Пълният списък с EOS Airdrops през 2018 г. [Актуализирано юни 2018 г.]

По време на airdrops, притежателите на токени / инвеститорите получават безплатни токени въз основа на конкретни критерии. Понякога те трябва да предприемат някои стъпки, за да заявят тези токени, но най-често притежаването на някои от необходимите символи ви дава право да станете част от airdrop и в този случай участниците трябва да държат фракции или цели EOS токени, за да заявят токен награди.

EOS Blockchain Platform

Платформата EOS, която досега работеше на блокчейн платформата Ethereum, сега пусна основната си мрежа, като замрази стари (ERC-20 версия) токени и разпространи новата версия, която в момента работи на официалната платформа EOS. Разработчиците на DAPPS също вече могат да разработват корпоративни приложения, които могат да решават реални проблеми с помощта на блокчейн.

Airdrops, за които да внимавате

Пускането на платформата EOS разкрива много въздушни капки през следващите няколко месеца. Тази статия ще ви държи в течение на тези събития и кога е вероятно те да се проведат. Следвайте инструкциите и няма да пропуснете нито едно от тях.

# 1 – Atidium Airdrop

Atidium dApp е приложение за управление на плащания и бюджет, което работи на блокчейн EOS. Това приложение е полезно както за физически лица, така и за организации, за да помогне за проследяването на бъдещите разходи и също така за подобряване на бюджетите.

Atudium ще пуска 900 000 токена към притежателите на EOS токени. Токените ще бъдат разпределени в съотношение 1: 1. Самолетът е планиран за 28 юни 2018 г.. Натисни тук да се присъедините към канала на Telegram, за да зададете какъвто и да е въпрос относно аеродинамиката.

# 2 – Cetos Airdrop

The Кетос Проектът има за цел да реши проблема със здравеопазването в света, създавайки децентрализирано решение за всички, дори и за тези в отдалечени места.

Токените ще се разпределят въз основа на съотношение 1: 1. Не са пропуснати и тези с по-малко от сто EOS токена. Всеки притежател на EOS токени трябва да получи някои CETI токени в портфейлите си.

Airdrop ще се проведе между юни и юли 2018 г..

# 3- Карти и Token EOS Airdrop

Този проект е развлекателна платформа, където създателите на съдържание могат да осигуряват приходи от своите произведения чрез вграждане на цифрово съдържание в колекционерски предмети.

Карти&Токени ще бъдат излъчени в края на юли. Токените ще бъдат разпределени на база съотношение 1:10. Това означава, че за всеки 10 държани EOS токена получавате CNT токен.


# 4 – Edna Airdrop

Проектът Ednation ще използва съществуващата архитектура на плана за таксуване и сетълмент на IATA, за да разработи алгоритъм за осигуряване на изключително билети за самолетни билети в реално време и да улесни резервацията и резервацията на хотели в световен мащаб.

Ако сте имали повече от 100 EOS токена преди моменталната снимка на Genesis, тогава не е необходимо действие, за да получите вашето въздушно кацане. Ако не, щракнете тази връзка. Всички регистрирани участници ще получат 150K EDNa токени на стойност $ 150 в определения им портфейл.

# 5 – EOSBet Airdrop

EOS Bet е онлайн платформа за хазарт, която приема ниски залози и предлага безплатни залози. Всички игри на платформата са доказано честни.

25 милиона токена EOSBET ще бъдат предадени до всички притежатели на EOS токени. Да проследим развитието в ефира, Натисни тук за да се присъедините към групата на телеграмите.

# 6 – EOS Cafe Airdrop

Това е децентрализирана общност, в която притежателите на токени (токенът Beans, който е естественият токен за платформата) си сътрудничат и споделят идеи, свързани с EOS.IO за по-нататъшни подобрения.

Airdrop е насрочен за юни 2018 г. Можете да следите напредъка по тях телеграма група да следват събитията, докато те се развиват.

# 7 – EOS Sports Bets Airdrop

Проектът се фокусира върху създаването на децентрализирана платформа, която улеснява залагането на спорт. Потребителите също така ще могат да намерят страхотни коефициенти и да определят залагания на платформата.

Airdrop е насрочен за 14 юни 2018 г. За да участвате, регистрирайте се чрез тази връзка. Регистрираните потребители ще споделят бонус от 1000 ESB монети следващата седмица. Можете да следите общността нататък Twitter, и телеграма.

# 8 – EOX Airdrop

Един от многото децентрализирани пазари, но един от първите, които работят на блокчейн EOS. Твърди се, че платформата улеснява глобалната търговия, позволявайки обмен на стоки и услуги за криптовалути, базирани на EOS.

EOX токени ще бъде излъчен някъде през юни. 900 милиона EOX токени ще бъдат прехвърлени в съотношение 1: 1 към притежателите на EOS токени.

# 9 – Everpedia Airdrop

Everpedia е децентрализирана енциклопедия, създадена за съвременния свят. Понастоящем платформата е на първо място по брой най-големи статии с над 6 милиона съдържание в мрежата.

Притежателите на EOS токени биха получили IQ жетони, родният токен на платформата Everpedia, на 15 юни.

# 10 – HireVibes Airdrop

HireVibes е децентрализирана платформа за търсещите работа. Платформата за краудсорсинг ще даде възможност на хората да получат работа на мечтите си, като ги свърже с работодатели в световен мащаб. Платформата е изцяло децентрализирана и ще се управлява от общността.

Airdrop е определен за 3-то тримесечие на 2018 г.. Натисни тук, регистрирайте се, за да получавате актуализации, когато събитието се приближи.

# 11 – HorusPay Airdrop

Децентрализиран глобален портал за заплати, който ще позволи на компаниите да обменят частни криптирани данни с доставчици на заплати, използващи технологията blockchain.

Airdrop е насрочен за 30 юни 2018 г. Притежателите на EOS токени ще получат съотношение 1: 1 за държаните EOS токени. За да знаете повече, Натисни тук за да се присъедините към групата на Telegram.

# 12 – KEOS Airdrop

KEOS е децентрализирана общност, която се управлява от конституция с Токен KEOS притежатели и други членове на борда, гласуващи и създаващи действащи правила, които управляват операциите на платформата.

Airdrop е настроен за 15 юни и притежателите на EOS токени ще получат съотношение 1: 1 за всички държани EOS токени. За да се класирате, трябва да притежавате над 100 EOS токена в портфейла си.

# 13 – Airdrop на лабораторна книга

Това е децентрализирана платформа за блокчейн за изследователи. Участниците в платформата получават конкретно количество токени за принос в платформата.

Airdrop е насрочено за 21 юни 2018 г. Токените, които ще бъдат разпределени, ще бъдат в съотношение 1: 1 за всички притежатели на EOS токени. Повече информация може да бъде намерена тук

# 14 – MEET.ONE Airdrop

MEET ще бъде порталът за услуги на платформата EOS, предоставящ най-добрите услуги. Платформата ще помогне на потребителите да управляват и обменят EOS активи с лекота.

Airdrop ще се проведе някъде през юни 2018 г. За да научите повече, Натисни тук за да се присъедините към телеграм група.

# 15 – ONO социална мрежа Airdrop

Децентрализирана платформа за социални медии. Най-голямата платформа с отворен код и безплатна за използване за новото поколение.

Някъде през юни ще има излъчване за притежателите на EOS токени. Токените ще се разпределят въз основа на съотношение 1: 1. Повече информация може да се получи от техния Средна страница.

# 16 – Търсачи Airdrop

The Prospectors е мултиплейър онлайн платформа за игри в реално време, която се захранва от EOS.

Ще има мини спад, при който 10 000 души ще могат да спечелят до 40 PGL токена всеки. Можете също така да получите допълнителни 10 PGL токени за насочване на ваш приятел и допълнителни 30 PGL токени за проследяване на тяхната страница в Twitter.

За да се класирате за airdrop, абонирайте се за телеграма група преди 30 юни за участие в общностния чат преди определената дата.

# 17 – Скатер Airdrop

Scatter разработи един от най-напредналите проекти, който ще осигури лесен начин за подписване на транзакции и предоставяне на лични данни, защита на ключове и ненужна информация.

Scatter Airdrop е насрочен за 15 юни. Airdrop ще се разпространява въз основа на крайната снимка на EOS генезиса. Всички квалифицирани потребители ще получат 40 RIDL токена.

# 18 – Trybe Airdrop

Trybe е изградил платформа за актуализиране на криптовалутите и свързаните с тях събития. Можете също така да бъдете част от платформата и да получавате плащания за вноските си.

Airdrop ще се проведе по-късно през август 2018 г. Можете регистрирам на сайта, за да сте в течение с това как се развиват нещата.

# 19 – YAIR Airdrop

YAIR (Вашето изкуство е реалност) предоставя платформа, която приема стойността на изкуството и го осигурява с помощта на блокчейн технология, което го прави достъпно за глобална аудитория, която е колекционери, търговци и ентусиасти.

Въздушното кацане е планирано за третото тримесечие на годината и ще бъде в съотношение 1: 2. Притежателите на EOS токени ще получат 1 YAIR токени за всеки 2 държани EOS токена. Ще бъдат разпределени общо 0,5 милиарда токени.

# 20 – KARMA

The Карма проект е разработена, за да стимулира потребителите да правят добро в света. За да правите добро, получавате жетони KARMA.

Токените Karma ще бъдат разпространени във второто тримесечие на 2018 г. Снимката на EOS Genesis Block, направена на 2 юни 2018 г., ще бъде използвана за разпространение на токените Karma сред притежателите на EOS в съотношение 6: 1. За всеки 100 EOS токена, които имате, получавате 600 KARMA токени, когато се разпределят. Ще бъдат разпределени общо 5,4 милиарда токени.

# 21 – CryptoWizard Airdrop

The CryptoWizard е по-скоро колекционен базов маркер. Те са закупени, спечелени и продадени на търг в блокчейна. Но основната причина да съществуват е да бъдат получавани като виртуални подаръци в реални турнири.

CryptoWizard ще бъде един от първите проекти, стартирани на платформата EOS MainNet. Ще има и излъчване за тези, които се регистрират на уебсайта Wizard.One. Всичко, което е необходимо, е да въведете адреса на EOS портфейла си и валиден имейл, за да получите съветник.

# 22 – EON Airdrop

EON се казва, че е интелигентна, високоскоростна разпределена мрежа, която определя набор от разпределени протоколи, които решават проблема с текущата блокова верига.

Следователно излъчването се очаква някъде през юни и тези, които имат над 100 EOS токена по време на Genesis Snapshot, са квалифицирани за това излъчване. Airdropped жетоните ще бъдат в съотношение 1: 1.

# 23 – Кухни Airdrop

PodOne ще стартира първият в света пазар за кол блок център, наречен Qubicles. Тази платформа ще събере служители и агенти от цял ​​свят, използващи децентрализираното dApp в EOS блокчейн мрежата.

Излитането на Qubicles ще бъде в две фази. Общо 24 милиона Qubicle (QBE) са заделени, за да бъдат разпределени между притежателите на EOS токени, които имат по-малко от 100 000 токена като баланс. Втората фаза на авиокомпанията ще бъде разпределението на 1 милион Qubicle (QBE) токени на притежателите на сметки с над 100 000 като EOS баланс.

# 24 – IRYO Airdrop

IRYO платформата изгражда платформа, която да помогне за защитата на медицинските записи с помощта на блокчейн технологията. Използвайки архетипове openEHR, пациентите могат лесно да се придвижват със своята медицинска история.

Платформата ще излъчва своите токени към притежателите на EOS токени по всяко време от юли 2018 г. Всичко, което се изисква, ще бъде вашият портфейл EOS токен и телеграма.

# 25 – GiveyNation Airdrop

GiveyNation е dApp, създаден и работещ на платформата за блокчейн EOS. Децентрализираното приложение цели да сложи край на нечестността в благотворителния сектор. Това приложение ще направи процеса за набиране на средства лесен и прозрачен при всяка транзакция, записана в публична книга.

Снимка за това въздушна капка е планирано за юни, но правилното излитане е чак до четвъртото тримесечие на 2018 г. GiveyNation жетоните ще бъдат разпределени в съотношение 1: 1 за всички притежатели на EOS токени.

Звуково предупреждение

Имайте предвид, че не всеки проект може да се окаже реален в края на деня, така че трябва да направите проучване и да се чувствате свободни да отидете с проекти по ваш избор. Също така трябва да бъдете внимателни, докато изпускате информацията си, докато се регистрирате в някои проекти.

Заключение

След като стартира основната мрежа на EOS, първата, базирана на блокчейна Ethereum, беше замразена заедно със своите токени. Също така имайте предвид, че не можете да държите тези жетони, докато не бъдат разработени портфейли, съвместими с основната мрежа.

Можете да закупите EOS и да ги съхранявате в безопасен портфейл от Обмен на Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map