Guanyeu OKEx: utilitzeu els vostres actius criptogràfics per obtenir ingressos passius a OKEx

Una visió general de guanyar criptomonedes amb OKEx Earn

OKEx proporciona diverses maneres als usuaris de començar a guanyar criptomonedes, ja sigui aprofitant l’oferta gratuïta de bitcoins o utilitzant serveis com OKEx Pool i OKEx Loans. Tanmateix, a mesura que els nous usuaris busquen guanys passius a l’espai criptogràfic després de l’auge descentralitzat de les finances, OKEx Earn serveix de finestreta única per a totes les opcions de guany disponibles a la plataforma OKEx.

Actualment, OKEx Earn ofereix sis maneres als usuaris d’obtenir ingressos passius en criptomonedes:

 • Mineria de liquiditat amb tokens DeFi
 • Estalvis
 • Dipòsits a termini
 • Estaca
 • Préstecs C2C
 • Guanyant DAI amb MakerDAO

Aquesta guia us guiarà per cadascun d’aquests productes i com podeu començar a utilitzar-los.

Contents

Pas 1: aneu a la secció Guanya

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i aneu a Finances al menú superior i feu clic a Guanya per accedir a la secció Guanya OKEx.

Pas 2: especifiqueu els fons de recursos digitals

A la pàgina Guanya OKEx, seleccioneu Guanya a la pestanya i seleccioneu la moneda criptogràfica que tingueu, seguida de la quantitat que voleu comprometre a obtenir ingressos passius.

Especifiqueu el vostre actiu criptogràfic

També podeu seleccionar el fitxer Mercat pestanya per veure els tokens admesos i els seus rendiments en diversos serveis, com ara estalvis, participacions i préstecs.

Mercat criptogràfic


En aquest tutorial, primer revisarem els passos per obtenir ingressos passius mitjançant la mineria de liquiditat als protocols DeFi.

Mineria de liquiditat amb tokens DeFi

El boom de DeFi i la seva necessitat de liquiditat han presentat als participants del mercat noves vies per generar ingressos passius. Ara els usuaris poden assignar els seus actius digitals a diversos protocols i obtenir interessos i / o fitxes de bonificació.

OKEx ha pres la iniciativa d’afegir nombrosos productes DeFi a la secció Guanya per tal de facilitar als usuaris i reduir les barreres d’entrada a aquells que busquen oportunitats de guanyar en aquest nínxol creixent.

Guanyeu criptografia amb Compound

Compound, un dels principals protocols de préstecs descentralitzats, ha guanyat una àmplia popularitat a la comunitat DeFi després del llançament del seu testimoni de govern, COMP. L’alliberament de COMP va provocar una extracció massiva de liquiditat a l’espai DeFi, on els agricultors de rendiment van intentar guanyar COMP subministrant la seva criptografia al protocol Compound.

Per donar suport a l’ecosistema compost, els usuaris d’OKEx poden dipositar les següents fitxes per obtenir ingressos de criptografia passiva:

 • Testimonis d’atenció bàsica (BAT)
 • DAI
 • Èter (ETH)
 • USDC
 • Tether (USDT)
 • 0x (ZRX)

En aquest tutorial, ens subscriureem per guanyar USDT i COMP amb Compound.

Pas 1: subscriviu-vos per guanyar USDT amb Compound

Trieu USDT com a criptomoneda a "Guanya" secció per mostrar el període de dipòsit, la taxa neta i el retorn diari estimat per guanyar USDT amb Compound. El tipus net es calcula utilitzant els interessos de subscripció i els rendiments de participació. Feu clic a Subscriu-te si voleu continuar.

Pas 2: subministreu el vostre USDT al protocol compost

Introduïu l’import de USDT que voleu proporcionar al protocol compost. La quantitat mínima de subscripció per USDT és de 50. Si voleu subscriure-us a Compound amb tot el saldo disponible, podeu fer clic Màx. Feu clic a Continua procedir.

Confirmeu els detalls de la transacció, inclosos el retorn estimat i la taxa de bonificació estimada. Heu de reconèixer el fet que el rendiment estimat no representa el rendiment real i que teniu accés gratuït als vostres actius en qualsevol moment. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar el vostre USDT en qualsevol moment si feu clic a icona del document sota "Acció" i, a continuació, feu clic a Redimir procedir.

Guanyeu criptografia amb Uniswap

Uniswap és un protocol descentralitzat per a la provisió automatitzada de liquiditat a Ethereum. Recentment, Uniswap ha llançat el seu testimoni de governança, UNI.

Per facilitar la participació dels usuaris a Uniswap, hem llançat un producte de dipòsit flexible per al projecte a OKEx Earn. Aquest producte recaptarà fons dels usuaris pel contracte intel·ligent d’Uniswap, dividint la quota de gasolina entre tots els participants.

Els usuaris poden començar a guanyar tokens UNI mitjançant la participació de qualsevol dels següents parells de negociació d’actius digitals:

 • USDT – ETH
 • USDC – ETH
 • DAI – ETH
 • WBTC – ETH

En aquest tutorial, ens subscriureem mitjançant USDT – ETH per obtenir tokens UNI. Això vol dir que hem de proporcionar USDT i ETH al protocol Uniswap per obtenir UNI. Tot i això, no s’obtindrà cap interès per les monedes digitals subministrades realment.

Pas 1: subscriviu-vos per obtenir UNI amb Uniswap

Trieu USDT com a criptomoneda a "Guanya" secció per mostrar el període de dipòsit, la taxa APY i el retorn diari estimat per obtenir UNI amb Uniswap. Feu clic a Subscriu-te si voleu continuar.

Pas 2: llegiu els termes per a la subscripció a UNI

Els comerciants subscrits a Uniswap han d’entendre i reconèixer els riscos implicats i només després de fer clic entenc serà possible guanyar UNI amb Uniswap a OKEx, tal com es mostra a la imatge següent.

Pas 3: subministreu el vostre USDT i ETH al protocol Uniswap

Introduïu l’import de USDT i ETH que vulgueu subministrar al protocol Uniswap. Si voleu subscriure-vos a Uniswap amb tot el vostre saldo disponible, podeu fer clic Màx. Llegiu el missatge d’advertència a la part superior i la Q&A a la part inferior per obtenir respostes a qualsevol pregunta que pugueu tenir. Fer clic a Continua per continuar quan estigui llest.

Pas 4: confirmeu els detalls de la transacció

Confirmeu els detalls de la transacció, inclosos el retorn estimat i la comissió de servei. Heu de reconèixer el fet que el rendiment estimat no representa el rendiment real i que teniu accés gratuït als vostres actius en qualsevol moment. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 5: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar el vostre USDT i ETH en qualsevol moment si feu clic a icona del document sota "Acció" i fent clic Cancel · lar procedir.

Guanyeu criptografia amb Curve

L’augment dels fabricants de mercats automatitzats, com ara Curve, ha atret molt l’interès de la comunitat DeFi. Curve és un AMM descentralitzat dissenyat per facilitar els transaccions de stablecoin de baix lliscament. Tot i que el volum de negociació de Curve va augmentar després de l’emissió del seu testimoni de govern CRV, l’elevada taxa de gas per utilitzar Curve ha estat un obstacle per a la seva adopció.

Per facilitar la participació dels usuaris a Curve, hem llançat un producte de dipòsit flexible per al projecte a OKEx Earn. Aquest producte recaptarà fons dels usuaris pel contracte intel·ligent de Curve, dividint la quota de gasolina entre tots els participants.

Els usuaris poden començar a obtenir interessos i tokens CRV mitjançant la participació de qualsevol dels recursos digitals compatibles següents:

 • USDC
 • USDT
 • DAI
 • Dòlar veritable (TUSD)

En aquest tutorial, ens subscriureem mitjançant USDT per obtenir interessos i tokens CRV.

Pas 1: subscriviu-vos per obtenir CRV amb Curve

Trieu USDT com a criptomoneda a "Guanya" secció per mostrar el període de dipòsit, la taxa neta i el retorn diari estimat per guanyar USDT amb Curve. El valor de la taxa neta es calcula utilitzant els interessos de subscripció i els rendiments de participació i no és estàtic. Feu clic a Subscriu-te si voleu continuar.

Pas 2: subministreu el vostre USDT al protocol Curve

Introduïu la quantitat de USDT que voleu proporcionar al protocol Curve. La quantitat mínima de subscripció per USDT és de 50. Si voleu subscriure-us a Curve amb tot el saldo disponible, podeu fer clic Màx. Llegiu la Q&A a la part inferior per obtenir respostes a qualsevol pregunta que tingueu i feu clic Continua per continuar quan estigui llest.

Confirmeu els detalls de la transacció, inclosa la devolució estimada i la comissió de servei. Heu de reconèixer el fet que el rendiment estimat no representa el rendiment real i que teniu accés gratuït als vostres actius en qualsevol moment. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar el vostre USDT en qualsevol moment si feu clic a icona del document sota "Acció" i fent clic Redimir procedir.

Guanyeu criptografia amb YFI

Yearn.finance és un agregador de préstecs descentralitzat que permet als usuaris seleccionar proveïdors de préstecs DeFi, com ara Compound i Aave. El creador del protocol, Andre Cronje, va anunciar el llançament del seu testimoni de governança, YFI, el 17 de juliol.

Per donar suport a la participació dels usuaris a YFI, hem llançat un producte de dipòsit flexible per al projecte a OKEx Earn. El producte funcionarà com el dipòsit de Curve descrit anteriorment, amb suport per als següents tokens:

 • USDT
 • DAI
 • USDC

Guanyeu criptografia amb YFII

Després del bombo de mineria de liquiditat impulsat per Compound al juny, els productors de rendiments van dirigir la seva atenció a YFII, una bifurcació de yearn.finance. YFII és una plataforma DeFi que té com a objectiu construir productes basats en el subministrament de liquiditat agregat, el comerç apalancat, la fabricació automàtica de màrqueting i molt més.

Per donar suport a la participació dels usuaris a YFII, hem llançat un producte de dipòsit flexible per al projecte a OKEx Earn. El producte funcionarà com el dipòsit de Curve descrit anteriorment, amb suport per als següents tokens:

 • USDT
 • DAI

OKEx planeja continuar donant suport a DeFi

A part d’introduir nous productes per a Compound, Curve i YFII, OKEx continuarà donant suport a l’espai DeFi i es desplegaran més productes en el futur. Els usuaris d’OKEx interessats en la iniciativa DeFi haurien de llegir els nostres termes del servei Earn DeFi.

Estalvis

El producte Estalvi permet als usuaris d’OKEx guanyar interessos dipositant els seus actius digitals a la plataforma. Els actius dipositats es presten com a préstecs de marge als operadors i OKEx recull i distribueix els ingressos per interessos als usuaris.

Els ingressos per interessos s’acumulen diàriament a partir del segon dia del dipòsit i no hi ha cap import ni període per al dipòsit. Els usuaris poden seguir els passos següents per començar a estalviar.

Pas 1: subscriviu-vos a Estalvi

En aquest exemple, dipositarem 5 USDT al nostre compte d’estalvis. Per començar, heu de navegar fins a la secció Guanya OKEx (com s’ha esmentat anteriorment) i fer clic a Guanya fitxa.

Ara, veureu les diverses opcions que teniu a l’abast, i una d’elles és "Estalvis."

Depenent de l’actiu digital seleccionat i de l’import que vulgueu comprometre, veureu les xifres de la taxa (APY) i la rendibilitat estimada per dia. Feu clic a Subscriu-te si voleu continuar.

Pas 2: introduïu i confirmeu els detalls de la transacció

Ara heu de confirmar l’import de la subscripció i el període de dipòsit. Feu clic a Continua després d’haver introduït les dades.

Ara veureu un acord d’usuari d’estalvi, el llegireu i, si hi esteu d’acord, feu clic Continua procedir.

Reviseu de nou els detalls de la transacció i feu clic a Subscriu-te per confirmar.

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar els actius del vostre compte d’estalvis en qualsevol moment. Si voleu fer-ho, podeu fer clic a icona del document sota "Acció." Ara feu clic a Transferència de fons i introduïu l’import de la retirada per continuar.

Fiança a termini

El dipòsit a termini permet als usuaris dipositar criptomonedes que obtinguin rendiments a un tipus d’interès acordat. En comparació amb Estalvis, els usuaris han de seleccionar la durada d’un dipòsit a termini i no poden retirar criptomonedes durant aquest període sense pagar cap comissió..

En aquest exemple, fem un dipòsit a termini de 10 EOS durant 30 dies.

Pas 1: subscriviu-vos al dipòsit a termini

En primer lloc, trieu EOS com a criptomoneda sota el fitxer "Guanya" i aneu a la secció "Dipòsit a termini" i obriu el menú desplegable fent clic a Llista completa per veure tots els períodes disponibles per al dipòsit a termini amb les seves respectives taxes de retorn. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Subscriu-te al dipòsit a termini

Pas 2: introduïu i confirmeu els detalls del dipòsit a termini

Introduïu l’import desitjat i seleccioneu un període de dipòsit a termini per subscriure-us. Per a EOS, l’import mínim de subscripció és de 10 EOS.

Si voleu subscriure-us al dipòsit a termini amb tot el saldo disponible, podeu fer clic a Màx. Feu clic a Continua procedir.

Confirmeu de nou els detalls de la transacció, inclòs el període de dipòsit, i reconegueu que el rendiment estimat no representa el rendiment real. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Dipòsit a termini confirmat: EOS

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Si voleu retirar les criptomonedes durant el període de dipòsit a termini, podeu fer clic a icona del document sota "Acció" i feu clic a Acabar procedir. Tanmateix, tingueu en compte que s’aplica una comissió de penalització per la finalització anticipada d’un dipòsit a termini.

Estaca

La participació és una manera popular d’obtenir ingressos passius a l’espai de criptomonedes. Mitjançant la participació de les vostres criptomonedes, els usuaris poden participar en la validació de blocs (similar al que fan els miners per a Bitcoin) en una cadena de blocs de prova d’aposta i obtenir un percentatge definit com a recompensa.

Els usuaris poden guanyar criptomonedes mitjançant la participació mitjançant OKEx Earn o OKEx Pool. En aquest tutorial, us guiarem pel procés de participació a OKEx Earn.

Pas 1: subscriviu-vos a la participació

Utilitzarem v.systems per apostar en aquest exemple. Trieu VSYS com a criptomoneda a "Guanya" secció i aneu a "Estaca" per veure les opcions disponibles per a VSYS. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 2: introduïu i confirmeu els detalls de la participació

Introduïu la quantitat de VSYS que cal jugar. Per a VSYS, l’import mínim de subscripció és de 100 VSYS. Si voleu subscriure-us amb tot el saldo disponible, podeu fer clic a Màx. Feu clic a Continua procedir.

Confirmeu els detalls de la transacció, com ara la quantitat utilitzada per a la participació, i confirmeu que heu llegit el contracte d’usuari de participació i que el rendiment estimat no representa el rendiment real. Feu clic a Subscriu-te procedir.

VSYS: confirmeu la participació

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar les vostres criptomonedes en joc en qualsevol moment fent clic a icona del document sota "Acció" i després fent clic a Redimir. Tingueu en compte que triga fins a un dia a processar la transferència de criptografia participativa o interessos obtinguts.

Préstec C2C

El préstec OKEx C2C és un mercat obert per als prestataris i inversors per donar o contractar préstecs, amb flexibilitat a l’hora d’escollir quantitats d’inversió, dates d’amortització, durades de càrrega, etc. En comparació amb un dipòsit a termini, un préstec C2C ofereix als usuaris més opcions.

Amb OKEx Earn, USDT és l’única criptomoneda disponible per als préstecs C2C.

Pas 1: subscriviu-vos al préstec C2C

Trieu USDT com a criptomoneda a "Guanya" secció i aneu a "Préstecs C2C" per fer clic a Llista completa per veure tots els períodes disponibles amb les seves respectives taxes de rendiment. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Préstec C2C

Pas 2: trieu una oferta de préstec per invertir-hi

Podeu veure totes les ofertes de préstec disponibles amb diferents tipus de rendibilitat, períodes de préstec, inversions mínimes i màximes, etc. En el nostre exemple, seleccionarem l’oferta de préstec per 50 USDT, amb una taxa de retorn del 8,03% APY durant un període de 90 dies. Feu clic a Invertir procedir.

Pas 3: introduïu l’import de la subscripció

Per al préstec USDT C2C del nostre exemple, l’import mínim per a la subscripció és de 50 USDT i l’import màxim és de 500 USDT. Sota la "Import de la subscripció" a la pestanya, podeu introduir l’import de la subscripció en múltiples de 50 (per exemple, 100 USDT, 150 USDT, etc.).

Pas 4: llegiu la secció de control de riscos

Abans de procedir a iniciar el préstec C2C, es recomana llegir els detalls a la secció Control de riscos fitxa. Hi ha tres informacions importants en aquesta secció, a saber, els actius pignorats, els préstecs a valor i els tipus d’interès tardans.

"Actius pignorats" es refereix a la garantia que té un prestador a canvi de préstecs de fons. El valor de la garantia es refereix a la quantitat d’actius acumulats per garantir el préstec. Quan el valor de la garantia caigui per sota del nivell d’alerta, el prestatari rebrà un recordatori per augmentar l’import de la garantia. Si el valor de la garantia cau per sota del nivell de liquidació i el prestatari no restaura l’import de la garantia, la posició del préstec es tancarà per amortitzar el capital, els interessos i els interessos de penalització vençuts a l’inversor. Com a tal, els inversors podran cobrar el seu capital fins i tot en cas de liquidació.

"Préstec a valor" és la proporció d’un préstec amb el valor d’un actiu comprat: una alta proporció LTV significa que el préstec és més arriscat. El nivell inicial fa referència al percentatge de l’import del préstec que ha de cobrir els seus propis diners. El nivell de trucada de marge aquí fa referència a la quantitat mínima de USDT que cal mantenir al vostre compte de marge. Si el LTV arriba al nivell de liquidació, la posició del préstec es tancarà.

"Tipus d’interès tardà" fa referència a la taxa de penalització pels pagaments d’interessos tardans.

Un cop hàgiu reconegut els riscos dels préstecs C2C, feu clic a Continua procedir.

Confirmeu de nou els detalls del vostre préstec C2C i feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 5: reviseu el saldo del préstec

Per revisar el saldo del vostre préstec, aneu a Els meus actius mitjançant el menú desplegable "Actius" a la barra de navegació superior. Ara seleccioneu el fitxer Actius fitxa i aneu a Préstecs per revisar el saldo del vostre préstec en USDT.

Podeu veure que l’import del préstec en USDT es mostra a "Inversió" columna.

Guanyeu DAI amb MakerDAO

OKEx Earn permet als usuaris participar el seu DAI a MakerDAO per obtenir interessos. L’import mínim per apostar és d’1 DAI.

Pas 1: subscriviu-vos per obtenir DAI addicional

Trieu DAI Stablecoin com a criptomoneda a "Guanya" secció per mostrar el període de dipòsit, la taxa de rendibilitat (APY) i la devolució diària estimada. Feu clic a Subscriu-te si voleu continuar.

Pas 2: introduïu i confirmeu els detalls de la transacció

Introduïu la quantitat de DAI a jugar. Si voleu subscriure-us amb tot el saldo disponible, podeu fer clic a Màx. Feu clic a Continua procedir.

Confirmeu els detalls de la transacció, com ara la quantitat utilitzada per a la participació, i reconegueu que el rendiment estimat no representa el rendiment real. Feu clic a Subscriu-te procedir.

Pas 3: reviseu la transacció

Reviseu la transacció completada a "Els meus actius" a la part inferior de la secció Guanya OKEx.

Podeu retirar el DAI aposta en qualsevol moment si feu clic a icona del document sota "Acció" i, a continuació, feu clic a Redimir procedir.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map