Как да печелите пари с вашия компютър, включен с мрежата Gladius.io

Мрежата Gladius е екосистема на блокчейн Ethereum, която предоставя възможност на потребителите на персонални компютри да отдават под наем неизползвани честотни ленти за защита на сайтовете срещу DDoS атаки и също така им помага да доставят своите уеб страници бързо.

В днешния свят скоростта е всичко. Хората не искат да чакат толкова дълго, за да получат необходимата им информация по Интернет. Те не могат или не могат да си позволят да чакат дълги часове, за да разговарят с любимия човек. Това трябва да се случи незабавно, ако компаниите трябва да реализират добри приходи, тогава те изискват много публика, за да направят тези огромни цифри, за да останат в бизнеса. Но как възнамеряват да запазят аудиторията си, когато отнема известно време, за да се покажат сайтовете им (или сайтът е напълно изключен от DDoS атака), а аудиторията трябва да чака дълго, за да види сайта. Това ще бъде лошо потребителско изживяване и това може да накара гигантските компании да губят огромни приходи годишно.

Как работи системата

С Gladius.io, потребителите могат да печелят пари с настолните си компютри, като стартират Gladius.io Desktop Client на своите компютри във фонов режим. За разлика от копаенето, потребителите, които изпълняват това приложение, независимо от операционната си система, не генерират нови токени, но получават заплащане като част от честотната лента на мрежата си, а компютърното пространство се използва за по-бързо доставяне на уебсайтове до аудитории по целия свят.

Клиентът за настолни компютри Gladius.io

Клиентите на Desktop Node са приложения с лека тежест, които могат да работят във фонов режим. Понастоящем основните операционни системи го поддържат. Клиентите са интерфейси за свързване към пул мрежи, където се извършва цялата работа. Въпреки че всеки възел е от решаващо значение за екосистемата, ако някой възел падне, няма никакъв ефект върху загубата на защита или доставката на сайта по блокчейна.

Възелът позволява на компютрите, на които са инсталирани, да проверяват и изпращат заявки обратно към пула за одобрени приложения, а също така блокира злонамерени заявки през Интернет. Всяка валидна заявка означава повече пари за клиента на възела и този възел получава по-висок процент от маркера, който е реални парични стойности.

Gladius Token Sale

Мрежата Gladius дава възможност на ранните птици да придобият своя жетон за малко преди токенът да започне да се пуска на живо. Токените, получени в ICO, идват с огромни проценти, които не получавате, когато проектът е стартиран и работи. Всички токени, закупени по време на ICO с Ethereum, имат специфичен Gladius Token, който получавате в замяна. Тези токени са необходими за плащане за обединяване на възли от уебсайтове, а също така ви позволява да участвате в отдаването под наем на вашата честотна лента и място за съхранение, да плащате за CDN и накрая да създавате пулове.

ICO графици
 • Ще има частна и публична продажба на предварителни символи.
 • Частната предварителна продажба на токени продължава и е планирана да приключи на 23 ноември 2017 г. За да участвате, трябва да изпратите имейл, за да изпратите имейл до [имейл защитен] или се присъединете към техните официална група Telegram.
 • Публичната продажба на предварителни токени трябва да започне на 24 ноември и ще приключи на 30 декември 2017 г. Получавате 600 Gladius Token с 20% бонус за всеки дарен Ethereum.
 • Основните публични продажби на Gladius Token започват на 14 януари 2018 г. и са планирани да продължат четири седмици.
 • Първата седмица от публичната продажба получавате 525 токена на Ethereum и 5% бонус.
 • Втората седмица, 515 токена на Ethereum и 3% бонус.
 • Третата седмица получавате 505 токена с 1% бонус за всеки дарен Ethereum.
 • Четвъртата седмица, 500 Gladius Tokens за Ethereum без награда.

За да участвате в Gladius Token Sale, трябва Регистрирайте се тук.

Gladius.io Програми и стартови графици
 • 15 октомври 2017 г. – Започва частна предварителна продажба и набиране на средства навън (на живо сега)
 • 30 октомври 2017 г. – Пускане на платформата Alpha, за да се даде възможност на потребителите да тестват използването на Gladius Tokens.
 • 24 ноември 2017 г. – Откриване на публична предпродажба
 • 14 януари 2018 г. – Публично ICO
 • Март 2018 г. – стартиране на DDoS и CDN.
 • Август 2018 – Стартиране на пълна мрежа.
 • Декември 2018 – Системата ще бъде оптимизирана за по-добра производителност.
В заключение

The Gladius.io Network със сигурност ще промени играта, ако най-накрая стартира. Използвайки силата на Blockchain, комбинирането на всички ресурси, колкото е възможно, за да донесете ефективност и повече сигурност в мрежата, е нещо, което трябва да инвестирате. Възможността да печелите пари, като освобождавате неизползвани ресурси, също е просто невероятна и нещо, което да развълнува интернет.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me