Compte unificat OKEx: introducció, avantatges i tutorial

Una guia per utilitzar la nova funció de compte unificat per operar sense problemes a OKEx

A OKEx, lluitem contínuament per l’excel·lència i valorem els comentaris dels nostres usuaris a mesura que millorem els serveis existents i introduïm noves ofertes i funcions. Algunes de les àrees que hem identificat per millorar són les següents:

  • Els fons es separen en diferents comptes i la seva gestió es pot complicar.
  • Els usuaris no poden compartir els seus fons de marge entre diversos comptes derivats, cosa que provoca molèsties i una baixa utilització del capital.
  • La liquidació lenta de derivats significa que els usuaris no poden obtenir els seus beneficis a l’instant.

En un esforç per oferir a tots els usuaris una experiència comercial més eficient i eficient a OKEx, hem anunciat la funció de compte unificat per a la nostra plataforma. Actualment estem implementant aquesta nova funció amb els tres modes següents per facilitar als comerciants:

  • Mode de compte simple
  • Mode de marge de moneda única
  • Mode de marge multi-moneda

Els usuaris poden seleccionar els diferents modes disponibles a la funció Compte unificat i hauran de passar un petit test per activar el mode de marge de diverses monedes.

Amb un compte senzill, els usuaris només poden negociar al mercat spot i comprar contractes d’opcions. Els usuaris que vulguin negociar swaps i futurs apalancats, perpetus o vendre contractes d’opcions, hauran de tenir en compte els altres dos modes de compte unificats.

Amb un compte de marge d’una moneda única, els usuaris poden canviar tots els productes, inclosos els swaps puntuals, palanquejats spot, perpetus, futurs i opcions, i poden optar per utilitzar marges creuats o marges aïllats amb posicions obertes. En mode de marge creuat, tots els instruments que utilitzin la mateixa moneda per liquidar poden compartir el marge. Això significa que els guanys i pèrdues es poden compensar entre si durant el càlcul del risc.

Quan s’obrin posicions en un compte de marge d’una moneda única, els usuaris hauran d’assegurar-se que tenen un saldo suficient de la moneda corresponent. Després d’obrir una posició, els usuaris poden transferir manualment dins i fora del marge, però només es pot transferir l’import superior al requisit inicial de marge (o IMR). Si no hi ha prou garanties en la moneda corresponent, pot provocar una reducció de posicions, una liquidació o la possible pèrdua de tots els actius en aquesta moneda. En utilitzar el mode de marge aïllat, els usuaris poden separar el risc de diferents posicions.

Amb un compte de marge multidivisa, els usuaris tenen accés a negociar tots els productes i els seus actius en diferents monedes s’utilitzaran com a garantia després de la conversió al seu valor en dòlars. Això vol dir que, fins i tot quan un usuari té un saldo o un patrimoni net insuficients en una sola moneda, pot negociar si té una garantia total suficient en USD. Aquest tipus de compte també admet posicions de marge creuat i de marge aïllat i, quan s’utilitza el marge multidivisa, s’admeten tant la compensació de beneficis i pèrdues com la compensació del risc.

A causa de les grans diferències en la liquiditat del mercat de cada moneda, la plataforma calcula el valor real en dòlars de cada moneda amb un descompte en funció del nivell de liquiditat. En aquest tipus de compte, quan l’actiu total en termes de USD sigui insuficient en relació amb el requisit de marge de manteniment per a totes les posicions, s’activarà una reducció de posició o una liquidació.

Com operar a OKEx mitjançant modes de compte unificats

Els usuaris d’OKEx poden triar entre els tres modes de compte unificats: marge de moneda simple o marge de moneda múltiple, i seguir els passos següents per començar a negociar amb cadascun..

Mode senzill

En el mode de negociació senzill, els usuaris poden realitzar contractes de negociació puntual i opcions de compra.

Pas 1: trieu el mode simple per negociar

Inicieu la sessió al vostre compte a través de la pàgina d’inici OKEx i aneu a "Actius" a la part superior dreta i feu clic a Inicieu la negociació de demostracions.

A la pantalla següent, feu clic a la icona de la caixa d’eines que hi ha al costat "Informació" per triar el mode de negociació. L’elecció per defecte és "Senzill."

Pas 2: trieu un parell de negociació

Podeu triar un parell de negociació fent clic a BTC / USDT (l’elecció per defecte) a l’extrem superior esquerre de la pàgina de negociació per obrir un menú desplegable.

Pas 3: introduïu els detalls de la transacció

Un cop hàgiu triat un parell de negociació, introduïu els detalls de la transacció. En aquest exemple, utilitzarem una comanda límit per comprar 20 BTC. Quan estigueu a punt, feu clic a Comprar BTC procedir.

Pas 4: reviseu la comanda

Un cop hàgiu enviat la comanda, la podeu revisar a la secció "Comandes obertes" fitxa.

Mode de marge de moneda única

El marge de moneda única és un mode de negociació dirigit a operadors no professionals. Aquests usuaris poden negociar spot, futurs, opcions, contractes perpetus i palanquejament, i poden seleccionar entre una creu aïllada o una sola moneda com a mode de marge..

Pas 1: activeu el mode de marge d’una moneda única

Per seleccionar un mode diferent, torneu a fer clic a la icona de la caixa d’eines que hi ha al costat "Informació" a la pantalla de negociació. Quan trieu el mode de compte, veureu un quadre amb els tres modes, així com l’opció a "Activa" els altres dos.

Pas 2: llegiu l’exempció de responsabilitat per activar el mode de marge d’una sola moneda

Un cop heu fet clic a Activa, llegiu la divulgació, així com els acords d’usuari de negociació sobre futurs, swap perpetus i negociació d’opcions per activar la negociació de derivats. Un cop llegits els acords, activeu la casella de selecció de confirmació i feu clic a Activeu el comerç procedir.

Després d’això, ja ho veureu "Marge de moneda única" com a mode de compte actiu.

Pas 3: trieu un parell de negociació i un mode de marge

En aquest exemple, intercanviarem futurs BTC mentre Demo Trading estigui actiu. Passeu el cursor per sobre "Comerç" des de la barra de menú superior i feu clic a Futurs sota "Derivats."

Ara, trieu un parell de negociació fent clic al menú desplegable situat al costat de la moneda a l’extrem superior esquerre de la pàgina de negociació. En aquest exemple, durarem el contracte de futurs titulat "BTCUSD1218," el que significa que el contracte de futurs es liquidarà el 18 de desembre. Després d’haver seleccionat un parell de negociació, ara podeu triar entre Creu o bé Aïllat com a mode de marge. Nosaltres escollirem Aïllat en aquest exemple.

Pas 4: introduïu els detalls de la transacció

Trieu el tipus de comanda per a la vostra transacció: Límit, Mercat o bé Atura. Triarem l’ordre límit en aquest exemple i introduirem els detalls de la transacció desitjats.

En entrar en una posició llarga al mercat de futurs, podem ajustar la quantitat de palanquejament fent clic Llarg sota "Quantitat."

Introduïu la quantitat de palanquejament i feu clic Confirmeu. A continuació, feu clic a Obert per llarg (demo trading) procedir.

Pas 5: reviseu la transacció

Un cop executat el vostre comerç, podeu revisar l’estat de la vostra posició fent clic a historial de comandes a la part inferior de la pàgina d’inici de negociació.

Aquesta secció mostra informació útil, com ara "Mitjana Preu," "Quota," "Estat" etcètera.

Mode de marge multi-moneda

El mode de marge multi-moneda s’adreça a comerciants professionals i usuaris d’API. Aquest mode de negociació permet als usuaris negociar spot, opcions, futurs, contractes perpetus i palanquejament i triar entre el mode de marge aïllat i el mode creuat que permet utilitzar totes les monedes com a marge..

Pas 1: activeu el mode de marge de diverses monedes

Una vegada més, feu clic a la icona de la caixa d’eines que hi ha al costat "Informació," canvieu el tipus de mode i Activa mode de marge multi-moneda.

Pas 2: responeu al qüestionari i llegiu l’exempció de responsabilitat

Per començar a cotitzar en el mode de marge multidivisa, els usuaris han de passar un breu qüestionari i llegir els acords d’usuari de negociació de futurs, permutes i opcions perpetues de negociació..

Després de completar el qüestionari i llegir els acords d’usuari comercials, feu clic a Activeu el comerç procedir.

Pas 3: trieu el parell de negociació i el mode de marge

En aquest exemple, iniciarem una posició llarga amb un contracte d’intercanvi perpetu BTCUSD. Una vegada més, aneu a "Comerç" des del menú superior i feu clic a Perpetua sota "Derivats."

Al menú de parells de negociació, podeu triar entre Creu o bé Aïllat com a mode de marge. Nosaltres escollirem Creu en aquest exemple.

Pas 4: introduïu els detalls de la transacció

Trieu el tipus de comanda per a la vostra transacció: Límit, Mercat o bé Atura. A continuació, introduïu els detalls de la transacció.

En entrar en una posició llarga al mercat de futurs, podem ajustar la quantitat de palanquejament fent clic Apalancament sota "Quantitat."

Introduïu la quantitat de palanquejament i feu clic Confirmeu. En aquest exemple, hem establert el palanquejament com a 15x. Quan estigueu a punt, feu clic a Obert per llarg (demo trading) procedir.

Pas 5: reviseu la transacció

Els comerciants poden supervisar les seves posicions de marge a la pestanya "Informació de risc creuat." Aquesta pestanya mostra el saldo del marge disponible, el marge inicial, el marge de manteniment i la relació de marge creuat.

Un cop executat el vostre comerç, podeu revisar l’estat de la vostra posició fent clic a historial de comandes a la part inferior de la pàgina d’inici de negociació.

Aquesta secció mostra informació útil, com ara "Mitjana omplir Preu," "Quota," "Estat" etcètera.

Proveu comptes unificats i obtingueu recompenses

Fem una crida a tots els comerciants perquè provin el nou sistema de comptes unificats per tenir l’oportunitat de guanyar recompenses en USDT.

Domineu les vostres habilitats comercials a la competició d’elit de comptes unificats OKEx i compartiu un premi total de 260.000 USDT. La competència OKEx Unified Account Elite començarà amb una competència de negociació i una de concursos de retroalimentació, que comptaran amb premis de 150.000 USDT i 110.000 USDT respectivament.

Per obtenir detalls sobre l’elegibilitat i les recompenses, consulteu l’anunci oficial.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner