Какво е Komodo (KMD)? Всичко, което трябва да знаете

Ежедневното покачване на броя на криптовалутите е довело до над 1500 монети и токени, които имаме на пазара към днешна дата. Въпреки че е трудно да се каже кой проект ще успее и до каква степен. Малко проекти привличат вниманието на инвеститорите въз основа на различни критерии. Някои алткойни са се справили отлично въз основа на факта, че екипът за разработки зад тях някога е участвал в други успешни проекти, а някои само заради характеристиките му за сигурност. Но каквато и да е причината, Комодо е криптовалута, която се оказа страхотен проект, базиран на характеристиките си за сигурност. Ще опознаете всичко за платформата Komodo, и е роден знак, KMD, портфейли, къде да купя KMD, на екип зад проекта, залагане, и всичко между тях.

Какво е Komodo?

Komodo е второ поколение блокчейн потомък на блокчейн Bitcoin. Това е вилица на Zcash, която беше вилица на биткойн.

Komodo е проект за криптовалута, който е фокусиран върху предоставянето на анонимност чрез доказателства за нулево знание (zkSNARK) и сигурност чрез Забавено доказателство за работа (dPoW) протокол, който използва характеристиките на хеш мощността на блокчейн биткойн. Платформата също така позволява на тези, които искат да стартират своята блокчейн платформа, да внедрят това с лекота. Блокчейнът Komodo се състои от 5 ключови компонента, интегрирани в платформата, което го прави най-добрият избор.

АГАМА

Мулти портфейл за криптовалути. В момента портфейлът е в етап на разработка, но предлага много уникални функции. Agama Wallet позволява на потребителите да изпращат и получават множество криптовалути, позволявайки на потребителите да превключват между режимите за сигурност, които той прилага. Има планове за интегриране на инструменти като DEX (децентрализирана борса за ликвидни криптовалути) и PAX (фиксирана борса за активи) за фиатни валути. Обменът на монети ще внедри атомни суапове.

BARTERDEX

Децентрализиран обмен на платформата Komodo, който прилага атомни суапове на SPV (опростена проверка на плащанията) и местни / стандартни клиенти. Смята се, че това е най-добрата криптовалутна платформа, която позволява децентрализиран обмен на алткойни и цифрови валути.

JUMBLR

Той използва анонимните функции на zkSNARK на Komodo, за да предостави услуга, която е по-ефективна от другите централизирани връстници, и не изисква от потребителите да се доверяват на някой посредник със своите монети. Той е вграден в Komodo и не изисква централизиран сървър за постигане на Jumblr последователност.

АКТИВИ

Тези токени се използват като криптовалути, а също и за съхраняване на данни в блокчейна. Assetchains се различават от системата за прокси токени, използвана от други платформи, Assetchains са независими blockchains в своите права.

ЧИПС

Това е вътрешен компонент на проекта Komodo. Казват, че чиповете са единствената монета, която ще внедри Segwit и Lightning Network (LN).

Характеристики и предимства на екосистемата Komodo

Сигурност

Сигурността на Komodo се постига с протокола dPoW (забавено доказателство за работа) и нотариално заверени възли. На Komodo всяка транзакция получава същото ниво на сигурност. Допълнителният слой на сигурност се постига чрез нотариално заверени възли, които са избрани от притежателите на кодовете на Komodo. Този възел гарантира, че веригата, прикрепена към Komodo, остава непокътната и също така помага за намаляване на трудността при копаене на платформата Komodo.

Атомни суапове

Komodo позволява прехвърлянето на средства между портфейли и криптовалути с лекота и без никакъв риск за сигурността.

Фиксирани активи

Платформата позволява на разработчиците да прикрепят своите търговски активи, за да ги стабилизират заедно с фиатни валути като доларите. Фиксирането на активи върху стабилни валути намалява нестабилността и цената на този актив.

Мулти портфейли

Платформата Komodo предлага разнообразни портфейли на своите потребители и разработчици. Тези портфейли могат да бъдат изтеглени от всяка налична операционна система. В допълнение към портфейлите за настолни компютри, Komodo предлага и хартиения портфейл, който е криптиран офлайн и е съвместим с хардуерни и софтуерни портфейли.

Основната цел на Komodo е да децентрализира издаването, обмена и разпространението на монети и монети. Komodo също така предоставя платформа за децентрализирани приложения и корпоративни блокчейн решения и постигна целта си чрез въвеждане на ненадеждна екосистема в крипто-света.

Платформата Komodo използва криптовалутата с отворен код на Komodo за извършване на прозрачни, частни, анонимни и заменяеми транзакции. След това те са защитени с помощта на блокчейн протокола на Биткойн.

Родният жетон, KMD

The KMD (Комодо) е родният токен на блокчейн платформата Komodo. Той позволява анонимни транзакции и притежания в екосистемата.

Ще има общо 200 милиона налични монети. Общо 100 милиона бяха настроени и 90 милиона разпределени в ICO. Останалите 10 милиона бяха задържани за бъдещо развитие на платформата Komodo.

Комодо съвместими портфейли

Криптовалутните портфейли са софтуерни програми, които съхраняват публични ключове и също така взаимодействат с различна блокчейн, за да позволят на потребителите да изпращат и получават криптовалути, да следят баланса си. Различните цифрови валути имат своите съвместими портфейли, а някои портфейли съдържат множество криптовалути. Ето портфейлите, съвместими с Komodo.

Ledger Nano

Това е хардуерен портфейл за множество криптовалути, но поддържа жетоните Komodo (KMD). Хардуерните портфейли са безопасни за съхраняване на монети / жетони като частни ключове, генерирани криптирани и съхранени в устройството.

Портфейл Агама

Това е официален портфейл, разработен от екипа зад Komodo за токени KMD. Портфейлът за настолен компютър има вграден обмен и поддържа и други крипто монети. Този портфейл се използва за залагане на токени KMD и печалба годишно. Предлага се за операционни системи Windows, Mac и Linux.

Хартиен портфейл Komodo

С хартиения портфейл Komodo можете да отпечатате вашия KMD адрес и частни ключове. Софтуерът, който генерира частни ключове, са програми, базирани на клиенти, което означава, че разработчиците нямат представа кои частни ключове се отпечатват и от кого. Хартиените портфейли са донякъде безопасни, стига да ги държите далеч от обсега, тъй като загубата на хартия означава загуба на вашите криптовалути. Ако удобно използвате хартиения портфейл, можете Натисни тук за да получите такъв за себе си.

Къде да купя криптовалута KMD?

KMD е регистриран на някои борси; Binance, Bittrex, Upbit, Vebitcoin, Криптопия, BarterDEX, HitBTC, Криптокс, CoinExchange, и ShapeShift. Най-добрият начин за закупуване на KMD е да се обменят други криптовалути за него.

Екипът зад проекта Komodo

Komodo е разработен от екип програмисти, оглавяван от някой с псевдоним jl777. Той е водещ разработчик на проекта Komodo и също така е участвал в разработването на протокола Zcash. Други ключови членове на проекта можете да видите по-долу:

Залагане на KMD токени за печалби

Задържането на Komodo (KMD) в портфейла ви дава 5% годишно. Най-добрата част от него е, че не е нужно да влизате онлайн или да правите каквото и да било, за да получите наградата. Всичко, от което се нуждаете, е да използвате акаунта си поне веднъж от време.

Тази характеристика на възнаграждението е това, което прилага blockchain с доказателство за участие, но Komodo е доказателство за работа на blockchain платформа. С Komodo салдата над 10 KMD са квалифицирани да получават награди и ще видите как балансът ви се увеличава всеки блок.

Препоръчаният портфейл за залагане на жетони Komodo (KMD) е портфейлът Agama. Натисни тук да го изтеглите, ако още не сте го направили.

Бъдещето на Комодо

И платформата, и символът имат обещаващо бъдеще за притежателите и инвеститорите. Той непрекъснато се възприема от ентусиастите на криптовалутите, което постоянно увеличава стойността си с течение на времето.

Не е ясно обаче какво ще се случи в бъдеще, но има шанс Комодо да се изкачи нагоре в класацията скоро.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner