Què és un contracte de permuta permanent?

Tot el que heu de saber per començar a negociar permutes perpetus a OKEx

Els permuts perpetus, com els futurs i les opcions, són un tipus de derivats de criptomonedes. Tot i que són molt similars als contractes de futurs, els swaps difereixen dels futurs de dues maneres principals, cosa que els converteix en instruments únics i força populars a l’espai de negociació de criptografia..

En aquest article, repassarem les preguntes més freqüents sobre els intercanvis perpetus, tractant què són i com funcionen, així com alguns detalls dels intercanvis perpetus d’OkEx.

Si no coneixeu mai el comerç, potser trobareu útil la nostra guia de negociació en profunditat sobre criptomonedes. També us podeu inscriure a OKEx i obtenir BTC per valor de 10 dòlars de franc per començar a cotitzar.

Com funcionen els permuts perpetus?

Els permutes perpetus són essencialment com contractes de futurs, on permeten als comerciants prendre posicions llargues o curtes sobre un actiu subjacent. Igual que els futurs, els swaps també ofereixen als comerciants una flexibilitat addicional, com ara la possibilitat d’utilitzar el palanquejament i contractar els contractes sense haver de ser propietari o custòdia de l’actiu subjacent..

No obstant això, l’única diferència entre futurs i swaps és la de la caducitat. Quan els contractes de futurs tinguin dates de caducitat establertes per endavant, els swaps perpetus poden, en teoria, continuar indefinidament, sempre que els comerciants tinguin prou marge per cobrir pèrdues i evitar liquidacions.

La segona diferència entre futurs i swaps és la de les comissions de finançament, que són essencials per mantenir equilibrats els preus dels swaps perpetus. Com que els futurs tenen una data de caducitat establerta per endavant, els seus preus convergeixen automàticament amb el preu al comptat subjacent a mesura que s’acosta la caducitat. Sense aquest mecanisme, els permuts perpetus podrien divergir significativament del preu al comptat subjacent.

Taxa i quotes de finançament

Aquesta bretxa de permutes es completa amb comissions de finançament, que actuen essencialment com a contrapesos, incentivant la part menys popular del mercat. Aquests honoraris es basen en la taxa de finançament, que es calcula comparant la diferència de preu entre un contracte de permuta perpetu i el preu al comptat de l’actiu que segueix el contracte..

Per exemple, si un contracte de permuta perpetu es negocia per sobre del preu al comptat subjacent, la taxa de finançament es torna positiva, és a dir, els titulars de posicions llargues han de pagar una comissió de finançament als posseïdors de posicions curtes sempre que mantinguin les seves posicions obertes. De la mateixa manera, quan el swap té un preu inferior al preu spot del subjacent, la taxa de finançament es torna negativa i els titulars de posicions curtes paguen una quota als posicionadors de posició llarga.

En l’absència d’aquest mecanisme, no hi hauria cap incentiu perquè els comerciants anessin en contra de la tendència i obrissin posicions que contrarestessin la trajectòria d’un permut perpetu, ni tampoc quedaria ancorat un permut amb l’actiu subjacent que se suposa que hauria de rastrejar..

Intercanvis perpetus OKEx

OKEx, en ser un intercanvi de criptografia líder al món, ofereix alguns dels productes derivats més líquids del mercat, inclosos futurs de criptomoneda, opcions i permutes perpetus..


Actualment, OKEx ofereix permutes permanents amb marge de moneda i USDT per a una gran varietat de criptomonedes, incloses BTC, ETH, LTC i molt més. Els comerciants també poden utilitzar fins a 125 vegades de palanquejament, depenent dels nivells de posició de permutes permanents OKEx. En general, com més gran sigui el nombre de contractes negociats, menor serà l’apalancament disponible per als comerciants.

De la mateixa manera, amb l’ús de palanquejament, els operadors han de tenir en compte la ràtio de marge inicial mínima i la ràtio de marge de manteniment, que es detallen a la pàgina de nivells de posició enllaçada anteriorment. En resum, el primer és l’import mínim necessari per obrir una posició amb el màxim apalancament disponible, mentre que el segon és l’import mínim necessari per evitar liquidacions completes i / o parcials.

Per tal de proporcionar una experiència de negociació fiable, els swaps perpetus d’OkEx també utilitzen un preu de referència com a referència, i aquest preu, basat en índexs subjacents, és el que s’utilitza per calcular els beneficis i les pèrdues no realitzats dels usuaris. L’objectiu d’aquest preu de referència és evitar escenaris de liquidació innecessaris en cas de condicions de mercat altament volàtils.

Finalment, els swaps perpetus d’OkEx solen liquidar-se diàriament, però amb la introducció de la funció de compte unificat, la plataforma ha començat a implementar la liquidació en temps real de contractes de swaps, futurs i opcions perpetus..

Les operacions de swaps a OKEx també comporten comissions de negociació i es recomana als usuaris que consultin el nostre explicador de comissions de negociació per obtenir més informació.

Resum

 • Els permuts perpetus són un tipus de futurs, tret que no tenen data de caducitat ni lliurament i, en teoria, poden romandre oberts indefinidament.
 • Per mantenir els permuts perpetus a prop del preu subjacent, s’utilitza un mecanisme únic de comissions de finançament.
 • Si un permut es cotitza per sobre del preu al comptat, la comissió de finançament és positiva i la paguen els titulars de posicions llargues als posicionadors de posició curta.
 • Si un permut es cotitza per sota del preu al comptat, la comissió de finançament és negativa i la paguen els titulars de posicions curtes als posicionadors de posició llarga.
 • OKEx ofereix una gran varietat d’intercanvis perpetus per al comerç, inclosos BTC, ETH, LTC i molt més.
 • Els usuaris d’OkEx també poden utilitzar un apalancament de fins a 125 vegades quan operen swaps i poden consultar les relacions de marge mínim i de manteniment corresponents a la pàgina de nivells de posició..
 • Les comissions de finançament dels swaps d’OkEx s’apliquen cada vuit hores i s’intercanvien entre operadors que ocupen posicions llargues i curtes.
 • Amb la introducció de la funció de compte unificat a OKEx, s’està implementant una liquidació en temps real per a tots els swaps, futurs i opcions.
 • Les comissions de negociació aplicables a la negociació de swaps es poden consultar aquí.
 • No sou un comerciant OKEx? Inscriviu-vos avui mateix per començar a negociar permutes perpètues i altres derivats líders en la indústria.

  Seguiu OKEx

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map