Какво е Steem – как блогърите могат да печелят повече от $ 100 на ден

Криптовалутите не отиват никъде, всъщност те са тук, за да останат и да революционизират всичко около себе си, като случая със социалните медии; поле, в което криптовалутите се опитват да влязат от известно време.

Очевидно чакането е приключило и нахлуванията в социалните медии са реалност сега със социалната мрежа Steemit, платформа, базирана на блокчейн, която освен че предоставя на потребителите си поверителност, която никоя друга платформа все още не е доставила, тя им дава и невероятни предимства, включително пари.

Разбира се, тъй като работи с помощта на блокчейн технологии, платформата функционира по децентрализиран начин, функция, която много потребители оценяват.

Но това дори не е върхът на айсберга. За разлика от стартиране на собствен блог, най-добрата част за Steemit е, че всеки път, когато публикувате нещо в мрежата, можете да получите възмездие за това (и то красиво).

Обезщетението, което мрежата ви предоставя, се основава на гласовете, които съдържанието, което споделяте, получава, така че всъщност колкото повече гласове получавате, толкова повече пари печелите.

Естествено, това ни кара да вярваме, че по-голямо количество последователи биха гарантирали донякъде по-голям брой гласове и съответно спечелените пари. Но истината е, че това не работи по този начин, не всички последователи всъщност коментират или гласуват всяка публикация, така че най-добрият изход е да споделяте висококачествено съдържание.

Най-добрите съвети за печелене на пари с помощта на мрежата Steemit

 • Единственият ключ да се ангажирате с последователите си и да имате гаранция, че ще получите гласове или коментари от тях, е чрез споделяне на ценно съдържание, информация, която наистина може да представлява интерес; така че помислете добре и се уверете, че имате отлично съдържание за споделяне.
 • Уверете се, че следената от вас дейност е точна, което означава, че не следвайте хора, чието съдържание не взаимодействате, това поставя в позиция на неорганичен последовател. По същия начин, не следвайте огромно количество хора, въпреки че това може да ви помогне да имате и голям брой последователи, не през цялото време, когато работи.
 • Обърнете подходящото внимание на вашата емисия новини и никога не забравяйте да взаимодействате с последователите си, всяко взаимодействие ще ви гарантира чудесна връзка с тях. Помислете внимателно за съдържанието и как да взаимодействате с него; коментирайте, гласувайте и проницателно уважавайте.
 • Продължавайте да взаимодействате, без значение кой според вас чете, ако поддържате честотата, с която публикувате съдържание, както и качеството, със сигурност някой ще прояви интерес.
 • Използвайте предимствата на SteemIt.chat, чрез тази платформа можете да насърчите последователите си да сътрудничат на вашето съдържание, да взаимодействат с техните публикации или дори да коментират чужди.

Какви са тайните за печелене на 100 долара всеки ден със Steemit?

 • Предоставяне на висококачествено съдържание: Можете да публикувате толкова материали, колкото желаете, по този конкретен въпрос не е установено правило, затова, създавайки десет публикации на ден, може да спечелите фантастичната сума от 100 долара и потенциално 700 долара тази седмица. Чудесен съвет, който може да ви помогне да накарате хората да прочетат всичките ви 10 публикации, е да създадете поредица от съдържание. Така че по същество всяка публикация би била свързана с предишната, което гарантира, че ако вашият последовател прочете първата и сте успели да привлечете вниманието й, този последовател потенциално ще прочете и следните.
 • Бъдете възможно най-активни: Имате шанс да печелите от $ 50 до $ 100 на ден, единственото нещо, което трябва да гарантирате, е да останете активни, най-много, което можете. Чрез взаимодействие, коментиране или гласуване можете да получавате разумен доход всяка седмица, просто имайте предвид, колкото повече оставате на платформата, толкова по-добре.
 • Използвайки престижа на високото SteemPower: SteemPower е цифрата, която платформата използва, за да определи доколко сте влиятелен в мрежата, ако имате висок SP вашите гласове имат по-голяма стойност, което означава, че помагате на други да печелят повече и същото важи и за вашите награди. По този начин се получава много благоприятно да имате SP в портфейла си над числото 500; този факт ще ви сътрудничи изключително много с вашите печалби в мрежата.
 • Поддържане на увеличаване на броя на последователите: Вашите последователи трябва непрекъснато да растат и най-добрият начин да го направите е чрез публикуване на висококачествено съдържание. Когато последователите ви се включат във вашите публикации, те са по-склонни да искат да си взаимодействат с тях, което е основният принцип за спечелване на повече последователи и печелене на повече пари.
 • Приятно участие: По-вероятно е да успеете да привлечете последователите със своето съдържание, ако наистина се наслаждавате на това, което правите. Като пишат съдържание, което искрено оценявате, хората ще усетят честността във всяка една от вашите публикации. Продължавайте със смислените разговори и проверявайте дали емисията ви с новини винаги е еднаква, като правите това, ще бъдете на прав път.
 • Поддържане на активна курация: Активното куриране е от решаващо значение за вас, за да продължите да печелите добри пари, така че по-добре инвестирайте качествено време, като идентифицирате кои са основните характеристики на висококачественото съдържание и, разбира се, не забравяйте да научите как да курирате, това е кодът за взаимодействие на Steemit.

Работете усилено – Ключът към създаването на SteemIt (полезен инструмент)

Не разбирайте погрешно SteemIt и ползите ще бъдат невероятни за вас. Работата на платформата може да се разглежда като просто нещо, което трябва да се направи, но всъщност изисква много страст, решителност и постоянство.

Ако приложите всяка една от препоръките, изброени по-горе, може би скоро ще наваксате със ставка от 100 долара на ден и ако се напъвате достатъчно, можете да получите сигурен доход извън социалната платформа.

Дали това отнема малко или много работа зависи изцяло от вас, способностите ви за създаване, вашето взаимодействие, вашето време и отдаденост.

Но със сигурност това може да е мечтаната работа, за която сте искали … И така, какво чакате? Започнете да създавате от сега нататък най-ангажиращото съдържание, цялата общност на SteemIt ви очаква.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner