Топ 3 портфейла за пулсации през 2017 г.

По времето на това писане Ripple в момента е четвъртият в класацията за криптовалути, базиран на пазарната капитализация от над 27,96 милиарда долара, а съществуват и 99,99 милиарда Ripples. Вижте XRP диаграми за текущата статистика.

Ripple не е управляема криптовалута; само оригинаторите притежават правата да създават или премахват съществуването на броя Ripple токени във всеки момент от времето. Въпреки това Ripple продължава да расте в стойност, тъй като с течение на времето наблюдаваме голямо търсене на криптовалутата.

Ripple трябва да бъде нещо повече от цифрова валута, но да бъде първата отворена мрежа за транзакции в света. Той ще служи като децентрализиран, споделен запис на сметки и транзакции от всякакъв вид. Създавайки тази глобална книга, Ripple прави за пари това, което Интернет е направил за всички други форми на информация.

Както всяка друга криптовалута, Ripple също се съхранява в портфейли и има доста портфейли за криптовалутата Ripple.

Ето най-добрите препоръчителни портфейли за Ripple.

Gatehub.net

Gatehub е онлайн портфейл. Това е чудесно място да започнете, но се уверете, че не оставяте твърде много вълни там. Можете да имате достатъчно само за редовните си ежедневни транзакции или достатъчно за обмен за други криптовалути.

Gatehub.net направи регистрацията за портфейл доста бърза и лесна. След успешна регистрация трябва да въведете информация за себе си, за да попълните техните изисквания за KYC. За пълна проверка ще ви е необходим документ за самоличност, качен заедно с битова сметка или банково извлечение, което съдържа вашия адрес на пребиваване.

Сигурността на платформата Gatehub е достатъчно добра. Имате парола на ниво акаунт, която можете да използвате буквено-цифрови думи, които са трудни за отгатване и се уверете, че не позволявате на браузъра да запазва данните за вход. Разполагате и с опцията 2FA Google Authentication, която можете да активирате за допълнителен слой сигурност на платформата Gatehub.

Рипекс

Портфейлът Rippex е настолен портфейл за повечето операционни системи там. Можеш изтеглете портфейла тук на официалния уебсайт на Rippex. Изтеглянето и инсталирането е лесно и не се нуждае от супер технични познания, за да завърши процеса.

След успешна инсталация приложението ви води чрез създаване на нов адрес на портфейла и генерира пропуск и секретен ключ, които ще трябва да запишете и съхранявате на сигурно място. Не искате тази информация да попадне в грешни ръце.

Имайте предвид, че преди да можете да активирате портфейла си, трябва да депозирате 20 вълни. Можете да изпратите това от борса като Bittrex или Poloniex и е добре да отидете, като използвате вашия Ripple Desktop Wallet.

Съветите за сигурност за приложението Ripple Wallet Desktop са да имате трудна за отгатване парола за приложението. Уверете се също, че имате ключова фраза и секретен ключ, изписани на лист хартия. Не запазвайте това на вашия компютър, ако компютърът ви бъде компрометиран, рискувате вашите монети Ripple.

Ledger Nano S


The Ledger Nano S остава най-сигурният начин за съхранение на криптовалути и поддържане на Ripple; това е добър избор, ако възнамерявате да запазите Ripples за инвестиции, а също и средство за парични транзакции.

Настройването на Ledger Nano S е лесно и необходимостта от генериране на вашите фрази за достъп на нива на устройството го прави отличен избор, тъй като информацията за вашата защита не може да бъде изложена. Транзакциите също се проверяват с помощта на двойните бутони на устройството, така че всеки, който не разполага с вашето устройство под ръка, не може да прехвърли нито една от вашите монети Ripple.

Портфейл Guarda

Guarda е портфейл с няколко валути, мултиплатформа и без попечителство, който позволява на притежателите на XRP лесно да съхраняват средствата си. Едно от основните предимства на този портфейл е, че той позволява на потребителите да се справят с голям брой цифрови активи в една и съща платформа. 

В момента освен XRP има над 40 различни цифрови валути, поддържани от портфейла на Guarda. Някои от тези криптовалути включват Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB) и много други. Няколко токена ERC-20 също се поддържат от този портфейл.

Физическите лица могат да започнат да използват този портфейл чрез разширение на Google Chrome, като използват мобилен портфейл, настолно приложение или своя уебсайт. Това означава, че те ще имат лесен за използване метод за обработка на техните виртуални валути. Потребителите могат да изпращат, получават, задържат или обменят своите XRP (и други крипто) чрез портфейла на Guarda. 

Според данни при условие от Trustpilot, 80% от потребителите на Guarda смятат, че портфейлът предлага услуги „Отлични“. Само 10% от отзивите, свързани с портфейла, се считат за „лоши“.

Въпреки че Guarda не е хардуерен портфейл, той осигурява подобрена сигурност на потребителите. Една от причините е, че тя не съхранява или изисква информация за притежателите на крипто. Информацията се съхранява от потребителя и той държи своите лични ключове. Това означава, че потребителите ще могат да контролират своите средства и да бъдат реални собственици на активите си. 

Криптовалутните борси по света са засегнати от различни хакове и атаки, които са довели до загуба на средства от потребителите. Ето защо държането на виртуални валути в портфейл, който не е попечител, винаги е най-доброто нещо. Притежателите на XRP ще знаят, че имат признат, лесен за използване и сигурен портфейл, за да съхраняват средствата си.

Разходи за транзакции в мрежата Ripple

Стандартната такса за транзакция, изисквана от мрежата Ripple за стандартна транзакция, е 0,00001 Ripples (XRP) и това понякога се увеличава поради изключително необичайно натоварване в мрежата.

Сега знаете как да поемете пълен контрол над своите криптовалути Ripple и най-добрите практики за тяхното опазване.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map