Най-интересните 5 следващи капки – всичко, което трябва да знаете, за да участвате

Криптовалутният въздух е когато блокчейн платформа разпространява безплатни криптовалутни монети или токени на платформата на своята общност въз основа на определени критерии.

За да участвате в тези криптовалутни въздушни капки, често се изисква да държите цяла или части от действителния токен или токени в блокчейна, който платформата изпълнява в определения си портфейл.

Раздаването на Airdrop обикновено е по този начин; в точно определено време, което ще бъде обявено, проектът ще направи моментна снимка на състоянието на блокчейна, която разкрива сметките и салдата им по това време. След това на притежателите на токени се дава определено количество монети / токени, както е обявено. Тези въздушни капки се разпространяват на няколко блокчейна, но Ethereum и проектите на Ethereum blockchain са известни с получаването на airdrops.

Ето въздушни капки, за които трябва да внимавате през следващите месеци на 2018 г..

Калисто Еърдроп

Проектът Callisto е блокчейн технология, която работи на Ethereum Classic протокол. Той въвежда студено залагане, което възнаграждава притежателите на CLO токените в неговата блокчейн.

С проекта Callisto, който скоро ще бъде стартиран, салдата на Ethereum Classic в блок 5500000 ще получат същото количество CLO токени за всяка държана монета на Ethereum Classic (ETC). Това означава, че притежателите на Ethereum Classic получават 1 токен Callisto (CLO) за всеки ETC токени, които имат в сметките си.

Нямаме информация кога ще се осъществи това излитане, но можете да наблюдавате напредъка чрез Ethereum Classic Block Explorer да се знае кога височината на блокчейн достигне 5500000. Според някои изчисления блокът ще бъде мой в рамките на 5 март 2018 г..

Вълни Airdrop

The Платформа за вълни е блокчейн платформа с отворен код, разработена и управлявана от Waves Platform AG. Платформата позволява на потребителите да стартират свои собствени жетони за криптовалута.

Платформата Waves също има съобщи че ще има излъчване до адресите на портфейлите на притежателите на Waves Community Token (WCT). Това излъчване е насрочено за 22 февруари 2018 г..

За да получат самолета, притежателите на WCT трябва да следват следните насоки:

  • Трябва да генерирате портфейл с вълни с букви B, C и H. Той може да бъде във всякакъв ред.
  • След създаването на портфейла трябва да прехвърлите закупените от вас Waves Tokens там.
  • Разпределението на монети BCH (Bitcoin Cash) ще се основава на техните запаси от WCT.
  • Ако отделните адреси съдържат буквите B, C и H, в този ред тези адреси ще получат двойно изплащане. Старите адреси със споменатите букви в правилния ред също са допустими.

Coinlancer Airdrop

Coinlancer е децентрализиран пазар на труда за свободни професии, изграден върху Мрежа на Ethereum. Това позволява на фрийлансъри да рекламират своите умения пред клиенти по целия свят, а също така дава възможност на клиентите да се срещнат с някой, който може да предоставя услуги, които искат ефективно и на добра цена.

Coinlancer покани нови и съществуващи притежатели на токени да участват в авиокомпанията, която започва от 24 януари 2018 г. до 30 април 2018 г..

Участниците, закупили токени Coinlancer до 21 февруари и ги държат до 30 април, имат право да получат бонус Coinlancer Airdrop 1. Тези, които вече са притежатели, също могат свободно да купуват повече и да държат през посочения период от време, за да поискат и бонуса.

Разпространението на жетони ще започне на 1 май 2018 г. и ще продължи до 15 май 2018 г. Общо 3 милиона Токени на съучастници (CL) ще бъдат разпределени между тези, които отговарят на условията за излъчване, тъй като те получават пропорция от броя на жетоните, които са държали през периода на кампанията.

EOS Airdrop

EOS е блокчейн платформа, която позволява разработването на децентрализирани приложения (DAPPS), която е подобна на Ethereum по функция. Той предоставя набор от услуги и функции, които децентрализираните приложения използват.

Everipedia, от друга страна, е първата децентрализирана енциклопедична платформа в блокчейна EOS. Те обявиха бъдещо излъчване на своите токени пред притежателите на EOS.

Не са предоставени конкретни подробности за аеродинамиката, но е добре да се знае, че EOS аеродинамиката скоро ще бъде предоставена на притежателите си. Според CoinMarketCal, излъчването ще се проведе на 28 февруари или дори преди това.

Онтология Airdrop

Онтология (ONT) е блокчейн и разпределена мрежа от счетоводни книги, която съчетава проверка на самоличността, обмен на данни, сътрудничество на данни, протоколи от процедури, общности, атестация и други специфични за индустрията модули.

Те обявиха, че ще има раздаване на 20 милиона ONT токени за притежателите на NEO токени. Снимка на аеродинамиката ще бъде направена на 1 март 2018 г., за да се знае кой е квалифициран за тази аеродинамика.

За всеки NEO проведено, 0,2 ONT токен ще бъде излъчен до определените портфейли. 0.1 ONT се предоставя незабавно, а останалите 0.1 ONT ще бъдат пуснати на по-късен етап.

Сега имате необходимата информация за някои предстоящи безплатни токени, които можете да държите дълго време или да продадете за реални пари.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner