Comenceu a negociar criptomonedes a OKEx

Una guia pas a pas per als usuaris nous per començar a negociar a OKEx

Les criptomonedes representen centenars de milers de milions de dòlars en capitalització borsària actual i són testimonis de volums de negociació diaris de proporcions similars. Tot i que Bitcoin lidera el mercat com a moneda digital original, els monedes alternatius com ETH, XRP, LTC i ADA també són força líquids i es comercialitzen àmpliament en borses criptogràfiques principals com OKEx. Si no coneixeu el comerç de criptomonedes, aquest tutorial us guiarà pels passos i us ajudarà a executar el vostre primer comerç de criptografia OKEx.

Pas 1: registrar-se per obtenir un compte de negociació de criptomonedes a OKEx

Per començar a negociar criptomonedes a OKEx, primer us heu de registrar per obtenir un compte. Podeu fer-ho visitant la pàgina d’inici i fent clic a Registra’t botó a la part superior dreta.

Nota: comproveu si OKEx admet el vostre país abans de registrar-vos.

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i creeu una contrasenya per al vostre compte mitjançant els camps de la pàgina Registre o bé utilitzeu el vostre número de telèfon.

Negociació de criptomonedes per a principiants: registre del compte

Després d’introduir els detalls, feu clic a Registra’t i se us demanarà que verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic o número de telèfon mitjançant un codi enviat per OKEx. Aquest codi és vàlid durant 30 minuts i caducarà després d’això, cosa que requereix que repetiu el procés.

Un cop introduïu el codi i verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic o número de telèfon, accedireu al vostre nou compte OKEx i us rebrà una pantalla de benvinguda.

Guia de negociació de criptomonedes: benvinguda

Ara es crea el vostre compte OKEx i podeu continuar comprant criptografia o dipositant els vostres actius existents mitjançant les opcions de la pantalla de benvinguda. No obstant això, tractarem aquestes seccions més endavant en aquest tutorial.

S’està revisant la configuració bàsica del compte


Hi ha nombroses opcions de configuració del compte amb què us heu de familiaritzar abans de començar a negociar a OKEx. Podeu accedir a la vostra configuració movent el ratolí per sobre de la icona de perfil (al costat del menú “Actius”) i fent clic a Visió general.

La secció Visió general mostra la informació del vostre perfil, així com altres opcions de configuració del compte, com ara Seguretat, Verificació, Preferències, Nivell de tarifa, Límits de retirada, etc..

Protecció del vostre compte OKEx

Es recomana a tots els usuaris d’OkEx que aprofitin les diferents mesures i funcions de seguretat que proporciona l’intercanvi. Podeu començar a revisar aquestes opcions fent clic a Configuració de seguretat a la barra de menú superior o al suggeriments de seguretat a la secció Visió general.

Podeu utilitzar les opcions “Contrasenya”, “Verificació per a mòbils” i “Google Authenticator” per protegir el vostre compte juntament amb activar “2FA obligatori” i sol·licitar que s’inclogui un “codi antifishing” a tots els correus electrònics que rebi d’OKEx. Combinades, aquestes opcions ofereixen mesures de seguretat robustes i líders en la indústria per al vostre compte.

Verificació del compte OKEx o KYC

Tot i que OKEx no requereix que els usuaris verifiquin els seus comptes per dipositar i operar criptogràfics, els límits de retirada continuen vigents fins que es completi el procés KYC. Per iniciar el procés, podeu fer clic a Verificació des del submenú de la pantalla de configuració o des de la llista desplegable després de navegar a la icona de perfil.

En funció del tipus de compte, podeu procedir com a persona física o corporació i se us demanarà que envieu la informació rellevant i seguiu tots els passos. En verificar el vostre compte com a individu, normalment se us demana que tingueu a mà un document d’identificació emès pel govern (normalment el passaport).

Com es va esmentar anteriorment, la verificació no és necessària per començar a negociar criptografia i podeu completar el procés en una etapa posterior abans de retirar els vostres actius..

Configuració de l’idioma i la moneda local

Podeu canviar ràpidament la configuració de la vostra llengua i moneda local obrint Preferències, ja sigui a la llista desplegable d’icones de perfil o bé seleccionant l’opció del submenú Configuració.

La pantalla Preferències també us ofereix l’opció de canviar l’esquema de colors de les cotitzacions comercials que veieu a OKEx.

Pas 2: comprar o dipositar criptografia per finançar el vostre compte OKEx

Ara que el vostre compte està configurat, necessiteu actius criptogràfics per començar a negociar. Hi ha dues maneres de procedir: comprant criptografia a través de la passarel·la de compra / venda a OKEx o dipositant els seus actius al vostre compte d’OkEx.

Abans de continuar, heu de tenir en compte que totes les transaccions de xifratge entrants del vostre compte OKEx s’abonen al vostre compte de finançament (una subetiqueta del vostre compte OKEx). Per començar a negociar o utilitzar qualsevol altre producte OKEx, haureu de transferir els vostres fons del compte de finançament, per exemple, al compte Spot..

Algunes de les etiquetes del compte que trobareu inclouen el compte Spot, el compte de futurs, el compte d’opcions, el compte d’intercanvis perpetus, el compte P2P, el compte de marge, el compte d’estalvi, etc..

Anem a revisar l’opció “Transferir” més endavant en aquest tutorial.

Comprar criptografia mitjançant OKEx

OKEx proporciona una passarel·la de criptografia intuïtiva de compra / venda per als seus usuaris, que els permet comprar nou actius de criptografia diferents, inclosos BTC, ETH i USDT, mitjançant una gran varietat de monedes fiduciàries locals. La passarel·la s’opera en col·laboració amb diversos proveïdors i processadors fiat i admet la compra instantània de criptomonedes, que després es dipositen directament al vostre compte OKEx.

Podeu accedir a la passarel·la fent clic a Compra venda des del menú principal d’OKEx. Un cop es carregui la secció, veureu opcions per a les monedes compatibles amb les quals podeu pagar i rebre, mitjançant diversos mètodes de pagament.

La passarel·la de compra / venda també admet el comerç de blocs i P2P, i podeu obtenir més informació sobre aquests serveis al nostre tutorial dedicat a la compra / venda d’OkEx.

Dipòsit de xifratge al vostre compte OKEx

Els usuaris que ja tenen actius digitals poden dipositar-los fàcilment als seus comptes OKEx per començar a negociar.

Per fer-ho, passeu el cursor per sobre de “Actius”. al menú superior i feu clic a Dipòsit de la llista desplegable.

La pantalla de dipòsit us permet seleccionar qualsevol de les fitxes o monedes compatibles que vulgueu moure al vostre compte OKEx i generar una adreça corresponent. També es pot accedir al vostre historial d’ingressos complet a través d’aquesta pàgina.

Per exemple, si trieu ETH, OKEx generarà una nova adreça de dipòsit ETH, que és on enviarà el vostre ETH. També podreu veure avisos o alertes relacionats amb els dipòsits, així com quantitats mínimes.

També podeu visitar el “Centre d’informes” fent clic a l’opció del submenú. Aquí és on es pot Veure i descarregar el vostre historial de comptes i de negociació.

L’última opció de submenú d’aquesta pàgina és “Comissions”, que proporciona una visió general de les comissions de negociació aplicables a diversos mercats.

Un cop confirmada la transacció, podreu veure el saldo ingressat fent clic a Actius des del submenú o fent clic a Els meus actius a la llista desplegable “Actius” del menú superior.

La pantalla Actius mostra el vostre saldo, indicat en BTC, a tots els comptes “Finançament”, “Comerç” i “Altres”, així com saldos de token individuals. La pantalla també us permet accedir ràpidament a les opcions de “Dipòsit”, “Retirar” i “Transferir” juntament amb la possibilitat de “Convertir saldos petits a OKB”.

Un cop hàgiu dipositat amb èxit la vostra moneda criptogràfica desitjada al vostre compte OKEx, podeu procedir al comerç.

Pas 3: Com canviar la moneda digital a OKEx

Sent un dels intercanvis de criptografia més importants del món, OKEx ofereix serveis i productes per a comerciants tant nous com avançats. Tot i que hi ha nombroses funcions i mercats que podeu explorar amb el vostre compte OKEx, ens referirem al producte Spot Trading als efectes d’aquest tutorial de negociació de criptomonedes..

Transferència de criptografia al vostre compte Spot

Per començar a negociar criptografia al mercat Spot Trading, primer haureu de transferir els vostres actius de criptografia des del “Compte de finançament” al “Compte Spot”. Això es pot fer mitjançant Transferència opció, accessible des de la llista desplegable “Actius” del menú superior.

La pantalla “Transferir” us permetrà seleccionar la moneda o el testimoni desitjat, veure’n el saldo disponible i transferir tot o una quantitat específica entre diferents comptes.

Per a aquest exemple, un cop hàgiu mogut la criptografia desitjada del “Compte de finançament” al “Compte puntual”, podeu passar a “Comerç puntual”.

Visualització del mercat de la negociació puntual

Podeu accedir al mercat de les operacions puntuals si aneu a “Comerç” al menú superior, passeu el cursor per sobre de “Comerç puntual” i després trieu qualsevol Bàsic o bé Avançat. La diferència entre els dos taulers és que la versió avançada mostra més dades històriques i admet eines de gràfics millorades.

Per a aquest tutorial, ens referirem al mode bàsic.

La pantalla Spot Trading mostra una gran varietat d’informació útil per als comerciants i us permet triar entre els nombrosos parells de mercat disponibles per negociar. Per exemple, la imatge següent mostra el mercat BTC / USDT, que s’obre de manera predeterminada quan inicieu la negociació puntual.

El parell BTC / USDT indica que, en aquest mercat, cotitzareu entre BTC i USDT. La gran xifra que es mostra aquí (és a dir, 11.240,9) representa el preu d’un BTC en termes USDT i el seu color vermell indica que aquesta xifra ha baixat recentment (en aquest cas, un -0,18%)..

A la part dreta, podeu veure una barra amb una llista d’altres parells de mercats USDT, com ara LTC / USDT, ETH / USDT, OKB / USDT, etc. Podeu fer clic a qualsevol d’elles per canviar la visualització del mercat i començar a negociar entre les monedes seleccionades.

Tot i això, atès que es tracta del mercat USDT, tots els parells presentaran USDT. També podeu optar per canviar de mercat i, per exemple, operar entre parells de criptografia.

Per fer-ho, passeu el ratolí per sobre del “Crypto” al submenú superior i trieu la criptomoneda que vulgueu entre les opcions disponibles.

Per a aquest exemple, escollirem BTC, el que significa que tots els parells es denotaran en termes BTC i podeu intercanviar directament entre BTC i una altra moneda digital, com ara LTC, com es mostra a continuació..

Guia de negociació de criptomonedes: gràfic LTC / BTC

Executar un comerç al mercat spot

Un cop hàgiu seleccionat el parell de mercat i de negociació desitjat, podeu executar una operació. Per a aquest exemple, hem seleccionat el parell ETH / USDT del mercat USDT.

La imatge següent mostra com, en el moment de l’escriptura, 1 ETH cotitzava per 388,24 USDT. Per tal d’executar una operació de compra, només cal que introduïu la quantitat d’ETH al camp “Import (ETH)”, a la part dreta de la informació i del gràfic de preus..

Gràfics de negociació de criptomonedes

De manera predeterminada, el “Tipus de comanda” s’establirà en “Límit”, cosa que significa que la vostra comanda s’executarà al preu escollit o millor. Els comerciants avançats poden canviar el “Tipus de comanda” segons les seves necessitats.

El camp “Preu (USDT)” també mostra automàticament l’últim preu negociat i es pot canviar. Si definiu el preu desitjat per sota del preu del mercat, la vostra comanda s’unirà a altres del Llibre de comandes fins que s’ompli.

Podeu veure el “Llibre de comandes” a l’extrem dret, que representa la liquiditat del mercat tant dels compradors com dels venedors. Les xifres vermelles indiquen els preus que els venedors sol·liciten pels seus imports corresponents en ETH, mentre que les xifres verdes representen els preus que els compradors estan disposats a oferir per les quantitats que desitgin comprar..

Aquestes xifres es consoliden per preus i no necessàriament representen un sol comprador o venedor. El preu de mercat actual (388,24 a la imatge següent) representa el punt en què convergeixen les sol·licituds i les ofertes (venedors i compradors) al llibre de comandes.

Un cop hàgiu decidit el preu que vulgueu, introduïu-lo al camp “Preu (USDT)” seguit del “Import (ETH)” que vulgueu comprar. A continuació, se us mostrarà la xifra “Total (USDT)” i podreu fer clic a Comprar ETH per enviar la comanda, sempre que tingueu prou fons (USDT) al vostre compte de Trading Spot.

Les comandes enviades romandran obertes fins que es completin o siguin cancel·lades per vosaltres. Podeu veure-les a la pàgina Comandes obertes a la mateixa pàgina i reviseu les comandes més antigues i emplenades al fitxer historial de comandes fitxa. Ambdues pestanyes també proporcionen informació útil, com ara la “proporció d’emplenament” i el preu mitjà d’ompliment.

Una vegada que el mercat ompli la vostra comanda enviada, haureu executat amb èxit una operació de criptografia a OKEx.

Les monedes o fitxes adquirides mitjançant aquest comerç ara haurien d’estar disponibles al saldo del “Compte Spot” i es poden transferir a altres comptes o al Compte de finançament abans de retirar-les mitjançant Retirar-se opció de la llista desplegable “Actius”.

Comissions de negociació de criptomonedes

OKEx té un calendari detallat de comissions de negociació que s’aplica als usuaris en funció dels seus volums de negociació i de les participacions d’OKB.

Generalment, els comerciants es classifiquen com a fabricants i compradors. Si envieu un comerç que s’uneix al Llibre de comandes, sou un fabricant i, si feu alguna de les ofertes o sol·liciteu el Llibre de comandes, sou un assassí.

Atès que els fabricants afegeixen liquiditat, paguen comissions més baixes en comparació amb Takers, que eliminen la liquiditat del mercat.

Esperem que aquest tutorial us ajudi a entendre com funciona el comerç de criptomonedes a OKEx. Si teniu més preguntes, no dubteu a contactar amb el nostre equip d’assistència aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map