Как да купя Nano (XRB) на борсата KuCoin

Нано, по-рано RaiBlocks твърди, че предлага различен подход към глобалните транзакции в сравнение с биткойните. С концепцията за блокова решетка, която RaiBlocks прилага, всеки акаунт има своя блокчейн и всеки блок има една транзакция. Днес ще ви научим на всички стъпки как да купите Nano (XRB) на борсата KuCoin.

Как да купя Nano

Когато се инициира транзакция, се извършват две операции, една от изпращача и друга от получателя. Изпращането и получаването на монети RaiBlocks не трябва да се случва по едно и също време. Подателят може да изпраща, докато получателят е офлайн и когато приемникът е на разположение, той създава блок за получаване. Транзакцията ще остане неуредена само докато получателят не се включи онлайн, за да изпълни своята част.

Стъпки за това как да закупите Nano на борсата KuCoin

Най-масовият обем нано (RaiBlocks), търгуван ежедневно, се извършва на борсата KuCoin. Следващите стъпки ще ви преведат как да започнете да купувате вашите RaiBlock монети.

 1. Първата стъпка към търговията с други криптовалути за RaiBlock на борсата KuCoin е чрез регистриране на акаунт в платформата. Щракнете тази връзка да посетите страницата за регистрация на акаунта на KuCoin, за да регистрирате акаунт сега.
 2. Попълнете регистрационния формуляр. Това, което е основно необходимо, е вашият активен имейл адрес, до който имате достъп, а също така избирате защитена парола (буквено-цифрови пароли за по-добра сигурност), която е лесна за запомняне, но трудна за всеки друг.
 3. Имейл се изпраща на имейл адреса, който току-що сте регистрирали. Трябва да влезете в този имейл адрес и да кликнете върху връзката в тялото на пощата, която води до активиране на акаунта ви в KuCoin. Тази функция е да се установи, че лицето, което се е регистрирало с пощата, е истинският собственик.
 4. Кликването върху връзката за активиране ви отвежда директно в акаунта ви в платформата. В противен случай трябва да въведете своя имейл и парола, както са били въведени по време на процеса на регистрация.
 5. Когато влезете в платформата, щракнете върху бутона ДЕПОЗИТ на страницата, за да изпратите част от платформата KuCoin от външен портфейл. Ако нямате такива, можете да си купите на променливо, или coinbase с fiat и след това изпратете до платформата KuCoin.
 6. Депозитът за първи път налага да използвате приложението Google Authenticator, за да защитите акаунта си на борсата. За целта следвайте инструкциите на страницата за депозит, за да инсталирате и настроите приставката Google Authenticator за вашето устройство.
 7. След като вече имате защитена сметка, можете да продължите да правите депозита. С последните високи такси за транзакции и увеличеното време за транзакции в биткойн мрежата, може да помислите за финансиране на сметката си с някои етери. Това ви спестява повече пари, които биха били използвани за закупуване на повече от монетите RaiBlocks, които харчат толкова за биткойн транзакция.

Щракнете върху падащата стрелка пред падащото поле за активи, за да изберете ETH актив. Това зарежда вашия генериран Ether адрес на платформата KuCoin. Копирайте този адрес във вашия външен портфейл, за да изпратите някои крипто Ether към вашия портфейл KuCoin, в зависимост от това колко стойност на RaiBlocks монети искате да закупите.

 1. Изчакайте малко, докато транзакцията ви отразява успешния превод. Колко бързо се потвърждават вашите монети, зависи от това колко бензин използвате при изпращане на тази транзакция. Трябва да имате вашите монети на KuCoin след 5 минути.
 2. След като депозитът се отрази, щракнете върху връзките ПАЗАР на страницата, която се намира в горната част.
 3. Щракнете върху раздела ETH или друг, ако сте финансирали някоя от наличните опции.
 4. Търсете с полето за търсене над раздела за активи за XRB / ETH; това ви носи двойката RaiBlock. Кликнете върху това, за да ви отведе до страницата за обмен.
 5. В долния десен ъгъл на страницата ще видите поле, което ви подканва да въведете код от приложението Google Authenticator, което току-що сте инсталирали.
 6. За да замените вашите етери за RaiBlocks, кликнете върху връзката Най-добра цена в полето Цена в раздела за покупка на двойка XRB / ETH, това трябва автоматично да попълни това поле с най-добрата цена, която можете да закупите. Също така кликнете върху връзката Max, за да попълните полето Сума с номера на XRB, който можете да закупите с депозираните си средства. Можете също така ръчно да въведете броя на монетите, които искате да купите.
 7. И накрая, можете да кликнете върху бутона КУПЕТЕ.

Изчакайте малко и ще видите вашата монета RaiBlocks, кредитирана в портфейла й на борсата KuCoin.

RaiBlocks могат да се съхраняват в различни портфейли в зависимост от вашия избор. A уеб портфейл, можете също да изтеглите портфейла RaiBlock за вашия Linux, Windows, или Mac операционна система. Включват портфейли на трети страни за монети RaiBlock RaiWalletBot и RaiWallet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map