Ръководство: Как да закупите EOS токени на Binance

Въведение

The EOS blockchain платформата е за разработване на децентрализирани приложения, подобни на мрежата Ethereum. Това прави процеса на разработване на приложения в мрежата достъпен, като предоставя на разработчиците на приложения услуги и функции, които могат да използват. EOS потенциалът през 2018 г. е по-висок от всяка друга криптовалута.

EOS има потенциала да се превърне в една от най-големите и признати крипто мрежи в индустрията.

Платформата EOS стартира от Дан Ларимър, който е създателят на Steem и BitShares през 2017 г. Тя има за цел да обедини най-добрите характеристики на разнообразните технологии за интелигентни договори. Това е сигурността на Bitcoin и изчислителната мощ на Ethereum в една единствена платформа. Платформата е настроена да има мащабируеми децентрализирани приложения за ежедневна употреба.

Екипът на EOS предвижда да изгради блокчейн децентрализирана платформа за приложения, която е сигурна и лесно мащабируема до хиляди транзакции всяка секунда.

EOS токени са ERC-20 токени, които се разпространяват в мрежата Ethereum. В това ръководство ще ви научим как да купувате EOS от Binance Exchange.

В същото време EOS е една от най-напредналите и революционни мрежи в пространството, защото има уникален начин да се справи с предизвикателствата на управлението в децентрализираните системи. Ако искате да научите повече за EOS, можете да го направите в ръководството, което написахме за това какво е EOS.

Най-добър портфейл за EOS токени

Поради факта, че EOS е виртуална валута, за инвеститорите е много важно да имат сигурен портфейл за съхранение на EOS. Някои от най-добрите портфейли включват Infinito EOS Wallet, imToken Wallet, Ledger Nano S Wallet и много други като Exodus Wallet или Scatter EOS Wallet. 

Ако искате да знаете как безопасно да съхранявате вашия EOS, можете да прочетете нашето ръководство за най-добрите EOS портфейли на пазара.

Как да купя

Едно от най-добрите места за закупуване / обмен на вашите криптовалути е на Binance Exchange Платформа. Той е може би най-популярният от всички борси и също така има лесен за използване интерфейс.

Преди да можете да търгувате с вашите монети / токени на борсата Binance, трябва да сте регистрирани в платформата. Потвърждаването на вашия акаунт също така премахва някои ограничения, първоначално поставени от администраторите на платформата, но ако обменът ви е в умерен мащаб, трябва да се извърши само необходимата регистрация, която е да потвърди вашата регистрация чрез връзката, изпратена на имейл адреса, с който сте се регистрирали. много добре.

Binance е една от най-популярните и признати платформи на пазара на криптовалути. Борсата стана много известна поради голямото разнообразие от услуги, които предлага на потребители от цял ​​свят. 

Платформата не само предлага възможност за покупка и продажба на цифрови активи, но също така предлага услуги за стартиране на IEO, блокчейн мрежа, децентрализирана борса, наречена Binance DEX, и много други услуги, включително фондация, която събира дарения за хора в нужда. 


Ако се питате как да закупите EOS с помощта на Binance, нека ви кажа, че сте на правилното място. Само с няколко стъпки ще можете да придобиете необходимите цифрови активи по бърз и сигурен начин.  

Според данни, предоставени от CoinMarketCap, Binance регистрира обем на търговия от $ 853 милиона през последните 24 часа. Това позволи платформата да бъде 9-та по големина по търгуван обем от потребителите. 

Борсата ви позволява да купувате или продавате EOS с Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) и Tether (USDT). 

Създайте акаунт, като попълните формуляра на страницата за регистрация на Binance.

 • Регистрацията е ясна; трябва само да въведете валиден имейл адрес и защитена парола, която хората трудно могат да отгатнат. Можете да направите това, като щракнете върху тук.
 • Ще ви бъде изпратена генерирана поща, за да потвърдите, че сте се регистрирали в платформата. Влезте в пощата си и активирайте акаунта си. Това потвърждава вашата регистрация и стартира процеса ви на придобиване на EOS токени.

Изпратете няколко Ethereum или части от него на платформата Binance.

 • Сега, когато сте влезли в платформата, трябва да изпратите някои криптовалути към платформата. За да направите това, щракнете върху ФОНДОВЕ и след това връзките ОТТЕГЛЯНЕ НА ДЕПОЗИТИ в горната част на страницата.
 • Когато страницата се зареди, намирате Ethereum. Полето за търсене на страницата ви помага бързо да намерите монетата, която искате да депозирате.
 • Кликнете върху бутона ДЕПОЗИТ пред Биткойн и изчакайте да се генерира адресът на портфейла Ethereum. Този адрес е мястото, където искате да изпратите вашите Ether токени; изпратената стойност трябва да се появи в Binance най-много след няколко минути.
Сега можете да обменяте вашите етери за EOS токени на Binance Exchange.
 • Кликнете върху връзката EXCHANGE до логото на Binance, след което изберете опцията Basic link, която се появява.
 • В горния десен ъгъл на борсовата страница са изброени двойки, които се търгуват на борсата.
 • Намерете EOS / ETH сдвоете, щракнете и изчакайте малко графиката да се зареди.
 • В раздела „Купи“ на графиката за двойката първото поле показва стойността на ETH, която плащате за EOS.
 • Второто поле ви позволява да въведете сумата на EOS, която искате да купите.
 • Използвайте бутоните 25%, 50%, 75% и 100%, за да посочите броя на депозираните си средства, които сте готови да използвате за транзакцията. 100% използва всички ваши депозирани средства.
 • Последното поле показва броя на етерите, които плащате за транзакцията.
 • Щракнете върху бутона КУПЕТЕ EOS за обмен.

Binance също добави нова опция, която позволява на потребителите да купуват различни цифрови активи с помощта на кредитна карта. Това е най-лесният и бърз начин да придобиете виртуална валута, вместо да изпращате средства от друга борса. Това е и един от най-сигурните начини за това, тъй като не е нужно да отваряте сметки в други борси, да купувате цифрови активи там и да ги изпращате на платформата Binance. 

Трябва да имате вашите EOS токени след минута или две в съответния портфейл на борсата Binance.

Потребителите винаги трябва да съхраняват своите цифрови активи в сигурни портфейли, вместо да оставят средствата на борси за криптовалути, които обикновено са насочени от хакери и хакери. За да изтеглите средствата си, ще трябва да отидете на бутона „теглене“ на началния екран за борсата. 

След него ще трябва да въведете информацията за портфейла, който имате, по-специално за EOS. След като попълните исканата информация, ще можете да изтеглите средствата си. 

По време на писането на тази статия EOS е 8-ият по големина дигитален актив на пазара с пазарна оценка от 3,91 млрд. Долара. Всяка EOS монета може да бъде закупена за $ 4.22 на монета. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map