Какво е VeChain Coin (VET)? Всичко, което трябва да знаете за Vechain

VeChain е създадена за първи път през 2015 г., което я прави една от най-старите компании в блокчейн индустрията. Базираната в Сингапур децентрализирана платформа за интелигентни договори е фокусирана върху подобряване на процеса на управление на веригите за доставки. За да направи това, екипът проектира бизнес приложения, които могат да бъдат внедрени в изобилие от запаси.

Проектът наскоро спечели голямо внимание от големите инвеститори, с различни предложения за обещаващи партньорства. Въпреки това, дори преди най-новите колаборации на VeChain, тяхното блокчейн приложение вече се използва от няколко компании в отрасли като селско стопанство, винопроизводство и луксозни стоки.

В допълнение, VeChain също скоро ще има ребрандиране, което ще доведе до промяна на името му от VeChain на VeChain Thor VET. Това надстройване ще направи блокчейнът VeChain да има функционалности, подобни на тези на платформата Ethereum.

Технологиите зад VeChain

Платформата

VeChain предлага децентрализирана платформа, на която фирмите могат лесно да си взаимодействат и да сключват сделки помежду си, без да е необходимо участие на трети страни. Компанията VeChain има за цел да създаде операционна платформа, посветена на бизнес решения, която може да осигури до 10 000 транзакции в секунда.

vechain платформа

Тяхната цел е да променят начина на управление на веригата за доставки в момента, като го включат в своята блокчейн платформа. Компанията също така планира да разреши dApps и ICO в екосистемата, както и IoT (Internet of Things) проекти. Всички тези промени предполагат, че VeChain се стреми да се превърне в цялостна блокчейн платформа, посветена на корпоративни решения.

Сигурността на платформата се поддържа чрез използването на мрежови възли. Тези мрежови възли могат да се управляват от фирми и организации, които допринасят пряко за екосистемата. Мрежовите възли предлагат услуги, които включват проверка на качеството и услуги на портфейла. Те дори могат да служат като частни доставчици на услуги за управление на ключове.

Случаи на употреба

Използвайки комбинация от блокчейн технология и техните собствени интелигентни чипове като RFID и сензори, VeChain позволява на производителите да проследяват продукти с уникални характеристики по време на техния жизнен цикъл.

Следователно, чрез включване на блокчейн технологията в IoT устройства, платформата помага за подобряване на контрола на качеството и методите за логистика, като опростява процеса на проследяване на продукти.

VeChain предлага ефективно решение на реалния въпрос за удостоверяване и идентифициране на фалшиви продукти чрез разработените им технологии, като помага както на производителя, така и на потребителя да провери стоките чрез цифровизация на активите.

Екипът

Съни Лу е главен изпълнителен директор на фондацията VeChain и вече се превърна във важна фигура в блокчейн пространството. Преди да създаде VeChain, той е съосновател на китайския интернет стартъп, който разработва Qtum, много важен цифров актив в крипто пространството. Преди това е бил главен директор и главен оперативен директор на Louis Vuitton China.

Екипът зад VeChain се състои от над 90+ служители, повечето от които са разработчици. Главният технологичен директор Gu Jianliang има над 18 години опит в области като мобилни устройства и IoT областта и е създал над 100 патента в няколко технологични области.


Кевин Фън е главен оперативен директор на фондация VeChain. Фън е участвал активно в много технологични проекти през своите 12 години, работейки за партньора на VeChain, PWC, като консултант и консултант по увереност. И накрая, има техният финансов директор Jie Zhang, който има богат ИТ опит, както и опит в голямо разнообразие от технологични области.

Относно VeChain Thor

Vechain обяви актуализация на проекта си, известен като „VeChain Apotheosis Part II: THOR Power Forged“. Актуализацията трябва да се осъществи през второто тримесечие на 2018 г. Това ребрандиране от VeChain на VeChain Thor ще превърне компанията от проект за управление на веригата на доставки в пълноценни корпоративни dApp решения.

Мрежата ще използва два собствени маркера за вътрешните си операции:

 1. VeChain Token (VET) (Понастоящем известен като VEN) – криптовалута, която ще се използва като плащане в екосистемата на блокчейн VeChain.
 2. Тор мощност (THOR) – токен, който ще се използва за изпълнение на интелигентни договори и стартиране на приложения в блокчейн THOR.

Фондация VeChain

Фондацията VeChain е отговорна за изграждането на мрежата заедно с обработката на технологичните изследвания и разработки. Фондацията насърчава и подкрепя партньорствата с предприятия и бизнеси, които искат да използват технологията на блокчейн като услуга.

В момента VeChain участва в партньорства със следните предприятия и компании:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • Китайски еднорог
 • Насочени вносни стоки
 • DNV GL
 • eGrid Консултинг Ко.
 • Fanghuwang
 • Healthcare Co Ltd
 • Хиперледгер
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd
 • Kuehne & Нагел
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Сингапур и Китай)
 • Рено
 • Ксиамен Иннов Информационни технологии ООД
 • Китайска държавна администрация за монопол върху тютюна
 • Китайска национална тютюнева корпорация

Относно маркера VeChain

Платформата използва свой собствен естествен токен, известен като VeChain Tokens (VET). Тези символи ще бъдат използвани като GAS, необходими за изпълнение на интелигентни договори. В допълнение към това, ПОО също ще бъдат използвани за стимулиране на потребителите, тъй като жетони ще бъдат дадени на мрежови възли, които подпомагат екосистемата чрез тяхната работа.

vechain token

Цената на Vechain достигна рекорда за всички времена през януари 2018 г., надминавайки стойността от $ 9, с ръст от над 4000%, откакто беше регистрирана за първи път на борсата. На ICO стойността на VEN беше само $ 0,24. Цената на Vechain започна да расте през декември и сега се търгува на стойност $ 3,32. Очаква се цената на Vechain да скочи в стойността си след второто тримесечие на 2018 г..

Портфейли за ПОО

Понастоящем няма портфейл, предназначен изключително за VET / VEN съхранение. Компанията обяви, че портфейлът ще бъде пуснат през второто тримесечие на 2018 г. Дотогава, тъй като VEN е ERC-20 маркер, можете да го съхранявате във всеки портфейл, съвместим с Ethereum, като MyEtherWallet, Mist и MetaMask.

Къде можете да закупите ПОО?

Докато VeChain (VEN) премина към (VET) след актуализацията на Thor, много борси все още трябва да актуализират списъка си. VeChain (VEN / VET) е достъпен за закупуване от LBank, Binance, Bithumb, Huobi и много други, на които можете да намерите CoinMarketCap (CMC).

Токенът може да се търгува за BTC, BCH, ETH, BNB, INR, USD, USDT, KRW, LA и TRY. Понастоящем VEN се оценява на $ 3,80 USD, с пазарна капитализация от $ 1,996,527,284 USD и има циркулиращо предлагане от 526,047,017 VEN от общо предлагане на 873,378,637 VEN.

Присъда

VeChain предлага на бизнеса от различни индустрии решения, базирани на блокчейн, за техните оперативни проблеми. С нарастващия списък на високопоставени партньори, VeChain е на път да се превърне в много търсена услуга, използвана за обработка и контрол на продуктите.

Допълнителен контакт и информация:

Уебсайт на VeChain: www.vechain.com

Официален Twitter на VeChain: https://twitter.com/vechainofficial

VeChain weibo: @ 唯 链 基金会 _VeChainFoundation

Официален акаунт в WeChain в VeChain: 唯 链 VeChainFoundation

VeChain Reddit: https://www.reddit.com/r/Vechain/

VeChain Github: https://github.com/vechain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map