да се синхронизира с блокчейна. Следващата стъпка ще бъде да шифровате портфейла си, за да направите това, кликнете върху „Настройки“, след това върху опцията „Шифроване на трезора“. Трябва да бъдете подканени да изберете парола. Прозорецът се затваря, когато приключи.

Отворете портфейла отново, отидете в „Настройки“ и кликнете върху опцията „Отключване на сейфа“ този път. Въведете паролата си, уверете се, че е маркирано „Само за залагане“ и кликнете върху бутона „OK“.

Вече можете да продължите да финансирате портфейла си, като изпратите от борсата, която сте закупили тези монети BITB. Имайте предвид, че са необходими 6 часа, за да узреят вашите финансирани токени, едва тогава ще започнете да получавате награди за залагане.

Поникването на Bean Cash е една от най-печелившите инвестиции. За да направите ефективно нещо, което си струва, препоръчваме ви да инвестирате поне 100 000 BEAN. Ще получавате 4000 BEAN месечна награда, която в момента струва $ 22,15. Това не означава, че не можете да инвестирате нищо по-малко, за да знаете какво ще получите въз основа на вашата инвестиция, използвайте Калкулатор за покълване.

Линда (LINDA)

Linda, единствена по рода си анонимна фокусирана криптовалута, която предлага 70% от PoS награди с други невероятни възможности за печалба. Внедрявайки главни възли, Linda гарантира, че транзакциите са супер бързи и защитени. Той също така предлага мулти портфейл, криптирани съобщения и скрити адреси за пълна анонимност.

Как да заложите криптовалути Linda (LINDA)

Както всяка друга монета, вземете официалния портфейл на Linda тук и го инсталирайте.

Оставете го да се синхронизира, изпратете няколко монети на Linda (LINDA) в портфейла.

Той преминава през етап на зрялост и след като това е направено, той започва да залага автоматично вашите монети на равни интервали, след като наградите ви за монети са изплатени.

След няколко часа започвате да получавате своите награди. Толкова е просто.

С Linda Coin вие почти удвоявате инвестициите си годишно. Получавате 99% възвръщаемост на инвестицията за токени Linda, държани във вашия портфейл, което означава, че получавате допълнителни 99 монети Linda за всеки 100 токена, които държите.

Деклариран (DCR)

Казва се, че тази монета е подобна на биткойн, с по-голям фокус върху отворено правителство, принос на общността и устойчиво финансиране и развитие. Той комбинира алгоритмите PoW и PoS, като гарантира, че групата не може да доминира или да прави промени в Decred без участието на други членове на общността.

Как да залагаме декларирани (DCR) криптовалути

Залагането на вашите монети Decred изисква да изтеглите портфейла Decredition или Paymetheus Decred тук, в зависимост от вашата операционна система. Инсталирайте портфейла и генерирайте адрес за себе си, докато чакате блокчейнът да се синхронизира с последния му блок. На този етап можете да продължите да финансирате портфейла си Decred.

Сега трябва да намерите Stakepool, за да се присъедините, тук е списък за избор. Регистрирайте се във всеки от пуловете и копирайте вашия API ключ.

След като сте настроили всички неща, отидете в портфейла си и превключете към раздела „Покупка на билети“. Изберете пула, който сте регистрирали, и го поставете копирания API там. Трябва да видите a цена на билет показва на този етап.

В секцията за закупуване на билети изберете броя на билетите, които искате да купите, и кликнете върху покупка. И това е всичко, което трябва да се направи.

С Decred инвеститорите купуват билети и цената за всеки билет се коригира след няколко блока. За да разберете колко струва закупуването на билет и колко ROI на всеки билет, Натисни тук.

Неблио (NEBL)

Neblio, решение за блокчейн платформа с отворен код за предприятия. Разработчиците разработват приложения на блокчейн платформата, използвайки пакета API RESTful.

Токените Neblio (NEBL), роден в платформата Neblio, е средството за извършване на трансгранични транзакции, точно както ETH е за мрежата Ethereum, а GAS за платформата NEO.

Как да заложите крипто валути Neblio (NEBL)

За да продължите, изберете някой от портфейлите на работния плот от официалния сайт, като щракнете върху тази връзка. Стартирайте и инсталирайте портфейла, който сте изтеглили.

Сега сте изтеглили, първият етап е да шифровате портфейла си. Можете да направите това, като намерите менюто „Настройки“ и опцията „Шифроване на портфейла“.

Следващият процес ще изисква да отключите кодирания си портфейл. Въведете паролата си, вижте, че е маркирана опцията „Само за залагане“, след което кликнете върху бутона OK.

Можете да продължите да финансирате портфейла си с някои токени Neblio от борсата или от където и да сте ги получили.

Получавате малко над 10% NEBL токени за инвестициите си годишно. Това означава, че ако сте инвестирали 1000 NEBL токена в началото на годината, щеше да натрупате 1105.17 NEBL токена в края на 365-дневен период. Ето това NEBL калкулатор което ви дава точна възвръщаемост на инвестициите за вашата действителна инвестиция.

Имайте предвид, че залагането може да не започне през следващите 24 часа, така че трябва да бъдете търпеливи. Трябва да започнете да получавате наградите си веднага след като всички са зададени.

Заключение

От решаващо значение е да получите правилния портфейл от правилния източник. Не искате да инсталирате приложение за фишинг, като раздавате жизненоважна информация, ако е приложимо за вас.

С Proof-of-Stake вие ставате част от тези, които споделят печалби от транзакции, потвърдени в блокчейна, без да се налага да копаете, което може да отнеме много енергия и сложни хардуерни устройства.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map