Преглед на CoinEx Exchange: Пълно ръководство

CoinEx exchange е китайска платформа за криптовалута, създадена някъде през 2017 г. Борсата разполага с широк спектър от активи за криптовалута, които потребителите могат да търгуват на платформата. Криптовалутите се търгуват срещу криптовалутите BCH, BTC, ETH и USDT.

Всичко за борсата за криптовалута CoinEx

Борсата също така пусна своята родна криптовалута, която може да се търгува срещу основните на платформата. Въпреки че борсата тепърва започва, в ход са плановете за изграждане на децентрализирана криптовалутна борса, която ще се захранва от CoinEx Token (CET).

Койнекс борса

Платформата е изградена с мисъл за потребителя – една от най-лесните за използване – дори начинаещ може да се придвижва около платформата, без да се нуждае от помощ. Също така, той е зареден с новаторски функции, които са пометили много потребители от краката им.

Някои страхотни предимства на борсата CoinEx

Широко разнообразие от криптовалути за търговия

CoinEx борсата има широк спектър от криптовалути (монети и жетони), от които да търгувате. Както бе споменато по-рано, тези криптовалути се търгуват срещу основните на платформата; криптовалутите Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Tether (USDT).

Ниски такси при транзакции

CoinEx обменя такси, само пазарите вземат 0,10%, но маркет мейкърите (дилър, който се задължава да купува или продава по определени цени по всяко време) не се таксуват за транзакции на борсата.

Бързи извънборсови транзакции

Платформата може да обработва транзакции ‘Over The Counter’ за бързо време. Това означава, че сделките на платформата не са ограничени до определени валути, но сделките могат да се извършват с помощта на криптовалути.

Силно защитена платформа

Борсата CoinEx изпълнява система за сигурност „Full Dimension Protection“. Платформата използва различни протоколи за осигуряване на различни аспекти на платформата. Можете да бъдете сигурни, че всички транзакции, свързани с плащания, обмен и преводи, извършени в платформата, са много сигурни.

Лесна за използване платформа за търговия с инструменти за предварително графики

Графиката на платформата улеснява търговците да анализират ефективно насоките на пазара, като използват усъвършенствани инструменти за графики. Потребителите могат също да навигират през различни двойки с прости щраквания.

Лесен за използване потребителски интерфейс

Както бе споменато по-рано, дизайнът е просто фантастичен. За разлика от някои други борси, CoinEx може да се използва и от опитни момчета и начинаещи. Ако можете да щракнете наоколо, можете да маневрирате по платформата.

Безплатни пари, насочващи приятели

CoinEx обменът на криптовалути предлага награди за препоръки на потребители, които използват техния код за препоръки, за да поканят други в платформата. Рефералите ще получат 20% върху таксите за търговия от тези, които са посочили.

Нещо повече, борсата CoinEx току-що пусна някои супер вълнуващи функции, както наскоро стартираха.

Търговско копаене

Борсата обяви своята концепция за „копаене, управлявана от търговия“, която помага при пускането на токените CET, които ще бъдат преразпределени на потребителите на платформата за търговия CoinEx.

Токен CoinEx

Всички такси за транзакции в платформата се изчисляват и конвертират в CET токени. Токените CET се разпределят обратно на търговците в зависимост от обема на транзакциите.

Борсата CoinEx използва прозрачен метод за разпространение на символи, тъй като всички събрани такси за транзакции и как те се разпределят се показват на сайта в реално време.

За да бъдат част от разпределението на монетите, потребителите трябва да бъдат проверени и само тези с минимум 100 символа CET ще получат дял от символите. Всички притежатели на токени ще получат дивидентите си в началото на следващия ден.

Как да бъда част от борсата

Регистрацията е просто ясна. Всичко, което се изисква, е активен имейл адрес за първата стъпка от проверката.

След като акаунтът е регистриран, тогава всеки потребител изисква да потвърди своите акаунти.

Също така е задължително потребителите да обвързват Google Authenticator и мобилния номер за по-добра сигурност на ниво акаунт.

Финални мисли на борсата CoinEx

Непрекъснато нарастващото търсене на криптовалути доведе до необходимостта от различни борси за криптовалути и ние ги имаме днес. Въпреки че редица от тях не отговарят на стандартите, няколко от тях предлагат авангардни технологии, предоставяйки най-добрите услуги на различни общности.

Въпреки че CoinEx обменът на криптовалути е сравнително нов на пазара, той за кратко време впечатли много търговци с най-модерните си технологии. Това, което също прави впечатление на борсата, е фактът, че има голям брой монети, които могат да се търгуват на платформата, и невероятно ниски такси.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner