Топ 10 приложения за новини за мобилни криптовалути за 2018 г.

Познаването на текущите събития около любимите ви криптовалути е ключът към успеха на инвеститор или търговец на криптовалути. Опознаването „първо“ ви държи напред в играта. Повечето спадове и митинги са резултат от отлични и неблагоприятни новини около даден актив. Много просто, имате нужда от най-доброто налично приложение за новини за криптовалута. Но не се притеснявайте, ще ви покажем кои точно са най-добрите, за да не се налага да губите времето си, опитвайки ги всички.

Сега, по времето на смартфоните, няма извинения за това, че не сте в крак с времето. Така че насладете се на нашия подбран списък с най-добрите платформи, където можете да получите най-актуалните биткойни, алтернативна валута и блокчейн новини на едно лесно намиращо се място (и така можете да избегнете 40 отворени раздела).

Следните платформи за агрегиране на новини са всичко, от което се нуждаете, за да вземете разумни инвестиционни решения през 2018 г..

Монети, Лайв: Крипто пазарна капитализация

Криптовалутна пазарна капитализация на приложението Coins.live и ICO календар

The Монети.live Приложението е достъпно както на платформи Android, така и на Apple и е вашето приложение за крипто за всички неща. Можете да го използвате, за да проследявате цените на криптовалутите в реално време и да сте в течение с последните новини. Приложението разполага и с функция на портфолио, където можете да настроите и проследите инвестициите си. Екипът наскоро изпрати актуализация, която ви дава достъп до ICO календар.

Криптовалути – Цени, Новини, Стойност на портфолиото от Иво Стоянов

Търсите къде можете да следите цените на монетите, да получавате актуални новинарски събития и да следите стойността на портфолиото си на едно място? Това приложение за криптовалута може да е най-добрият ви избор.

Неговият лесен за използване интерфейс улеснява плавното превключване между трите раздела на приложението. Това е пазарна секция, която изброява всички цени на криптовалутите и ги класира по пазарна капитализация. Разделът за портфолио е може би най-лесният за използване на пазара. От вас се иска само да въведете името на монетата си и количеството, което притежавате; тогава прави своята магия. Актуализиране на вашите цени до пазарните и ви казваме колко струвате всеки момент.

Разделът за новини също показва текущи събития от най-добрите източници на новини за криптовалута по целия свят. Прочетете от Crypto Coin News (CCN), Coin Desk, Coin Telegraph, Use The Bitcoin и др.

Приложението може да бъде изтеглен от Google Play Store и се използва безплатно, без скрити такси.

Всички крипто новини от Crypto Dev

Друго отлично приложение за получаване на всичките ви новини за криптовалута на едно място. С приложението Всички крипто новини имате възможност да изберете кой сайт искате да четете вашите новини за криптовалута.

Всички Crypto News също отчитат няколко цени на монети в щатски долари и евро. С вас не е нужно да помните кой сайт да посетите, а само да имате Всички Crypto News приложение ви дава предимство да реагирате възможно най-бързо на пазарните условия.

Криптовалута Новини и съвети Bitcoin News APK App от Delta Forces

Друг лесен за използване Приложение за новини и съвети за криптовалута за мобилни телефони с Android. Това приложение върви една крачка напред, за да даде всичко, което трябва да знаете, на едно място.

Приложението включва най-добрите източници на новини за криптовалута в бранша. С над 30 най-добри източника на криптовалута можете да получите актуална информация за всичко, което се случва с всяка монета. С новини и съвети за криптовалута получавате и опции за опознаване на това, което ICO е активно в момента. Това може да бъде чудесна информация за тези, които влизат в проекти, когато е много евтино, най-често на етап ICO.

Crypto Crunch – Новини за криптовалута Bitcoin & Оценете от екипа на CADO

Приложението Crypto Crunch е популярно приложение за новини за криптовалути с висок рейтинг в магазина на Google App. Приложението актуализира потребителите с актуални новини в реално време.

Приложението ви предоставя незабавни актуализации на новини за криптовалута, актуализирани цени на монети и най-добър анализ на пазара на криптовалута от водещи експерти в бранша.

Страхотно за криптовалути и инвеститори, като им предоставя ежедневни новини за криптовалута от най-добрите източници, кара ги да избягват често срещани грешки при търговията и да получават информация от първа ръка за потребителите, която им дава отличен старт.

Търсите идеален спътник на пазара на криптовалути, за да получавате навременна информация за биткойн и други алтернативни криптовалути, Приложение Crypto Crunch е един от най-добрите избори.

Биткойн новини & Криптовалутни новини от Marwaha Labs

Това приложение ви носи най-новите актуализации в света на криптовалутите. Той използва емисия новини от различни източници, за да получава потребителите най-новите новини за биткойн и други алтернативни криптовалути в едно приложение.

Приложението групира актуализации по платформи, което ви кара да четете бързо от желаната от вас платформа по всяко време. Той също така филтрира от непрочетени актуализации на новини, така че не можете да прочетете една и съща новина два пъти.

В това приложение получавате и подробен анализ на цените на криптовалутата и дневните обеми. The Bitcoin News & Cryptocurrency News е безплатен за изтегляне и може да бъде изтеглени тук.

Cryptonomy Crypto Tracker от PIIYM Labs

Това е едно гише за всички ваши нужди от криптовалута. Можете да получите всякаква информация, от която се нуждаете, от новините до дискусиите на форума, до получаването на подходящо образование за инвестиции в криптовалута и много повече. Дизайнът е зашеметяващ и може лесно да бъде разбран от начинаещи.

В това приложение можете да четете новини за криптовалута, да наблюдавате пазарните цени, да управлявате портфолиото си от криптовалути и да обсъждате с равнодушни хора въпроси, свързани с криптовалутата..

Ако търсите място, където да бъдат удовлетворени всички ваши криптовалутни нужди, тогава тук е приложението, от което се нуждаете.

Новини на CryptoCoin & Събития от ZGTech

CryptoCoin News е приложение за криптовалута, което ви предоставя актуализации от широк спектър от нови платформи за новини за криптовалута. Той също така получава Twitter съобщения относно криптовалутите за своите потребители.

Освен новините, можете също да видите графики на цените на различни криптовалути и подробности за различни ICO.

Да следите всички новини и ресурси от цял ​​свят или да намерите всички анализи на едно място. Изтеглете това приложение.

CryptoFisher от All Tech Media Pvt. ООД

The Приложение CryptoFisher е по-организирано приложение за криптовалутни новини. Той групира актуализациите по категории монети. Така че, ако искате да четете актуализации за Биткойн, можете да ги прочетете всички на едно място.

Лесното за използване и леко приложение е лесно за работа за начинаещи. Неговата функция за push известяване предупреждава потребителите незабавно, когато се публикува вирусна актуализация.

С емисии от най-добрите източници на новини за криптовалута и r / Bitcoin, това приложение предоставя навременни новини на своите абонати.

Bitcoin News от Mdev EU

Bitcoin News представя най-новите новини от света на криптовалутите. Те филтрират най-популярните истории, само тези, които имат значение и се доставят на потребителите си. Има и тикер за BTC, ETH и ZEC за ваше удобство.

Приложението често се актуализира от източници като Bitcoin.com, Coin News Asia, Coin Telegraph и др. Последната актуализация на това приложение временно спира актуализациите, когато батерията ви падне под определен процент.

Биткойн новини е друг отличен избор, когато мислите за опция за софтуер за агрегиране на новини за криптовалута за вашето мобилно устройство.

Данни за пазара на криптовалута – приложение за пазар на монети от TooDoo Studio

И накрая, приложението Cryptocurrency Market Data ще бъде друго силно препоръчително приложение. Една супер характеристика на това приложение е способността му да задейства, за да определя пазарни цени. Тази функция е полезна и за дневни търговци и инвеститори. Той предупреждава потребителите, когато цената на актива пресича зададени цифри от потребителя.

Освен това получавате и всички основни функции на сайта за агрегиране на новини. Получавайте новини, доставяни от най-добрите криптовалутни сайтове до приложението в реално време.

С това приложение, можете да гледате любими монети и да видите как се справят на цена с течение на времето.

Заключение

Платформите за агрегатори на криптовалути не е задължително техните новини да се доставят на потребителите през повечето време. Но на повечето от тях, като тези, които изброихме по-горе, е разрешено да популяризират статии от водещи блогове за криптовалути в света.

С някои приложения, които имат някои допълнителни функции, вземането на инвестиционни решения е много по-удобно, отколкото преди. Потребителите могат да следят събития, да виждат цени и дори да разговарят с други ентусиасти на криптовалута в едно приложение.

Това носи на потребителите голямо облекчение от необходимостта да наблюдават от различни източници.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner